Kontrolpost med stopskilt. Network Lock stopper alt internettrafik når som helst din VPN forbindelse bliver tabt.

Hvad er Network Lock?

Network Lock er ExpressVPN's kill switch. Den holder dine oplysninger sikre selv hvis din VPN forbindelse bliver tabt, og blokerer alt internettrafik indtil beskyttelse er genoprettet.

Med Network Lock, er ExpressVPN's jernbeklædte privatlivs- og sikkerhedsforsvar altid i dit hjørne, selv når strømmen flimrer, du skifter Wi-Fi netværk eller din computer sover. Det er standard i ExpressVPN's apps til Windows, Mac, Linux og routere.

Få ExpressVPN

Hvordan virker en VPN kill switch?

Hvis din VPN forbindelse nogensinde bliver afbrudt, vil Network Lock automatisk stoppe traifk i at komme til eller fra din enhed. Ved at stoppe alt online aktivitet holder Network Lock dine personlige oplysninger fra at blive synlige for din internetudbyder eller andre snagende øjne.

Network Lock betyder at du aldrig behøver at bekymre dig om hvorvidt en fejlslagen forbindelse sætter din sikkerhed og privatliv i fare. Ikke et eneste øjeblik.

Hvorfor har jeg brug for Network Lock?

Hvis du har brug for en VPN, har du brug for Network Lock. En kill switch garanterer at din enhed ikke vil lække din IP adresse eller placering eller sende dine data ukrypteret. Dette holder din identitet og kommunikation fra at blive observeret eller opsnappet af tredjeparter.

Lukket hængelås på computerskærm. Network Lock holder dine data sikre.

Fordi Network Lock holder din internettrafik fra nogensinde at komme udenfor den krypterede VPN tunnel, ved du at dine oplysninger altid er sikre.

Hvornår bliver Network Lock aktiveret?

Når som helst du forbinder til VPN'en, aktiveres Network Lock, og den forbliver aktiv indtil du vælger at slå den fra. Det holder din forbindelse sikker når:

  • Du skifter imellem Wi-Fi netværk eller dit signal flimrer
  • Du lukker din bærbare eller sætter din computer til at sove
  • Du slår din internetforbindelse til eller fra
  • Din internetudbyder har et midlertidigt nedbrud

Er Network Lock automatisk?

Det er det! Network Lock er aktiveret som standard. Din internettrafik vil automatisk blive blokeret hvis VPN'en falder fra eller dit netværk bliver forstyrret. Når VPN forbindelsen kommer tilbage igen vil blokeringen blive slået fra og du kan komme i gang igen på et øjeblik.

Windows- og Macbrugere kan slukke for Network Lock med et par klik. Med Linux tager det kun et par kommandoer. (Det anbefales ikke at slukke for Network Lock, og det kan ikke slukkes på ExpressVPN appen til routere.)

ExpressVPN apps med Network Lock

Network Lock til routere vil stoppe alle forbundne enheder i at lække data.

App til routere

Når du sikrer din router med ExpressVPN, sikrer Network Lock hver enhed du vælger at forbinde til VPN. (Hvis du sætter split tunneling til at ekskludere visse enheder fra VPN'en vil disse enheder ikke blive påvirket af Network Lock.)


Indstillingsmenu der viser Network Lock indstillinger for Mac.

Apps til Mac og Windows

Network Lock holder dine bærbare og stationære computere sikre uanset hvor du er. ExpressVPN’s kill switch sikrer dit privatliv selv når din internetforbindelse er i flux. Og standardindstillingerne stopper Network Lock i at skabe problemer for lokale enheder, såsom printere.


Network Lock til Linux.

App til Linux

Træk vejret roligt når dine Linux computere bruger ExpressVPN, uanset hvor du er. Network Lock fungerer problemfrit med ExpressVPN browserforlængelserne, og du vil få notifikationer på skærmen hver gang Network Lock aktiveres—på samme måde som med apps til Mac og Windows.


Network Lock til Linux.

Netværksbeskyttelse til Android

ExpressVPN understøtter fuld lækbeskyttelse igennem Android systemindstillingerne, selvom dette vil forstyrre split tunneling og adgang til lokale enheder. For at blokere internet adgang når din VPN forbindelse bliver tabt og bibevare adgang til lokale enheder og split tunneling, så vælg indstillingen Netværksbeskyttelse.

Live Chat