Get ExpressVPN on Android.
Vil du have ExpressVPN på din Android?
Se appen til Android
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Sidder du fast og har brug for hjælp?
Tal med et menneske

En VPN hjælper med at sikre og anonymisere din netværkstrafik. Hvis din VPN uventet afbryder forbindelsen, er din onlineaktivitet muligvis ikke længere sikker.

ExpressVPN-appen har en netværksbeskyttelsesfunktion, der blokerer internettrafik, hvis VPN’en frakobles. Yderligere indstillinger er tilgængelige i Android-systemindstillingerne.

Vigtigt: Hvis du har generelle forbindelsesproblemer, skal du se andre fejlfindingsvejledninger.

I de fleste tilfælde behøver du ikke ændre nogen indstillinger i ExpressVPN-appen for at bruge netværksbeskyttelse. Funktionen er aktiveret som standard på de fleste Android-enheder og giver tilstrækkelig beskyttelse af din onlinetrafik.

Hvis du vil have fuld beskyttelse af din onlinetrafik, kan du aktivere en funktion via Android-systemindstillingerne, der giver dig fuld databeskyttelse. Bemærk, at denne funktion ikke er tilgængelig på Android TV og Fire TV.

Hop til…

Hvordan fungerer ExpressVPNs netværksbeskyttelse?
Hvordan fungerer Android-systemindstillinger?
Hvilken beskyttelsesindstilling skal jeg bruge?

Hvis din VPN uventet afbryder forbindelsen, kan din internettrafik blive udsat for tredjeparts aflytning. ExpressVPNs netværksbeskyttelse blokerer al internettrafik, indtil din VPN-forbindelse er gendannet.

Når den er aktiveret, forstyrrer netværksbeskyttelse ikke split-tunneling eller adgang til lokale enheder. Selvom VPN uventet afbrydes, kan du stadig få adgang til de apps, hvor du valgte ikke at bruge VPN. Du vil dog ikke kunne få adgang til de apps, du valgte til at bruge VPN. Læs mere om netværksbeskyttelse til Android.

Bemærk: Netværksbeskyttelsesfunktionen blokerer ikke internetforbindelsen, hvis VPN manuelt frakobles.

Netværksbeskyttelse er tilgængelig på:

• ExpressVPN-appen til Android (version 7.0 og nyere)
  • Alle versioner og producenter af Android-mobilenheder

(Netværksbeskyttelse er i øjeblikket ikke tilgængelig på Chrome OS-enheder).

Hvornår er netværksbeskyttelse aktiv?

I ExpressVPN Android-appen på mobile og tablet-enheder er netværksbeskyttelse aktiveret som standard. For Android TV er netværksbeskyttelse aktiveret manuelt.

Når det er aktiveret, blokerer netværksbeskyttelse internetadgang, så snart din VPN-forbindelse frakobles. Du får derefter vist en meddelelse, der siger “Kan ikke oprette forbindelse”, “Opretter forbindelse” eller “Genskaber forbindelse.”

A message that says “Unable to Connect.”

På ExpressVPN Android-appen på mobile eller tablet-enheder vil du også se denne systemmeddelelse:

A system notification that says “Unable to Connect.”

Du har følgende muligheder:

• Prøv igen: VPN vil prøve at oprette forbindelse igen.
  • Fjern blokering af internet: Du får adgang til internettet uden at bruge VPN.

Android TV understøtter ikke systemmeddelelser. På Android TV kan du kontrollere, om netværksbeskyttelse er aktiveret, og om ExpressVPN-appen blokerer internetadgang i appens indstillinger.

Slå funktionen til eller fra i ExpressVPN appen

Sådan aktiveres eller deaktiveres netværksbeskyttelse:

1. I appen skal du vælge Menu icon. > Indstillinger > Netværksbeskyttelse.
  2. Vælg Bloker internet, når det ikke er muligt at oprette forbindelse eller genoprette forbindelse til VPN til eller fra.Toggle “Block internet when unable to connect or reconnect to VPN” on or off.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Team for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvordan fungerer Android-systemindstillinger?

ExpressVPN understøtter også fuld lækagesikkerhed (blokerer al internetaktivitet) via Android-systemindstillingerne til Android 8.0 eller nyere. Hvis indstillingen er aktiveret, vil den:

• Blokere al internetadgang (selvom VPN afbrydes manuelt)
  • Deaktivere din split tunneling-indstilling og adgang til lokale enheder automatisk

Funktionen:

• Er ikke tilgængelig på Android TV eller Fire TV
  • Er muligvis ikke tilgængelig på enheder fra visse producenter (f.eks. Huawei)

Aktiver eller deaktiver Android-systemindstillinger

Sådan aktiverer eller deaktiverer du funktionen i dine Android-systemindstillinger (gælder for de fleste Android-enheder):

1. I appen skal du vælge Menu icon. > Indstillinger > Netværksbeskyttelse.
    2. Tryk på Android-indstillinger.Tap “Android settings.”
    3. Tryk på ANDROID-INDSTILLINGER i prompten.Tap “ANDROID SETTINGS.”
    4. Hvis ExpressVPN vises på en liste, skal du trykke på Settings icon. ved siden af den.
    5. Skift Always-on VPN og Bloker forbindelser uden VPN til eller fra. (Hvis du har skiftet Bloker forbindelser uden VPN til, skal du trykke på Tænd.)Tap “Turn on.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Team for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvilken beskyttelsesindstilling skal jeg bruge?

I de fleste tilfælde anbefales det, at du bruger netværksbeskyttelsesfunktionen i appen, fordi den:

• Tilbyder tilstrækkelig beskyttelse for dig
  • Giver dig mulighed for at bruge split tunneling og få adgang til lokale enheder som normalt
  • Tillader adgang til internettet (Android-systemindstillinger blokerer internetadgang, selvom VPN manuelt afbrydes)

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Team for øjeblikkelig hjælp.