Hulp nodig met verbinden?

Praat met een mens
connection help

Hulp nodig met verbinden?

Contact opnemen met de helpdesk
NB: Als u verbonden bent met internet maar bepaalde websites niet kunt bezoeken of online servers niet kunt gebruiken, neem dan contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Wanneer uw apparaat is verbonden met ExpressVPN maar u kunt het internet niet op (d.w.z. u kunt GEEN ENKELE website bereiken, zelfs geen websites die u wel kunt bereiken als ExpressVPN niet verbonden is), volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:

Ga naar…

1. De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden
  2. Met een andere serverlocatie verbinden
  3. Van VPN protocol veranderen
  4. Uw proxy instellingen aanpassen
  5. Uw diagnostiekbestand opsturen

1. De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden

Om de nieuwste versie van ExpressVPN te downloaden:

1. Stop de ExpressVPN app.
  2. Deïnstalleer uw app.
  3. Installeer ExpressVPN en stel de app in

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

2. Met een andere serverlocatie verbinden

Probeer te verbinden met een andere ExpressVPN serverlocatie dan waar uw apparaat eerst mee verbonden was.

Verbinden met een andere serverlocatie voor…

Als u wel het internet op kunt als u met een andere serverlocatie verbonden bent, kan het zijn dat er een tijdelijk probleem is met de serverlocatie die u eerst had geselecteerd. Neem alstublieft contact op met de ExpressVPN helpdesk over dit probleem en ga intussen door met het gebruiken van internet.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

3: Van VPN protocol veranderen

Een VPN protocol is de manier waarop uw apparaat verbinding maakt met een VPN server.

Voor de beste ervaring raadt ExpressVPN aan om de protocol optie Automatisch te gebruiken; deze staat standaard geselecteerd.

Als het niet lukt om met ExpressVPN te verbinden met het protocol Automatisch, raden wij aan de andere protocollen in onderstaande volgorde te proberen:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP Open VPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

NB: L2TP/IPSec biedt slechts beperkte veiligheidsvoordelen en zou u alleen moeten gebruiken voor anonimiseren of voor het wisselen van locatie. ExpressVPN raad het gebruik niet aan, tenzij absoluut noodzakelijk.

Hoe verandert u van protocol voor de…

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

4. Uw proxy instellingen aanpassen

Stel uw internetbrowser in op “auto-detect proxy” of “geen proxy”.

Hoe schakelt u uw proxy uit voor…

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

5. Uw ExpressVPN diagnostiekbestand opsturen

Uw EpressVPN diagnostiekbestand kan mogelijk duidelijk maken wat de het mislukken van uw verbindingen veroorzaakt.

U kunt dit rechtstreeks opsturen naar de ExpressVPN helpdesk en specifieke aanwijzingen krijgen voor uw verbindingsprobleem.

Op Windows of Mac

1. Klik op het hamburger menu (≡) > Hulp & OndersteuningDiagnostiek.
  2. Klik op Naar de helpdesk.
  3. Beschrijf in het tekstvak het probleem dat u heeft.

4. Vink het vakje aan waar staat “Informatie bijsluiten over recente verbindingsproblemen of Diagnostiek bijsluiten”.

5. U ontvangt het antwoord van de ExpressVPN helpdesk in uw mailbox.

Op Android of iOS

1. Tik op het Optieshamburger menu (≡) > Hulp & Ondersteuning.
  2. Tik op E-mail ons of Naar de helpdesk.
  3. Beschrijf in het tekstvak het probleem dat u heeft.
  4. Tik op Verzenden. U ontvangt het antwoord van de ExpressVPN helpdesk in uw mailbox.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.