Veelgestelde Vragen

get started expressvpn

Wat kunt u met een VPN?

Laten zien
get started expressvpn

5 manieren om uw VPN te gebruiken

Nu bekijken

Hebt u een vraag? Hier vindt u het antwoord!

Live Chat ondersteuning nodig? U kunt ook contact opnemen met het ExpressVPN ondersteuings team.

Spring naar een vraag

Basiskennis VPN
Wat is een VPN?
Wat kan ik doen met een VPN?
Tot welke diensten heb ik toegang met een VPN?
Waar heb ik ExpressVPN voor nodig?
Mijn IP adres bekijken
Wordt mijn internetverbinding trager door een VPN?
EXPRESSVPN ABONNEMENTEN
Wat kost ExpressVPN?
Is ExpressVPN gratis?
Hoe werkt de 30-dagen geld-terug garantie?
Wat krijg ik als ik een abonnement neem?
Hoe betaal ik voor mijn abonnement?
Hoe stop ik mijn abonnement?
Heeft ExpressVPN ook een abonnement voor het leven?
Waarom zijn jullie duurder dan andere VPNs?
OVER EXPRESSVPN
Hoeveel apparaten kunnen er tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden zijn?
Welke apparaten en platforms ondersteunen jullie?
Bieden jullie statische of dynamische IPs aan?
Hoeveel IPs hebben jullie?
Leggen jullie mijn gegevens vast?
Is ExpressVPN veilig?
Hebben jullie ook een aanbevelingsprogramma?
Waarom zou ik jullie kiezen in plaats van andere VPN providers?
Waar kan ik meer lezen over ExpressVPN en jullie gebruikersvoorwaarden?
USING EXPRESSVPN
Ik zie nergens een link om de apps te downladen. Waar kan ik die vinden?
Hoe kan ik op mijn ExpressVPN account inloggen?
Hoe kan ik ExpressVPN installeren?
Waar vind ik mijn activatie code?
Waarom gaat het updaten van mijn ExpressVPN desktop app niet automatisch?
Waarom krijg ik geen bericht van mijn ExpressVPN app als er een nieuwe versie beschikbaar is?
Wat is een Network Lock kill switch?
Wat is de locatiekiezer?
Wat is de snelheidstest/ping test?
Waarom kan ik niet met een serverlocatie verbinden of een online dienst bereiken?
Knijpt ExpressVPN mijn verbinding af?
LIVE CHAT & TECHNISCHE ONDERSTEUNING
Hoe neem ik rechtstreeks contact met jullie op?
Ik heb nog meer vragen en wil graag hulp via de Live Chat

Wat is een VPN?

VPN is de afkorting van Virtual Private Network, een veilige tunnel tussen twee of meer apparaten.
Als u verbinding maakt met een VPN krijgt u een versleutelde verbinding met het internet. Zo blijft u anoniem en veilig, en hebt u toegang tot alle online content die u wilt, waar u ook bent.
ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Wat kan ik doen met een VPN?

Een VPN is een veelzijdig digitaal overlevingsinstrument.  U kunt uw VPN gebruiken voor de volgende doeleinden:

ExpressVPN Nu kopen
Terug naar boven

Tot welke diensten heb ik toegang met een VPN?

Een VPN helpt bij het veilig bezoeken van allerlei TV programma’s, social media websites, en nieuwsproviders.
Bekijk hier een lijst met diensten die u met ExpressVPN kunt bezoeken
Terug naar boven

Waar heb ik ExpressVPN voor nodig?

U hebt ExpressVPN nodig als u:
A) Uw privacy wilt beschermen.
Als u niet wilt dat websites, uw provider of hackers uw activiteiten in de gaten houden, dan biedt een VPN de bescherming die u nodig heeft. ExpressVPN versleutelt uw data terwijl zij onderweg zijn, en maakt ze zo onleesbaar voor derden. ExpressVPN verbergt ook uw IP adres en uw locatie door u een anoniem IP te geven. Bij ExpressVPN is uw veiligheid topprioriteit. ExpressVPN legt uw uw browsing activiteiten niet vast.
B) Geblokkeerde of gecensureerde content wilt bezoeken.
Wanneer u ergens woont waar bepaalde websites of diensten worden geblokkeeerd of gecensureerd, dan kunt u verbinden met een ExpressVPN server in een van 94 landen, en vrij het internet verkennen.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Wat is mijn IP adres?

U kunt het IP adres van uw apparaat zien als u naar deze pagina gaat: Wat is mijn IP adres.
Terug naar boven

Wordt mijn internetverbinding trager door een VPN?

Dat zou met iedere VPN wel kunnen, maar het verschil is meestal onmerkbaar. Bovendien, als uw provider bepaalde soorten verkeer afknijpt, kan het zo zijn dat het gebruik van een VPN uw snelheid zelfs verhoogt. ExpressVPN gebruikt een topklasse hogesnelheidsnetwerk met een bandbreedte van eersteklas providers.

Terug naar boven

Hoeveel kost ExpressVPN?

ExpressVPN biedt drie abonnementen met een verschillende contractduur, met een minimale prijs van $8.32 per maand voor een jaarabonnement. U kunt hier de prijzen en abonnementsvormen bekijken.
Bij elk abonnement krijgt u een 30-dagen geld-terug garantie; u kunt onze dienst dus zonder risico uitproberen.
Meer vragen over de ExpressVPN abonnementen? Neem contact op met het ExpressVPM support team.

ExpressVPN Kopen
Terug naar boven

Is ExpressVPN gratis?

Nee. ExpressVPN is een topklasse VPN dienst; wel is er voor bepaalde apparaten een gratis proefperiode beschikbaar.
Bovendien krijgt u bij alle abonnementen een 30-dagen geld-terug garantie, dat betekent dat u ons een maand lang kunt uitproberen en geen problemen krijgt als u alsnog van gedachten verandert.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoe werkt de 30-dagen geld-terug garantie?

ExpressVPN is ervan overtuigd dat u plezier zult hebben van de snelste en betrouwbaarste VPN ter wereld. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, hebt u de volle 30 dagen om het geld van het ExpressVPN abonnement dat u gekozen hebt, volledig terug te krijgen. Neem gewoon contact op met het ExpressVPN support team.

Lees hier meer over de 30-dagen geld-terug garantie.
ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Wat krijg ik bij mijn abonnement?

Bij elk abonnement krijgt u toegang tot alle ExpressVPN apps en serverlocaties. U kunt de ExpressVPN apps downloaden op zoveel apparaten als u wilt, of de handmatige configuratie-instructies gebruiken.
Bekijk hier de installatie-instructies voor ExpressVPN apps en de handmatige configuratie-instructies.

ExpressVPN Nu kopen
Terug naar boven

Hoe betaal ik mijn abonnement?

ExpressVPN accepteert betalingen via VISA, Mastercard, American Express, Discover, Paypal, Bitcoin, WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, SOFORT, Maestro, Carte Bleue, Interac Online, MINT, FanaPay, en OneCard.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoe stop ik mijn abonnement?

Voor instructies over het beëindigen van uw abonnement kijkt u hier.

Terug naar boven

Biedt ExpressVPN een levenslang abonnement?

Nee. Want het is duur om een veilige, snelle en betrouwbare VPN dienst in de lucht te houden.
Bij een levenslang abonnement krijgen providers te maken met een tekort aan inkomsten. Meestal compenseren zij dit door een goedkopere en minder veilige infrastructuur te gebruiken, door gebruikersgegevens en IP adressen te verkopen om extra inkomsten te genereren, of het aantal technische upgrades en de klantondersteuning te beperken om de kosten laag te houden.
ExpressVPN vindt het beschermen van uw online privacy belangrijk en investeert voortdurend middelen om ervoor te zorgen dat u de allerbeste dienstverlening krijgt. Als u meer wilt weten over waarom ExpressVPN geen levenslange abonnementen kent, kunt u de volledige blog post lezen.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Waarom zijn jullie duurder dan andere VPNs?

Het kost veel geld om een veilig en supersnel netwerk te runnen op de schaal waarop ExpressVPN dat doet. In vergelijking met goedkope VPN-providers investeert ExpressVPN in een beter en betrouwbaarder platform om u een hoogwaardige en veilige internetervaring te bieden. ExpressVPN biedt nog altijd waar voor uw geld, en biedt 35% korting aan klanten die een abonnement voor 1 jaar nemen.
U kunt ook gebruik maken van het ExpressVPN aanbevelings-programma en 30 dagen gratis krijgen voor elke vriend die zich aanmeldt.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoeveel apparaten kunnen tegelijkertijd met ExpressVPN verbonden zijn?

Een enkel abonnement kan tegelijkertijd op drie apparaten gebruikt worden, het maakt niet uit op welk platform (virtuele machines inbegrepen). U kunt ExpressVPN installeren op zoveel apparaten als u wilt, maar er kunnen maar drie apparaten tegelijk verbinding maken.
Als u uw abonnement op meer dan drie apparaten tegelijk wilt gebruiken, koopt u gewoon een extra licentie.
Het is ook mogelijk om elk willekeurig aantal apparaten te verbinden met ExpressVPN door een VPN router te gebruiken.

Multiple-device-infographic

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Welke apparaten en platforms ondersteunen jullie??

ExpressVPN heeft apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Routers en Kindle, maar ook handmatige configuraties voor Linux, Chromebook, wireless routers (Sabai, DD-WRT, Asus, or Tomato), en streaming media consoles (Apple TV, PlayStation 3, PlayStation 4, of Xbox One).

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Bieden jullie statische of dynamische IPs?

ExpressVPN biedt geen dedicated of statische IPs. Dit komt doordat ExpressVPN IP adressen regelmatig verwisseld worden. Wanneer u verbindt met een ExpressVPN server krijgt u automatisch het best beschikbare IP adres. Dat kan een IP adres zijn waar u al eerder mee verbonden bent geweest, maar het kan ook een andere zijn. ExpressVPN laat de IP adressen circuleren onder alle gebruikers om zo de anonimiteit van de gebruikers te verhogen en hun privacy te waarborgen.
ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoeveel IPs hebben jullie?

ExpressVPN heeft meer dan 148 VPN servers in 94 landen overal ter wereld. Elke locatie kan honderden servers hebben, en die weer elk duizenden IPs. De beschikbaarheid van de servers varieert als gevolg van het gekozen verbindingsprotocol  (UDP, TCP, L2TP/IPSec, PPTP of SSTP). ExpressVPN vermeldt geen precies aantal IPs want dat hangt af van de vraag en andere factoren.

NB: PPTP en L2TP-IPsec hebben zeer beperkte veiligheidsvoordelen en worden liefst alleen gebruikt om anoniem te blijven of om locaties te veranderen.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Leggen jullie mijn gegevens vast?

ExpressVPN is een bedrijf dat zich richt op privacy; wij leggen geen activiteiten of verbindingen van onze gebruikers vast. ExpressVPN verzamelt de absoluut nodige informatie over het gebruik van onze diensten om technische problemen te kunnen signaleren en verhelpen, maar deze informatie kan niet gebruikt worden om u te identificeren voor welke activiteit of gedrag dan ook.
Voor meer informatie kunt u ExpressVPN’s strenge beleid om geen activiteiten of verbindings logboeken te bewaren lezen, en ook het Privacy Beleid en de Leveringsvoorwaarden.

Terug naar boven.

Is ExpressVPN veilig?

Ja! ExpressVPN neemt allerlei maatregelen om ervoor te zorgen dat uw VPN verbinding veilig blijft:

• Maskeren van uw IP door uw keuze uit 145 server locaties overal ter wereld
  • Professionele 256-bit AES encryptie
  • Network lock (kill switch) voor superieure lekprotectie
  • Geen activiteiten logboeken en geen verbindingslogboeken
  • Anonieme, kennisloze DNS op iedere server
  • Perfecte geheimhouding die ook in de toekomst stand houdt.

Naast deze standaard functionaliteiten heeft ExpressVPN een specialistisch team veiligheidstechnici die voortdurend bezig zijn om ons netwerk en onze apps te upgraden en zo nieuwe bedreigingen van uw privacy aan te pakken.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hebben jullie een aanbevelingsprogramma??

Ja! ExpressVPN beloont u met 30 dagen gratis dienstverlening voor elke succesvolle aanbeveling. U kunt zoveel aanbevelingen doen als u wilt. Dus meld u aan en begin met aanbevelen.
Leer meer over het ExpressVPN aanbevelings programma.
Terug naar boven.

Waarom zou ik jullie kiezen en niet een andere VPN provider?

ExpressVPN draait een hoogwaardig VPN netwerk dat is ingericht op hoge snelheid en betrouwbaarheid. U krijgt de beschikking over onbegrensde bandbreedte en een ruime keuze aan servers in meer dan 90 landen overal ter wereld. ExpressVPN heeft het beste netwerk en de beste VPN apps in het veld gebouwd. Nog niet overtuigd? ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug garantie op alle abonnementen dus u kunt de best beschikbare VPN dienst uitproberen zonder enig risico.
ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Waar kan ik meer lezen over ExpressVPN en jullie leveringsvoorwaarden?

Om meer te lezen over het bedrijf ExpressVPN kunt u de ExpressVPN Leveringsvoorwaarden hier lezen.
 Terug naar boven

Ik zie geen links om de apps te downloaden. Waar kan ik dat doen?

Voor het downloaden van de ExpressVPN apps logt u in op uw account en dan klikt u op ExpressVPN Instellen.
Onder het kopje dat bij uw apparaat hoort, klikt u op NU DOWNLOADEN om uw app te dowloaden. Voor instructies over het installeren van uw app kunt u hier de handleidingen vinden.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoe log ik in op mijn ExpressVPN account?

U kunt hier inloggen op uw ExpressVPN account; gebruik uw gebruikersnaam en het wachtwoord dat u gebruikt hebt toen u zich aanmeldde voor ExpressVPN.
Als u nog geen ExpressVPN account hebt kunt u een abonnement krijgen door op de link hieronder te klikken:

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Hoe installeer ik ExpressVPN?

1. Koop een ExpressVPN abonnement
  2. Ga naar ExpressVPN.com en kies MIJN ACCOUNT bovenaan de pagina.
  3. Log in met uw inloggegevens
  4. Onder Mijn Abonnementen kiest u ExpressVPN Instellen
  5. Kies NU DOWNLOADEN voor de juiste versie van uw apparaat.
  6. Volg de instructies voor het instellen van ExpressVPN op uw apparaat en ga het veilig het internet op!

Hulp nodig? Neem contact op met het ExpressVPM support team.

ExpressVPN Nu Kopen
Terug naar boven

Waar vind ik mijn activatiecode?

U hebt een activatiecode nodig om uw VPN app in te stellen.
Om uw activatiecode te vinden, logt u in op uw account, daarna klikt u op ExpressVPN instellen. Klik om de sectie die bij uw apparaat hoort te vergroten, en daar ziet u de activatiecode voor uw account.

Terug naar boven

Waarom gaat het updaten van mijn ExpressVPN desktop app niet automatisch?

In tegenstelling tot de mobiele versies updaten de ExpressVPN desktop apps niet automatisch, omdat eerst de bestaande versie moet worden verwijderd om zo te voorkomen dat er conflicten ontstaan met de nieuwe versie. Dit gebeurt vanzelf wanneer u de installer van de nieuwe versie van de ExpressVPN app voor Windows, Mac, en Linux downloadt en runt.

Terug naar boven

Waarom meldt mijn ExpressVPN app mij niet dat er een nieuwe versie beschikbaar is?

ExpressVPN waarschuwt gebruikers geleidelijk aan over updates, om een soepele overgang te bevorderen. Als u de nieuwste versie van een ExpressVPN app wilt downloaden, ga dan naar www.expressvpn.com/latest.

Terug naar boven

Wat is de Network Lock kill switch?

Network Lock is ExpressVPN’s kill switch, gemaakt om te voorkomen dat uw netwerkverkeer buiten de versleutelde VPN tunnel terecht komt.
Wanneer Network Lock is ingeschakeld, kunt u alleen het internet op wanneer u met de VPN verbonden bent. Wanneer uw VPN verbinding wegvalt blokkeert Network Lock de toegang tot het internet, zodat uw netwerkverkeer niet zichtbaar wordt voor derden.
Network Lock is nu beschikbaar voor Windows, Mac, en Linux. U kunt hier meer lezen over Network Lock.

Terug naar boven

Wat is de locatiekiezer?

De locatiekiezer stelt u in staat om te kiezen met welke VPN server locatie u wilt verbinden.
In de locatiekiezer kunt u zien met welke serverlocaties u onlangs verbonden bent geweest, welke in uw favorietenlijstje staan, en alle beschikbare serverlocaties. ExpressVPN geeft ook aanbevelingen over de beste serverlocaties op basis van uw actuele locatie.
Bekijk de instructies voor het kiezen van een locatie:

Voor meer informatie over het kiezen van locaties kunt u deze gids bekijken of voor hulp contact omnemen met het ExpressVPN Ondersteunings Team.
Terug naar boven

Wat is de snelheidstest/ping test?

De snelheidstest toont u hoe snel uw VPN serververbindingen werken. De optimale serverlocatie is degene met:

• de hoogste snelheidsindex
  • de laagste latency
  • de hoogste downloadsnelheid

De ping test op Android doet ongeveer hetzelfde. Door een schatting van de afstand tussen u en alle ExpressVPN serverlocaties krijgt u een maat voor de tijd die data nodig hebben om te reizen tussen uw apparaat en de serverlocatie. Hoe lager het getal hoe beter.
Om de snelheidstest of ping test te runnen moet de verbinding met de VPN verbroken zijn.
Bekijk de instructies voor het runnen van de:

Hulp nodig? Neem contact op met het ExpressVPN ondersteunings team.
Terug naar boven

Waarom kan ik niet met een serverlocatie verbinden of een online dienst bereiken?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u niet met een VPN serverlocatie zou kunnen verbinden of een online dienst zou kunnen bereiken nadat u verbonden bent. Voor verdere hulp, neem contact op met het ExpressVPN Ondersteunings Team.
Terug naar boven

Knijpt ExpressVPN mijn verbinding af?

Nee. Bij ExpressVPN bestaat er geen maandelijks maximum en ook geen afknijpen van uw provider.
Lees hoe een VPN u helpt met het verslaan van afknijpen en met onbegrensd downloaden.
Terug naar boven

Hoe neem ik rechtstreeks contact met jullie op?

De beste manier om ExpressVPN te bereiken is via Live Chat support. Het ExpressVPN Ondersteunings Team is 24 uur per dag aanwezig om alle vragen te beantwoorden die u kunt hebben, en om u te helpen alles te installeren. U kunt ook een support ticket maken, of rechtstreeks mailen naar het team op:
support-email-1support-email-2
Terug naar boven

Ik heb nog meer vragen en wil graag hulp via Live Chat

Voor alle andere vragen of problemen die u bent tegengekomen, kunt u contact opnemen met het ExpressVPN ondersteunings team.