Hulp nodig met verbinden?

Praat met een mens
connection help

Hulp nodig met verbinden?

Contact opnemen met de helpdesk

Gebruik deze oplossings-stappen als u niet kunt verbinden met ExpressVPN of als uw app de foutmelding “Kan niet verbinden” geeft.

Belangrijk: Als u wel kunt verbinden met een serverlocatie maar geen toegang krijgt tot bepaalde websites of online servers kunt u voor instant ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Probleemoplossingen

Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

U kunt ook voor instant ondersteuning contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk .

1. Controleren of uw internetverbinding actief is
  2. De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden
  3. Verbinden met een andere ExpressVPN serverlocatie
  4. Uw firewall, antivirus of anti-spyware programma uitzetten
  5. Wisselen van VPN protocol
  6. Uw ExpressVPN diagnostiekbestand opsturen
  7. De fouten van uw diagnostiekbestand oplossen
  8. Kan niet verbinden op de router

Controleren of uw internetverbinding actief is

Om te testen of uw internetverbinding actief is verbreekt u de verbinding met ExpressVPN en probeert u rechtstreeks een website te bezoeken.

Als u zonder ExpressVPN wel het internet op kunt, gaat u door met de volgende stap.

Als u niet het internet op kunt, zelfs als u niet met ExpressVPN verbonden bent, moet u uw internetverbinding controleren. Als u Windows gebruikt volgt u deze handleiding om uw Windows internet verbinding te herstellen.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden

Om de nieuwsste versie van ExpressVPN te downloaden,

1. Stop de ExpressVPN app.
  2. Verwijder uw app.
  3. Installeer uw ExpressVPN app en stel hem in

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

Verbinden met een andere ExpressVPN locatie

Wanneer u op internet kunt wanneer u niet verbonden bent met ExpressVPN, maar niet kunt verbinden met een ExpressVPN serverlocatie, kies dan een andere serverlocatie uit de lijst met locaties.

U kunt ook deze handleiding raadplegen om de serverlocatie te kiezen die het meest geschikt voor u is.

Met een andere serverlocatie verbinden voor…

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

Uw firewall, antivirus of anti-spyware programma uitzetten

Het kan zijn dat uw VPN verbinding wordt tegengehouden door een firewall, antivirus of anti-spyware programma.

Om dit te testen schakelt u deze programma’s uit en kijkt of u dan met ExpressVPN kunt verbinden. Als u dan wel kunt verbinden, kunt u één van de volgende acties uitvoeren:

• Als u weet hoe u het programma moet configureren dat de verbinding tegenhoudt, stel het dan zo in dat het ExpressVPN toestaat. Afhankelijk van het programma kan het zijn dat u een van de volgende acties moet ondernemen (raadpleeg de instructies van uw firewall, antivirus of anti-spywareprogamma voor nadere informatie)
  • Verander het het veiligheidsniveau van Hoog in Medium,
  • Maak een uitzondering voor ExpressVPN of UDP poorten 1194-1204
  • Probeer om zowel de firewall/antivirus/anti-spyware software en ExpressVPN te deïnstalleren en daarna weer te installeren in deze volgorde:
  1. Deïnstalleer ExpressVPN
  2. Deïnstalleer het programma dat de VPN verbinding blokkeert.
  3. Installeer ExpressVPN
  4. Installeer het programma dat de VPN verbinding blokkeert.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

Wisselen van VPN protocol

Een VPN protocol is de manier waarop uw apparaat verbinding maakt met een VPN server.

Voor de beste ervaring beveelt ExpressVPN aan om de protocol optie Automatisch te gebruiken, deze is standaard ingesteld.

Als u met het protocol Automatisch niet met ExpressVPN kunt verbinden, raden wij aan de andere protocols te proberen in onderstaande volgorde:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP OpenVPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

NB: L2TP/IPsec biedt slechts beperkte veiligheidsvoordelen en zou u alleen moeten gebruiken voor anonimiseren of voor het veranderen van locatie. ExpressVPN beveelt niet aan om dit te gebruiken tenzij dat absoluut noodzakelijk is.

Hoe verandert u het protocol voor de…

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

Uw ExpressVPN diagnostiekbestand opsturen

Uw ExpressVPN diagnostiekbestand kan misschien duidelijk maken wat de oorzaak kan zijn dat uw verbinding mislukt.

U kunt het rechtstreeks opsturen naar de ExpressVPN helpdesk en specifieke oplossingen voor uw verbindingsprobleem ontvangen.

Op Windows of Mac:

1. Klik op het hamburger menu (≡) > Hulp & OndersteuningDiagnostische Informatie.
  2. Klik op Naar de helpdesk.
  3. Vermeld in het tekstvak welke problemen u ervaart.
  4. Vink het vakje aan met “Informatie vermelden over recente verbindingsfouten of Diagnostische informatie vermelden”.
  5. Wacht op het antwoord van de ExpressVPN helpdesk in uw mailbox.

Op Android of iOS:

1. Tik op het Opties of hamburger menu (≡) > Hulp & Ondersteuning.
  2. Tik op Mail ons of Naar de helpdesk.
  3. Vermeld in het tekstvak informatie over de problemen die u ervaart.
  4. Tik op Verzenden. Wacht op antwoord van de ExpressVPN helpdesk in uw mailbox.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

De fouten van uw diagnostiekbestand oplossen

Bent u technisch onderlegd?? Ontdek wat de foutmeldingen betekenen en los het probleem zelf op.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .

Terug naar boven

Kan niet verbinden op de router

Als u problemen hebt met uw router of met de ExpressVPN app voor routers, kunt u het beste via de live chat contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk .