Contact ExpressVPN Support if you need help.
Är du för frustrerad för att läsa den här sidan?
Prata med en människa
Viktigt: Om du befinner dig i ett land med omfattande censur på internet, eller om du använder ExpressVPN:s manuella konfigurationer, kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt. Om du kan ansluta till VPN men inte får tillgång till en särskild app, webbplats eller webbtjänst så kan du följa den här problemlösningsguiden.

Den här guiden är för användare som inte kan ansluta till ExpressVPN-appen. Exempel på anslutningsproblem inkluderar:

• Felmeddelandet ”Kunde inte ansluta”
  • Fastnar i läget ”ansluter” eller att det tar för lång tid att ansluta

Problemet beror troligtvis på något av följande:

• VPN-serverpositionen som du försöker ansluta till håller på att underhållas.
  • VPN-anslutningen är blockerad av ditt antivirus- eller säkerhetsprogram.
  • Du använder inte den senaste versionen av ExpressVPN-appen.

Preliminär kontroll

Innan du fortsätter kontrollerar du om du har en aktiv internetanslutning.

1. Koppla från ExpressVPN.
  2. Försök ansluta till en webbplats i din webbläsare.

Om du kan komma åt webbplatsen så orsakas inte problemet med VPN-anslutningen av din internetuppkoppling. Följ felsökningsstegen nedan för att åtgärda problemet.

Om du inte kan ansluta till internet trots att du har kopplat från ExpressVPN så finns det troligtvis ett problem med din internetuppkoppling. Kontrollera om internetuppkopplingen är aktiv eller har stött på störningar (om du använder Windows kan du prova de här stegen för att återställa din internetuppkoppling).

Felsökningssteg

Följ felsökningsstegen nedan för att lösa anslutningsproblemet. Efter varje steg kontrollerar du om problemet har åtgärdats. Om problemet har lösts kan du hoppa över resten av stegen.

1. Ladda ned den senaste versionen av ExpressVPN
  2. Anslut till en annan VPN-serverposition
  3. Ändra ditt VPN-protokoll
  4. Lägg till ExpressVPN som ett undantag i ditt antivirus- eller säkerhetsprogram
  5. Kontakta ExpressVPN:s supportteam

1. Ladda ned den senaste versionen av ExpressVPN

Kontrollera om du använder den senaste versionen av ExpressVPN-appen. Om du inte gör det så laddar du ned den senaste appversionen till din enhet.

Konfigurera din ExpressVPN-app: