Need connection help?

Talk to a Human
connection help

Need connection help?

Talk to a Human

Als u met een serverlocatie verbinding aan het maken bent, ziet u mogelijk dat de verbindingsvoortgang langere tijd halverwege blijft hangen:

De ExpressVPN app zit vast terwijl deze bezig is met verbinding maken.

Als u dit ziet gebeuren:

1. Als u zich in een locatie bevindt die bekendstaat om VPN verbindingsproblemen, wacht ongeveer 30 seconden voordat deze verbinding maakt. Als dat niet werkt, probeer dan verbinding te maken met een andere locatie.
  2. Verbreek de verbinding met ExpressVPN op uw apparaat en probeer het internet op te gaan. Als u tegen verbindingsproblemen aanloopt terwijl u niet verbonden bent met de VPN ligt het probleem aan de onderliggende internetverbinding die u gebruikt.
  3. Verlaat (of sluit) ExpressVPN op uw apparaat en herstart dan de app. Probeer met een andere serverlocatie verbinding te maken na het opnieuw opstarten van de app. Als u met een andere locatie verbinding kunt maken, probeer dan met de oorspronkelijke locatie verbinding te maken. Als u tegen een probleem aanloopt, ligt dit mogelijk aan een probleem met de oorspronkelijke locatie waar u verbinding mee probeerde te maken.
  4. Herstart uw apparaat en start ExpressVPN opnieuw op. Probeer met een andere serverlocatie verbinding te maken na het opnieuw opstarten van de app. Als u met een andere locatie verbinding kunt maken, probeer dan met de oorspronkelijke locatie verbinding te maken. Als u tegen een probleem aanloopt, ligt dit mogelijk aan een probleem met de oorspronkelijke locatie waar u verbinding mee probeerde te maken.
  5. Log in op uw ExpressVPN account, selecteer ExpressVPN instellen om de laatste versie van ExpressVPN te downloaden. Stel daarna uw ExpressVPN app in en maak dan verbinding met een serverlocatie.
  6. Ga na of uw licentie is verlopen. Bekijk voor hulp deze handleiding over het opnieuw activeren van een verlopen licentie of abonnement.

Terwijl u deze stappen doorloopt, neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe assistentie wanneer dan ook.