ios-devices

VPN nodig voor iOS?

Nu vrienden verwijzen

Deze handleiding helpt u door de stappen om de ExpressVPN app in te stellen op uw iPhone, iPad of iPod voor iOS 9 en later.

Nog geen klant? Lees meer over VPN voor iOS.

Ga naar sectie

Inloggen op uw account
De VPN app downloaden
De VPN app instellen
Verbinding maken met een VPN serverlocatie
De verbinding met de VPN serverlocatie verbreken
Verbinding maken met een andere VPN serverlocatie
Overschakelen naar een ander VPN protocol
Opnieuw verbinden met de server als de app de verbinding verbreekt
Uw VPN configuratie opnieuw installeren
Van taal wisselen in de ExpressVPN iOS app
De VPN app van uw apparaat verwijderen
De VPN handmatig installeren zonder de app

De VPN app downloaden

Ga naar de App Store en zoek naar ExpressVPN.

Zoek in de App Store de ExpressVPN app op.

Tik op Get. De ExpressVPN app wordt op uw telefoon gedownload.

Als u de ExpressVPN app niet ziet in uw App Store, probeer dan uw App Store-land te wijzigen.

Tik om de ExpressVPN app van de App Store te downloaden.

Als de app klaar is met downloaden tikt u op openen om de ExpressVPN app te starten.

Open ExpressVPN app van de App Store.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

De VPN app instellen

Tik in het welkomstscherm van de app op Inloggen.

Tik op

Voer het e-mail adres en wachtwoord in die horen bij uw ExpressVPN account. Tik op Inloggen.

Voer uw e-mail adres en wachtwoord in om in te loggen.
U ziet een verklaring over de informatie die de ExpressVPN app verzamelt. Tik op Akkoord en Doorgaan .

Privacyverklaring voor de ExpressVPN iOS app.

U wordt uitgenodigd om uw VPN in te stellen. Tik op Doorgaan om verder te gaan met de installatie.

Tik om ExpressVPN op iOS in te stellen.

De app meldt u: ‘ “ExpressVPN” wil VPN configuraties toevoegen’. Tik op Toestaan.

Voeg VPN configuraties toe voor ExpressVPN op iOS.

Gebruik uw Touch-ID of voer uw toegangscode in om de VPN configuraties toe te voegen.

identiteitscontrole

ExpressVPN vraagt of u belangrijke aankondigingen en waarschuwingen wilt ontvangen. Selecteer uw voorkeur om door te gaan.

Het toestemmingsscherm voor kennnisgevingen in de ExpressVPN iOS app.

Uw app vraagt of u anonieme analyses wilt delen om te helpen ExpressVPN sneller en betrouwbaarder te maken. Selecteer uw voorkeur om door te gaan.

Tik op OK om het verzenden van anonieme analyses mogelijk te maken.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Verbinding maken met een VPN serverlocatie

Tik op de AAN knop om verbinding te maken met een VPN serverlocatie. Standaard zal ExpressVPN de locatie voorstellen die de meest optimale ervaring voor u biedt; dit heet Smart Location.

Tik om ExpressVPN op iOS te verbinden.

Zodra u de melding Verbonden op het scherm ziet kunt u vrij en veilig het internet op!

ExpressVPN op iOS is verbonden.

NB: Eén enkel ExpressVPN abonnement kan gelijktijdig worden gebruikt op vijf apparaten, ongeacht het platform. Als u meer dan vijf apparaten gelijktijdig op één abonnement probeert te gebruiken krijgt u het onderstaande scherm te zien:

Te veel apparaten verbonden met ExpressVPN.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

De verbinding met de VPN serverlocatie verbreken

Als u de verbinding met de VPN serverlocatie wilt verbreken tikt u op de AAN knop terwijl de VPN is ingeschakeld.

Tik om de verbinding met ExpressVPN op iOS te verbreken.

U weet dat de verbinding is verbroken wanneer de melding ‘Niet verbonden’ wordt weergegeven.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Verbinding maken met een andere VPN serverlocatie

Als u verbinding wilt maken met een andere serverlocatie tikt u op de locatiekiezer.

NB: De eerste keer dat u probeert om van locatie te veranderen terwijl u verbonden bent met VPN, krijgt u een waarschuwing dat uw internetverkeer onveilig kan zijn tijdens het opnieuw verbinden.

Open de locatiekiezer van ExpressVPN op iOS.

Selecteer de nieuwe serverlocatie waarmee u verbinding wilt maken en tik er op.

Selecteer een andere serverlocatie op ExpressVPN voor iOS.

ExpressVPN maakt automatisch verbinding met de geselecteerde nieuwe serverlocatie.

Als u een locatie wilt toevoegen aan uw lijst met favoriete locaties veegt u naar rechts. U kunt uw favoriete locaties openen op het tabblad Favorieten .

Veeg om een locatie aan uw favorieten toe te voegen.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Overschakelen naar een ander VPN protocol

Een VPN protocol is de manier waarop uw apparaat verbinding maakt met een VPN server. Overschakelen naar een ander protocol kan u helpen hogere verbindingssnelheden te bereiken.

Standaard selecteert ExpressVPN het protocol dat het meest geschikt is voor u. Om over te schakelen naar een ander protocol tikt u op het menu Opties (≡) in de ExpressVPN app.

NB: Zorg ervoor u niet verbonden bent met een serverlocatie voordat u de protocollen wijzigt.

Tik op het menu Opties.

Tik in het menu Opties op Instellingen en vervolgens op VPN protocol.

Tik op

Uw huidige protocoloptie wordt aangegeven met een vinkje. Als u naar een ander protocol wilt wisselen tikt u op het gewenste protocol.

Selecteer een VPN protocol waarmee u verbinding wilt maken.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Opnieuw verbinden met de server als de app de verbinding verbreekt

Als het scherm van uw apparaat enige tijd is uitgeschakeld kan de ExpressVPN app de verbinding verbreken.

Om opnieuw verbinding te maken opent u de app en maakt u verbinding met de gewenste VPN serverlocatie.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Uw VPN configuratie opnieuw installeren

Als de app een onverwachte foutmelding geeft kan het nodig zijn uw ExpressVPN configuratie opnieuw te installeren.

Als u de verbindingsconfiguratie opnieuw wilt installeren tikt u in het menu Opties (≡) in ExpressVPN app.

Tik op het menu Opties.

Tik in het menu Opties op Instellingen en vervolgens op VPN configuratie opnieuw installeren.

Tik op

Er verschijnt een notificatie. Tik op Toestaan.

Tik op

De app meldt u: ‘ “ExpressVPN” wil VPN configuraties toevoegen’. Tik op Toestaan om door te gaan.

Tik op

Gebruik uw Touch-ID of voer uw toegangscode in om de VPN configuraties toe te voegen.

identiteitscontrole

Uw VPN configuratie wordt nu opnieuw geïnstalleerd.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

Van taal wisselen in de ExpressVPN iOS app

Tik op het menu Opties (≡) en kies dan Instellingen.

Kies

Tik op Talen en kies de taal die u wilt gebruiken.

Wissel van taal in de ExpressVPN iOS app.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

De VPN app van uw apparaat verwijderen

Om de VPN app van uw iPhone, iPad, or iPod te verwijderen houdt u het ExpressVPN ikoontje op het thuisscherm ingedrukt tot alle icoontjes beginnen te trillen. Tik op de “x” links bovenin de app.

expressvpn iOS verwijderen

Tik opVerwijderen om de app te verwijderen.

verwijderen expressvpn ios bevestigen

De app is nu van uw apparaat verwijderd.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk..

Terug naar boven

De VPN handmatig installeren zonder de app

Als u ExpressVPN van uw apparaat wilt verwijderen zonder de app te gebruiken kunt u de handmatige instel instructies volgen.