5 måter å bruke ditt VPN

Se dem nå

Denne veiledingen vil ta deg gjennom stegene for å konfigurere ExpressVPN appen på din iPhone, iPad eller iPod for iOS 10 og nyere.

Viktig: Om du bruker iOS 9 eller eldre, bruk de manuelle konfigurasjonene L2TP.

Ikke kunde enda? Les med om VPN for iOS.

Hopp til seksjon

Logg inn på kontoen din
Last ned VPN-appen
Konfigurer VPN-appen
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra VPN-serverlokasjonen
Koble til en annen VPN-serverlokasjon
Bytte til en annen VPN-protokoll
Hvordan koble til serveren på nytt om appen kobler fra
Hvordan reinstallere VPN-konfigurasjonene dine
Bytte språk i ExpressVPN iOS-appen
Hvordan fjerne VPN-appen fra enheten din
Hvordan installere VPN-et manuelt uten en app

Last ned VPN-appen

Gå til App Store og søk etter ExpressVPN.

Søk etter ExpressVPN-appen i App Store.

Trykk på HENT. ExpressVPN-appen vil lastes ned på telefonen din.

Hvis du ikke ser ExpressVPN-appen i din App Store, prøv å bytte App Store-landet ditt.

Trykk for å laste ned ExpressVPN-appen i App Store.

Når appen er ferdig nedlastet, trykk på ÅPNE for å åpne ExpressVPN-appen.

Åpne ExpressVPN-appen fra App Store.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelpt.

Tilbake til toppen

Konfigurer VPN-appen

På appens velkomstskjerm, trykk på logg inn.

Trykk på "logg inn".

Oppgi e-postadressen og passordet tilknyttet ExpressVPN-kontoen din. Trykk på logg inn.

Oppgi e-postadressen og passordet ditt for å logge inn.
Du vil se en erklæring som inneholder informasjonen samlet inn av ExpressVPN-appen. Trykk på samtykk og fortsett for å gå videre.

Personvernærklæring for ExpressVPNs iOS-app.

Du vil bli invitert til å sette opp VPN-et ditt. Trykk på fortsett for å gå videre med installasjonen.

Tap to set up ExpressVPN on iOS.

Appen vil gi deg et varsel: «ExpressVPN» vil legge til VPN-konfigurasjoner». Trykk tillat.

Legg til VPN-konfigurasjoner for ExpressVPN på iOS.

Bruk din Touch ID eller oppgi koden din for å legge til VPN-konfigurasjoner.

id check

ExpressVPN vil spørre om du ønsker å bli varslet om viktige will ask if you’d like to be notified of important kunngjøringer og varsler. Velg dine preferanser for å gå videre.

Varseltillatelsevinduet i ExpressVPNs iOS-app.

Appen din vil spørre om du ønsker å dele anonyme analysedata for å bidra til å gjøre ExpressVPN raskere og mer pålitelig. Velg dine preferanser for å gå videre.

Trykk OK for å tillate sending av anonyme analysedata.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelpt.

Tilbake til toppen

Koble til en VPN-serverlokasjon

For å koble til en VPN-serverlokasjon, trykk på på-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den lokasjonen som gir den mest optimale opplevelsen for deg, kalt smartlokasjon.

Trykk for å koble til VPN-et.

Så snart du ser tilkoblet-meldingen på appens skjerm, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet

ExpressVPN-appen er tilkoblet.

Merk: Et enkelt ExpressVPN-abonnement kan brukes samtidig på fem enheter, uavhengig av plattform. Om du prøver å bruke mer enn fem enheter samtidig på ett abonnement, vil du se vinduet nedenfor:

For mange enheter tilkoblet ExpressVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelpt.

Tilbake til toppen

Koble fra VPN-serverlokasjonen

For å koble fra VPN-serverlokasjonen, trykk på på-knappen mens VPN-et er på.

Trykk for å koble fra VPN-et.

Du vil vite du er frakoblet når «ikke tilkoblet»-meldingen vises.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelpt.

Tilbake til toppen

Koble til en annen VPN-serverlokasjon

For å koble til en annen serverlokasjon, trykk på lokasjonsvelgeren.

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjon mens du er tilkoblet VPN-et, vil du få en advarsel som sier at For the first time you try to change locations while connected to VPN, you will get a warning stating internettilkoblingen din kan være usikker under gjenoppkobling..

Trykk på lokasjonsvelgeren for å velge en VPN-lokasjon.

Velg og trykk på den nye serverlokasjonen du ønsker å koble til.

Velg en annen serverlokasjon i ExpressVPN for iOS.

ExpressVPN vil koble deg til automatisk til den valgte nye serverlokasjonen.

For å legge til en lokasjon i listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre. Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine i favoritter-fanen.

Sveip for å legge en lokasjon til i favoritter.