5 måter å bruke ditt VPN
Se dem nå

Denne veiledingen vil vise deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på din iPhone, iPad eller iPod for iOS 10 og nyere.

Viktig: Om du bruker iOS 9 eller eldre, bruk de manuelle konfigurasjonene L2TP.

Ikke kunde enda? Les med om VPN for iOS.

Hopp til …

Last ned VPN-appen
Konfigurer VPN-appen
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra VPN-serverlokasjonen
Koble til en annen VPN-serverlokasjon
Bytte til en annen VPN-protokoll
Koble til serveren på nytt om appen kobler fra
Reinstallere VPN-konfigurasjonene dine
Bytte språk i ExpressVPN iOS-appen
Få tilgang til kundestøtteartikler i appen
Avistallere appen
Installere VPN-et manuelt uten en app

Last ned VPN-appen

Gå til App Store og søk etter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the app store.

Trykk på HENT. ExpressVPN-appen vil lastes ned på telefonen din.

Tap "GET" to download the ExpressVPN app.

Hvis du ikke ser ExpressVPN-appen i din App Store, prøv å bytte App Store-landet ditt.

Når appen er ferdig nedlastet, trykk på ÅPNE for å starte ExpressVPN-appen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Konfigurer VPN-appen

På appens velkomstskjerm, trykk på logg inn.

Tap "Sign In" on the app's welcome screen.

• Hvis du ikke kjøpte ExpressVPN-abonnementet ditt fra App Store: Oppgi e-postadressen og passordet tilknyttet ExpressVPN-kontoen din. Trykk på logg inn.
  • Hvis du kjøpte ExpressVPN-abonnementet ditt fra App Store: Trykk på gjenopprett App Store-abonnementet ditt. Du vil kanskje få en iOS-ledetekst som ber deg om å oppgi Apple ID-passordet ditt.

Tap “restore your App Store subscription.”

Du vil se en erklæring som inneholder informasjonen samlet inn av ExpressVPN-appen. Trykk på samtykk og fortsett for å gå videre.

Tap "Agree and Continue" to proceed.

Du vil bli invitert til å sette opp VPN-et ditt. Trykk på fortsett for å gå videre med installasjonen.

Tap "Continue" to proceed.

Appen vil gi deg et varsel: «‘ExpressVPN’ vil legge til VPN-konfigurasjoner». Trykk tillat.

Tap "Allow" to add VPN configurations.

Bruk din Touch ID eller oppgi koden din for å legge til VPN-konfigurasjoner.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

ExpressVPN vil spørre om du ønsker å bli varslet om viktige kunngjøringer og varsler. Velg dine preferanser for å gå videre.

Select your preference for receiving notifications.

Hvis du valgte ok, trykk tillat for å bekrefte at du ønsker å motta varsler fra ExpressVPN-appen.

Tap "Allow" to confirm you’d like to receive notifications.

Appen din vil spørre om du ønsker å dele anonyme analysedata for å bidra til å gjøre ExpressVPN raskere og mer pålitelig. Velg dine preferanser for å gå videre.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble til en VPN-serverlokasjon

For å koble til en VPN-serverlokasjon, trykk på på-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den lokasjonen som gir den mest optimale opplevelsen for deg, kalt smartlokasjon.

Tap the On Button to connect.

Så snart du ser tilkoblet-meldingen på appens skjerm, kan du begynne å surfe med frihet og sikkerhet

The "Connected" message on the ExpressVPN app.

Merk: Et enkelt ExpressVPN-abonnement kan brukes samtidig på fem enheter, uavhengig av plattform. Om du prøver å bruke mer enn fem enheter samtidig på ett abonnement, vil du se vinduet nedenfor:

The "Connection Limit Reached" message on the ExpressVPN app.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble fra VPN-serverlokasjonen

For å koble fra VPN-serverlokasjonen, trykk på på-knappen mens VPN-et er på.

Tap the On Button to disconnect.

Du vil vite at du er frakoblet når «ikke tilkoblet»-meldingen vises.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Koble til en annen VPN-serverlokasjon

For å koble til en annen serverlokasjon, trykk på lokasjonsvelgeren.

Merk: Den første gangen du prøver å bytte lokasjon mens du er tilkoblet VPN-et, vil du få en advarsel som sier at internettilkoblingen din kan være usikker under gjenoppkobling. Trykk fortsett  for å gå videre.

Tap the Location Picker on the ExpressVPN app.

Velg og trykk på den nye serverlokasjonen du ønsker å koble til.

Tap a location you want to connect to.

ExpressVPN vil koble deg automatisk til den valgte nye serverlokasjonen.

For å legge til en lokasjon i listen din over favorittlokasjoner, sveip til høyre. Du kan få tilgang til favorittlokasjonene dine i favoritter-fanen.

Swipe right on a location to add it to Favorites.

For å fjerne en lokasjon fra favorittlisten, sveip til høyre.

Swipe right on a location to remove it from Favorites.