Denne guide vil tage dig igennem alle trinene til at sætte ExpressVPN-appen op på din iPhone, iPad eller iPod for iOS 10 og senere.

Vigtigt: Hvis du bruger iOS 9 eller derunder, så brug L2TP manuel konfiguration.

Ikke kunde endnu? Læs mere om VPN til iOS.

Gå til sektion

Log ind på din konto
Download VPN-appen
Sæt VPN-appen op
Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til VPN-serverplaceringen
Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering
Skift til en anden VPN-protokol
Sådan genoprettes forbindelse til serveren hvis appen mister forbindelsen
Sådan geninstalleres din VPN-konfiguration
Skift sprog i ExpressVPN iOS-appen
Sådan fjernes VPN-appen fra din enhed
Sådan installeres VPN’en manuelt uden en app

Download VPN-appen

Gå til App Store og søg efter ExpressVPN.

Search for ExpressVPN in the app store.

Klik på HENT. ExpressVPN-appen vil så downloades på din telefon.

Tap "GET" to download the ExpressVPN app.

Hvis du ikke ser ExpressVPN-appen i din App Store, så prøv at ændre dit App Store land.

Efter din app er downloadet, så klik på ÅBN for at åbne ExpressVPN-appen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sæt VPN-appen op

På appens velkomstskærm klikker du på Log ind.

Tap "Sign In" on the app's welcome screen.

• Hvis du IKKE har købt dit ExpressVPN-abonnement fra App Store: Indtast e-mailadressen og adgangskoden, der er tilknyttet din ExpressVPN-konto. Tryk på Log ind.
  • Hvis du har købt dit ExpressVPN-abonnement fra App Store: Tryk på Gendan dit App Store-abonnement. Du modtager muligvis en iOS-prompt om at indtaste din Apple ID-adgangskode.

Tap “restore your App Store subscription.”
Du vil se en besked indeholdende de oplysninger der indsamles af ExpressVPN-appen. Klik på Accepter og Fortsæt for at fortsætte.

Tap "Agree and Continue" to proceed.

Du vil blive bedt om at sætte din VPN op. Klik på Fortsæt for at fortsætte med installationen.

Tap "Continue" to proceed.

Appen vil give dig beskeden: ‘”ExpressVPN” vil gerne tilføje VPN-konfigurationer’. Klik på Tillad.

Tap "Allow" to add VPN configurations.

Brug dit Touch ID eller indtast din adgangskode for at tilføje VPN-konfigurationerne.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

ExpressVPN vil spørge dig, om du gerne vil have besked om vigtige meddelelser og oplysninger. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for receiving notifications.

Hvis du valgte OK, skal du trykke på Tillad for at bekræfte, at du gerne vil modtage underretninger fra ExpressVPN-appen.

Tap "Allow" to confirm you’d like to receive notifications.

Din app spørger dig, om du vil dele anonym analyse for at hjælpe med at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålideligt. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering, klik på TIL-knappen. Som standard vil ExpressVPN foreslå den placering, der vil give dig den mest optimale oplevelse, også kaldet Smartplacering.

Tap the On Button to connect.

Når du ser Forbundet beskeden på appskærmen så kan du bruge internettet frit og sikkert!

The "Connected" message on the ExpressVPN app.

Bemærk: Et enkelt ExpressVPN-abonnement kan bruges samtidigt på fem enheder, uanset platform. Hvis du prøver at bruge mere end fem enheder samtidigt på et abonnement, så vil du se skærmen herunder:

The "Connection Limit Reached" message on the ExpressVPN app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til VPN-serverplaceringen

For at afbryde forbindelsen til VPN-serverplaceringen, klik på TIL-knappen, imens VPN’en er slået til.

Tap the On Button to disconnect.

Du vil vide at forbindelsen er afbrudt når du ser beskeden “Ikke forbundet”.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en anden serverplacering, klik på placeringsvælgeren.

Bemærk: Den første gang du prøver at ændre placering, imens du er forbindet til VPN’en, vil du få en advarsel om, at din internettrafik kan være usikret under genforbindelse. Klik på Fortsæt.

Tap the Location Picker on the ExpressVPN app.

Tryk på den nye serverplacering, du gerne vil oprette forbindelse til.

Tap a location you want to connect to.

ExpressVPN vil automatisk oprette forbindele til den valgte nye serverplacering.

For at tilføje en placering til din liste med favoritter, swipe til højre. Du kan finde dine favoritter i Favoritter fanen.

Swipe right on a location to add it to Favorites.

Swipe højre på den for at fjerne en placering fra din liste over favoritter.

Swipe right on a location to remove it from Favorites.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift til en anden VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, som din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server. Skift til en anden protokol, der kan hjælpe dig med at opnå hurtigere forbindelseshastigheder.

Som standard vælger ExpressVPN den protokol, der er mest passende for dig. For at skifte til en anden protokol, klik på Indstillingsmenuen (≡) i ExpressVPN-appen.

Bemærk: Tjek, at du ikke har forbindelse til en serverplacering, inden du skifter protokol.

Tap the Options menu on the ExpressVPN app.

I Indstillingsmenuen, klik på Indstillinger og så på VPN-protokol.

Tap "VPN Protocol."

Din nuværende protokol vises med et flueben. For at skifte til en anden protokol, klik på din valgte protokol.

Tap the protocol of your choice.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan genoprettes forbindelse til serveren hvis appen mister forbindelsen

Hvis din enheds skærm har været slukket i et stykke tid kan ExpressVPN-appen miste forbindelsen.

For at oprette forbindelse igen skal du åbne appen og oprette forbindelse til din foretrukne VPN-serverplacering.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Sådan geninstalleres din VPN-konfiguration

Hvis appen giver dig en uventet fejl, så kan du blive nødt til at geninstallere din ExpressVPN-konfiguration.

For at geninstallere din forbindelseskonfiguration, klik på Indstillingsmenuen (≡) i ExpressVPN.

Tap the Options menu on the ExpressVPN app.

I Indstillingsmenuen, klik på Indstillinger og så på Geninstaller VPN-konfiguration.

Tap “Reinstall VPN Configuration.”

En besked vil poppe op. Klik på Tillad.

Tap "Allow" to configure your VPN.

Appen vil give dig beskeden: ‘”ExpressVPN” vil gerne tilføje VPN-konfigurationer’. Klik på Tillad for at fortsætte.

Tap "Allow" to add VPN configurations.

Brug dit Touch ID eller indtast din adgangskode for at tilføje VPN-konfigurationerne.

Use your Touch ID or enter your passcode on your phone.

Din VPN-konfiguration vil nu blive geninstalleres.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Skift sprog i ExpressVPN iOS-appen

Klik på Indstillingsmenuen (≡), og så på Indstillinger.

Klik på Sprog.

Tap “Language.”

Vælg det sprog, du vil bruge.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Få adgang til supportartikler i appen

Du kan nu få adgang til supportartikler i ExpressVPN-appen.

Tryk på menuen Indstillinger (≡), og vælg derefter Hjælp & support.

Select "Help & Support."

Tryk på en kategori for at vælge en supportartikel i appen.

Tap a category to select an in-app support article.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Afinstaller appen

For at fjerne ExpressVPN fra din iPhone, iPad eller iPod skal du trykke og holde på ExpressVPN-ikonet, indtil appikonerne vibrerer. Tryk på Slet app.

Tap "Delete App."

Tryk på Slet for at fjerne appen.

Tap "Delete" to remove the app.

Appen er nu slettet fra din enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Installer VPN manuelt uden en app

Hvis du gerne vil installere ExpressVPN på din enhed uden at bruge appen, skal du følge den manuelle opsætningsinstruktion.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s support for øjeblikkelig assistance.