get started expressvpn

Mitä VPN tekee?

Näytä minulle
get started expressvpn

5 tapaa käyttää VPN:ää

Lue nyt

Tässä oppaassa neuvotaan askel askeleelta, miten otat käyttöön ExpressVPN-sovelluksen laitteissa iPhone, iPad ja iPod iOS 10:lle ja sitä uudemmille käyttöjärjestelmille.

Tärkeää: Jos käytät iOS 9:ää tai sitä vanhempia käyttöjärjestelmiä, käytä  manuaalisia L2TP-asetuksia.

Etkö ole vielä asiakas? Lue lisää VPN:stä iOS:lle.

Siirry osioon

Tilille kirjautuminen
VPN-sovelluksen lataaminen
VPN-sovelluksen käyttöönotto
VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin
Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin
VPN-protokollan vaihtaminen
Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa
VPN-määritysten asentaminen uudelleen
Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle
VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi
VPN:n manuaalinen asentaminen ilman sovellusta

VPN-sovelluksen lataaminen

Mene App Storeen ja etsi ExpressVPN.

Search for the ExpressVPN app in the App Store.

Napauta GET. ExpressVPN-sovellus ladataan puhelimellesi.

Jos et näe ExpressVPN-sovellusta App Storessa, kokeile App Storen maan vaihtamista.

Tap to download the ExpressVPN app on the App Store.

Kun sovellus on latautunut, napauta OPEN käynnistääksesi ExpressVPN:n.

Open the ExpressVPN app from the App Store.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen käyttöönotto

Napauta Kirjaudu sisään sovelluksen avausruudulla.

Tap on "Sign in".

Kirjaudu sisään syöttämällä sähköpostiosoite ja salasana, joita käytit luodessasi ExpressVPN-tilin. Napauta sitten Kirjaudu sisään.

Enter your email address and password to sign in.
Näet tekstin, jossa kerrotaan yksityiskohtia tiedoista, joita ExpressVPN-sovellus kerää. Napauta Hyväksy ja jatka jatkaaksesi.

Privacy statement for the ExpressVPN iOS app.

Seuraavaksi voit asentaa VPN:si. Napauta Jatka jatkaaksesi asentamista.

Tap to set up ExpressVPN on iOS.

Sovellus ilmoittaa: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Jatka.

Add VPN configurations for ExpressVPN on iOS.

Käytä Touch ID:ta tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

id check

ExpressVPN kysyy, haluatko vastaanottaa tärkeitä ilmoituksia ja kiireisistä tiedotuksista. Tee valintasi jatkaaksesi.

The notifications permission screen in the ExpressVPN iOS app.

Sovellus kysyy, haluatko jakaa analytiikkaa anonyymisti auttaaksesi ExpressVPN:n kehittämisessä nopeammaksi ja vakaammaksi. Tee valintasi jatkaaksesi.

Tap OK to allow sending of anonymous analytics.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen

Napauta Käynnistä-nappia luodaksesi yhteyden VPN-palvelinsijaintiin. ExpressVPN suosittelee oletuksena sijaintia, johon yhdistämällä saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Tätä kutsutaan Älykkääksi sijainniksi.

Tap to connect to the VPN.

Kun näet Yhdistetty-viestin sovelluksen ruudulla, voit alkaa surffata vapaasti ja turvassa!

The ExpressVPN app is connected.

Huomaa: Yhtä ExpressVPN-tilausta voi käyttää samanaikaisesti viidellä laitteella käyttöjärjestelmästä riippumatta.  Jos yrität käyttää useampaa kuin viittä laitetta samalla tilauksella yhtä aikaa, näet seuraavan ruudun:

Too many devices connected to ExpressVPN.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin

Jos haluat katkaista yhteyden VPN-palvelimeen, napauta Käynnistys-nappia kun VPN on yhdistetty.

Tap to disconnect from the VPN.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun näet ”Napauta yhdistääksesi” -viestin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhdistäminen toiseen palvelinsijaintiin

Jos haluat yhdistää toiseen palvelinsijaintiin, napauta sijaintivalitsinta.

Huomaa: Kun yrität vaihtaa sijaintia ensimmäistä kertaa VPN-yhteyden ollessa päällä, saat varoituksen siitä, että verkkoliikenteesi voi olla suojaamaton uudelleen yhdistämisen aikana.

Tap on the location picker to select a VPN location.

Valitse palvelinsijainti, johon haluat yhdistää, ja napauta sitä.

Select a different server location on ExpressVPN for iOS.

ExpressVPN luo automaattisesti  yhteyden valitsemaasi uuteen palvelinsijaintiin.

Jos haluat lisätä sijainnin suosikkisijainteihisi, pyyhkäise oikealle. Näet suosikkisijaintisi Suosikit-osiossa.

Swipe to add a location to your favorites.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-protokollan vaihtaminen

VPN-protokollat ovat metodeja, joita laitteesi käyttää luodakseen yhteyden VPN-palvelimeen. Protokollan vaihtaminen voi auttaa paremman yhteysnopeuden saavuttamisessa.

ExpressVPN valitsee oletuksena protokolln, joka sopii sinulle parhaiten. Jos haluat vaihtaa VPN-protokollaa, napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ExpressVPN-sovelluksessa.

Huomaa: Varmista, että VPN-yhteys on katkaistu, kun teet näin.

Tap on the options menu.

In the Options menu, Napata Vaihtoehdot-valikosa kohtaa Asetukset ja sitten kohtaa VPN-protokolla.

Tap on "VPN Protocol" in the ExpressVPN iOS app.

Nykynen protokollasi näkyy merkittynä listassa. Napauta valitsemaasi protokolla vaihtaaksesi toiseen protokollaan.

Select a VPN protocol to connect to.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhdistäminen palvelimeen uudelleen, jos yhteys katkeaa

Jos laitteesi näyttö on ollut poissa päältä jonkin aikaa, ExpressVPN-sovellus saattaa katkaita yhteyden.

Kun haluat yhdistää uudelleen, avaa sovellus ja yhdistä haluamaasi VPN-palvelinsijaintiin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-määritysten asentaminen uudelleen

Jos saat sovelluksessa odottamattoman virheen, saatat joutua asentamaan VPN-määritykset uudelleen.

Asentaaksesi yhdistämismääritykset uudelleen napauta Vaihtoehdot-valikkoa ExpressVPN-sovelluksessa.

Tap on the options menu.

Valitse Vaihtoehdot-valikossa Asetukset ja sitten Asenna VPN-määritykset uudelleen.

Tap on "Reinstall VPN Configuration".

Näytölle näkyy ponnahdusikkuna. Napauta Salli.

Tap "allow" to configure the VPN.

Sovellus näyttää viestin: ’”ExpressVPN” haluaa lisätä VPN-määrityksiä’. Napauta Salli jatkaaksesi.

Tap "Allow" to add VPN configurations.

Käytä Touch ID:tä tai syötä pääsykoodisi lisätäksesi VPN-määritykset.

id check

Seuraavaksi VPN-määritykset asennetaan uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Kielen vaihtaminen ExpressVPN-sovelluksessa iOS:lle

Napauta Vaihtoehdot-valikkoa (≡) ja valitse Asetukset.

Select "Settings" in the ExpressVPN iOS app.

Napauta kohtaa Kieli ja valitse kieli, johon haluat vaihtaa.

Change the language of the ExpressVPN iOS app.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-sovelluksen poistaminen laitteeltasi

Kun haluat poistaa ExpressVPN:n iPhonesta, iPadistä tai iPodista, napauta ja pidä sormea ExpressVPN-ikonin päällä aloitusruudulla, kunnes kaikki ikonit alkavat liikkua. Napauta x-merkkiä sovelluksen vasemmassa ylälaidassa.

delete expressvpn ios

Napauta Poista poistaaksesi sovelluksen.

confirm delete expressvpn ios

Sovellus on nyt poistettu laitteestasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN:n manuaalinen asentaminen ilman sovellusta

Jos haluat asentaa ExpressVPN:n laitteellesi ilman sovelluksen käyttämistä, ole hyvä ja katso ohjeet manuaaliseen asennukseen.