Need connection help?

Talk to a Human
connection help

Need connection help?

Talk to a Human

Als u op uw iOS apparaat verbonden bent met een VPN serverlocatie en het lukt niet om de verbinding te verbreken kunt u de volgende stappen proberen:

1. Zorg ervoor dat uw app is geüpdated naar versie 6.5 of hoger.
  2. Verander uw VPN protocol:
    1. Open het Opties Menu (≡) links bovenin in uw scherm
    2. Tik op VPN instellingen en dan op VPN protocol
    3. Verander het protocol in IPsec of IKEv2
    4. Verander het protocol terug in Automatisch of een willekeurig ander protocol
    5. Ga terug naar het hoofdscherm en verbind met een serverlocatie
  3. Als het bovenstaande niet werkt, start u apparaat dan opnieuw op:
    1. Houd de Slaap/Waak button ingedrukt op de zijkant van uw apparaat, totdat de rode schuifschakelaar verschijnt
    2. Sleep de schakelaar naar rechts om uw iOS apparaat uit te zetten
    3. Nadat het apparaat is uitgeschakeld houdt u de Slaap/Waak button weer ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
  4. Als na deze twee stappen het probleem nog niet is opgelost, verwijder dan ExpressVPN van uw apparaat en installeer het opnieuw.

Hulp nodig?Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk via Live Chat