Contact ExpressVPN Support if you need help.
Oletko liian turhautunut lukeaksesi tämän sivun?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

Tämä opas kertoo mitä tehdä, jos laitteesi ExpressVPN-sovellus:

• on liian hidas yhteyden katkaisemisessa
  • jää jumiin yhteyttä katkaistaessa.

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma korjaantunut. Jos on, ei sinun tarvitse seurata enää seuraavia vaiheita.

Siirry osioon…

1. Lataa ExpressVPN:n viimeisin versio
2. Vaihda VPN-protokollasi
3. Käynnistä laitteesi uudelleen
4. Asenna ExpressVPN-sovellus uudelleen
5. Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen

1. Lataa ExpressVPN:n viimeisin versio

Tarkista, onko sinulla käytössä ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio. Jos ei, lataa sovelluksen viimeisin versio laitteellesi.

Ota käyttöön ExpressVPN-sovelluksesi:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi heti apua.

Takaisin sivun alkuun

2. Vaihda VPN-protokollasi

VPN-protokollat ovat metodeja, joita laitteesi käyttää VPN-palvelimeen yhdistääkseen. Parhaan käyttökokemuksen vuoksi ExpressVPN suosittelee käyttämään vaihtoehtoa Automaattinen. Tämä on oletusasetus ja valitsee automaattisesti verkollesi parhaiten sopivan protokollan.

Jos sinulla on ongelmia VPN:n yhteyden katkaisemisessa, kokeile vaihtaa VPN-protokollaa seuraavassa järjestyksessä (jos ovat saatavilla):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2
  6. L2TP/IPsec
Tärkeää: L2TP/IPsec tarjoaa heikon suojauksen, ja sitä tulisi käyttää vain henkilöllisyyttä salatessa tai sijaintia vaihtaessa.

Näin vaihdat protokollan…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi heti apua.

Takaisin sivun alkuun

3. Käynnistä laitteesi uudelleen

1. Käynnistä laitteesi uudelleen.
  2. Käynnistä ExpressVPN-sovellus.
  3. Tarkista, onko ongelma korjaantunut luomalla ja katkaisemalla yhteys.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi heti apua.

Takaisin sivun alkuun

4. Asenna ExpressVPN-sovellus uudelleen

1. Poista sovelluksesi.
  2. Asenna ja ota käyttöön ExpressVPN-sovelluksesi:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi heti apua.

Takaisin sivun alkuun

5. Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen

Jos olet kokeillut kaikkia ylläolevia vaiheita, mutta yhteysnopeutesi on silti hidas, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua välittömästi.

Voit myös lähettää ExpressVPN-sovelluksen kautta diagnostiikkatiedot, jotka voivat paljastaa ongelmasi syyn. ExpressVPN:n asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä, kun he ovat vastaanottaneet tietosi.

Windows tai Mac

1. NapautaMenu icon. > Apu ja tuki > Diagnostiikkatiedot.
  2. Napauta Ota yhteyttä tukeen.
  3. Kerro kohtaamastasi ongelmasta tekstilaatikossa.
  4. Rastita laatikko, jonka vieressä lukee Sisällytä tiedot viimeaikaisista yhteysvirheistä tai Sisällytä diagnostiikkatiedot.
  5. Napauta Lähetä tukeen.
  6. Odota, kunnes ExpressVPN:n asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Android

1. Paina Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Kerro kohtaamastasi ongelmasta tekstilaatikossa.
  3. Ota käyttöön Sisällytä diagnostiikkatiedot.
  4. Paina Send icon.
  5. Odota, kunnes ExpressVPN:n asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.

iOS

1. Paina Tuki > Lähetä sähköposti.
  2. Kerro kohtaamastasi ongelmasta tekstilaatikossa.
  3. Ota käyttöön Sisällytä diagnostiikkatiedot.
  4. Paina Lähetä.
  5. Odota, kunnes ExpressVPN:n asiakastuki ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi heti apua.