Tässä oppaassa neuvotaan mitä tehdä, jos laitteesi ExpressVPN-sovellus:

• on liian hidas yhteyden katkaisemisessa
  • jää jumiin yhteyttä katkaistaessa.

Tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma korjaantunut. Jos on, sinun ei enää tarvitse jatkaa ohjeiden seuraamista.

Siirry osioon…

1. Viimeisimmän ExpressVPN-sovellusversion lataaminen
2. VPN-protokollan vaihtaminen
3. Laitteen käynnistäminen uudelleen
4. ExpressVPN-sovelluksen asentaminen uudelleen
5. Yhteydenotto ExpressVPN:n asiakastukeen

1. Viimeisimmän ExpressVPN-sovellusversion lataaminen

Tarkista, onko käytössäsi ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio. Jos ei, lataa sovelluksen viimeisin versio laitteellesi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

2. VPN-protokollan vaihtaminen

VPN-protokollat ovat menetelmiä, joita laite käyttää muodostaakseen yhteyden VPN-palvelimeen. Parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi ExpressVPN suosittelee käyttämään Automaattinen-protokollavalintaa. Se on käytössä oletuksena ja valitsee automaattisesti verkollesi sopivimman protokollan.

Jos sinulla on ongelmia VPN-yhteyden katkaisemisessa, kokeile vaihtaa VPN-protokollaa seuraavassa järjestyksessä (saatavuuden mukaan):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2

Näin vaihdat protokollan

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

3. Laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Käynnistä laitteesi uudelleen.
  2. Käynnistä ExpressVPN-sovellus.
  3. Yhdistä VPN:ään ja katkaise yhteys nähdäksesi, onko ongelma korjaantunut.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

4. ExpressVPN-sovelluksen asentaminen uudelleen

1. Poista sovellus.
  2. Asenna ja ota ExpressVPN-sovellus käyttöön:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

5. Yhteydenotto ExpressVPN:n asiakastukeen

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia vaiheita, mutta yhteysnopeutesi on silti hidas, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.