Denne vejledning viser dig, hvad du skal gøre, hvis ExpressVPN-appen på din enhed:

• er for lang tid om at afbryde forbindelsen
  • sidder fast på “afbryder forbindelse”

Efter hvert trin skal du tjekke, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, kan du springe resten af trinene over.

Gå til…

1. Download den nyeste version af ExpressVPN
2. Skift din VPN-protokol
3. Genstart din enhed
4. Geninstallér ExpressVPN-appen
5. Kontakt ExpressVPN’s supportteam

1. Download den nyeste version af ExpressVPN

Tjek, om du bruger den nyeste version af ExpressVPN-appen. Hvis ikke, skal du downloade den seneste appversion til din enhed.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller dikterer, hvordan din enhed opretter forbindelse til en VPN-server. ExpressVPN anbefaler at bruge protokolmuligheden Automatisk. Den vælges som standard og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dit netværk.

Hvis du har problemer med at afbryde forbindelsen til VPN’en, kan du prøve at ændre din VPN-protokol i følgende rækkefølge (hvis tilgængelig):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2

Sådan ændrer du protokollen for…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Genstart din enhed

1. Genstart din enhed.
  2. Start ExpressVPN-appen.
  3. Prøv at forbinde og afbryde igen for at se, om problemet bliver løst.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Geninstallér ExpressVPN-appen

1. Afinstallér din app.
  2. Installér og konfigurér din ExpressVPN-app:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

5. Kontakt ExpressVPN’s supportteam

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, men din internethastighed stadig er langsom, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.