For frustreret til at læse denne side?
Tal med et menneske

Denne vejledning viser dig, hvad du skal gøre, hvis ExpressVPN-appen på din enhed er:

• For lang tid om at afbryde forbindelsen
  • Gået i stå på “afbryder forbindelse”

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, kan du springe resten af trinene over.

Gå til…

1. Download den nyeste version af ExpressVPN
2. Skift din VPN-protokol
3. Genstart din enhed
4. Geninstallér ExpressVPN-appen
5. Kontakt ExpressVPN’s supportteam

1. Download den nyeste version af ExpressVPN

Kontrollér, om du bruger den nyeste version af ExpressVPN-appen. Hvis ikke, skal du downloade den seneste appversion til din enhed.

Opsæt din ExpressVPN-app:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, som din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server. For at få den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge protokolindstillingen Automatisk. Dette vælges som standard og vælger automatisk den protokol, der passer bedst til dit netværk.

Hvis du har problemer med at afbryde forbindelsen til VPN’en, kan du prøve at ændre din VPN-protokol i følgende rækkefølge (hvis det er muligt):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2
  6. L2TP/IPsec
Vigtigt: L2TP/IPsec giver svage sikkerhedsfordele og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer.

Sådan skifter du protokollen for…

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Genstart din enhed

1. Genstart din enhed.
  2. Start ExpressVPN-appen.
  3. Prøv at forbinde og afbryde igen for at se, om problemet bliver løst.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Geninstallér ExpressVPN-appen

1. Afinstallér din app.
  2. Installér og opsæt din ExpressVPN-app:

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

5. Kontakt ExpressVPN’s supportteam

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, men din internethastighed stadig er langsom, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Du kan også indsende dine diagnoseoplysninger, som kan vise årsagen til dit problem, via ExpressVPN-appen. ExpressVPN’s supportteam kontakter dig, når de har modtaget dine oplysninger.

Windows eller Mac

1. Klik på Menu icon. > Hjælp og support > Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om dit problem i tekstboksen.
  4. Afkryds feltet ved siden af Inkludér oplysninger om nylige forbindelsesfejl eller Inkludér diagnostiske oplysninger.
  5. Klik på Send til support.
  6. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.

Android

1. Tryk på Hjælp > Send os en e-mail.
  2. Angiv oplysninger om dit problem i tekstboksen.
  3. Slå Inkludér diagnostiske oplysninger til.
  4. Tryk på Send icon.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.

iOS

1. Tryk på Hjælp > Send os en e-mail.
  2. Angiv oplysninger om dit problem i tekstboksen.
  3. Slå Inkludér diagnostiske oplysninger til.
  4. Tryk på Indsend.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.