Contact ExpressVPN Support if you need help.
For frustrert til å lese denne siden?
Snakk med et menneske

Denne veiledningen viser deg hva du skal gjøre hvis ExpressVPN-appen på enheten din:

• bruker for lang tid å koble fra
  • står fast på «koble fra»

Sjekk om problemet er løst etter hvert steg. Hvis problemet er løst, kan du hoppe over resten av stegene.

Gå til …

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
2. Endre VPN-protokollen
3. Start enheten på nytt
4. Installer ExpressVPN-appen på nytt
5. Kontakt ExpressVPN-kundestøtte

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

Sjekk om du bruker den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen. Hvis ikke, last ned den nyeste appversjonen for enheten din.

Konfigurer ExpressVPN-appen din:

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

2. Endre VPN-protokollen

VPN-protokoller er metodene som enheten din benytter for å koble til en VPN-server. For den beste opplevelsen anbefaler ExpressVPN å bruke alternativet for automatisk protokoll. Dette er valgt som standard og velger automatisk den protokollen som passer best for nettverket ditt.

Hvis du har problemer med å koble fra VPN-et, kan du prøve å endre VPN-protokollen i følgende rekkefølge (hvis tilgjengelig):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2
  6. L2TP/IPsec

Viktig: L2TP/IPsec gir svake sikkerhetsfordeler og bør kun brukes til anonymisering eller endring av plassering.

Slik endrer du protokollen for …