ExpressVPN understøtter ikke længere manuelle PPTP- og L2TP-konfigurationer, da de giver minimal beskyttelse og er sårbare over for ondsindede angreb. Denne vejledning viser dig andre konfigurationsmetoder eller -protokoller, du kan bruge til at oprette forbindelse til ExpressVPN på din specifikke enhed.

I de fleste tilfælde anbefales det at konfigurere ExpressVPN ved hjælp af ExpressVPN-appen til Windows, Mac, iOS, Android, Linux eller routere – hvilket giver de fleste sikkerheds- og privatlivsfordele og -funktioner. Nogle enheder eller specifikke enhedsversioner kan dog ikke køre ExpressVPN-appen, og du skal derfor konfigurere VPN’en ved hjælp af manuelle konfigurationer. Til manuelle konfigurationer understøtter ExpressVPN OpenVPN-protokollen.

Gå til…

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Routere

Windows

Det anbefales, at du bruger ExpressVPN’s Windows-app, som er kompatibel med Windows 7 og nyere. Hvis du bruger Windows Vista eller Windows XP, skal du opdatere dit operativsystem til en nyere version. Hvis du ikke kan opdatere dit operativsystem, skal du bruge OpenVPN’s manuelle konfiguration.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Mac

Det anbefales, at du bruger ExpressVPN’s app til Mac, som er kompatibel med Mac OS X 10.11 og nyere. Hvis du bruger Mac OS X 10.11 eller derunder, skal du opdatere dit operativsystem til en nyere version. Hvis du ikke kan opdatere operativsystem, skal du bruge OpenVPN’s manuelle konfiguration.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Android

Det anbefales, at du bruger ExpressVPN’s app til Android, som er kompatibel med Android 5.0 og nyere. Hvis du bruger Android 4.4 eller derunder, skal du opdatere dit operativsystem til en nyere version.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

iOS

På iOS-enheder (iPhone og iPad) er den eneste måde at bruge ExpressVPN på med ExpressVPN’s app til iOS, som er kompatibel med iOS 12 og nyere. Hvis du bruger iOS 11 eller derunder, skal du opdatere dit operativsystem til en nyere version.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Linux

Det anbefales, at du bruger ExpressVPN’s app til Linux, som er kompatibel med disse Linux-operativsystemer:

• Ubuntu: 20.04 og derover
  • Debian: 10 og derover
  • Fedora: 37 og derover
  • Arch: Seneste udgivelse
  • Raspberry Pi (armhf): Pi OS 10 og derover
  • Mint: Linux Mint 20 og derover

Hvis du ikke kan køre ExpressVPN Linux-appen på dit operativsystem, kan du prøve at bruge OpenVPN’s manuelle konfiguration.

Vigtigt: OpenVPN tilbyder ikke de samme sikkerheds- og privatlivsfordele som ExpressVPN-appen.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Routere

Prøv andre opsætningsmetoder til din router i følgende rækkefølge.

Brug ExpressVPN til routere

Det anbefales, at du bruger ExpressVPN’s app til routere, som er kompatibel med disse specifikke modeller af ASUS-, Linksys- og Netgear-routere:

Asus

• RT-AC68Uv3
  • RT-AC87U
  • RT-AC56R
  • RT-AC56S
  • RT-AC56U

Linksys

• Linksys EA6200
  • Linksys WRT1200AC
  • Linksys WRT1900AC 13J1
  • Linksys WRT1900AC 13J2
  • Linksys WRT1900ACS
  • Linksys WRT1900ACS V2
  • Linksys WRT3200ACM
  • Linksys WRT32X

Netgear

• Netgear R6300v2
  • Netgear R6400v2
  • Netgear R6700v3
  • Netgear Nighthawk R7000
  • Netgear Nighthawk R7000P

Prøv andre manuelle konfigurationsprotokoller

Disse routere understøtter ExpressVPN’s manuelle konfigurationer. Tjek, om din router er angivet nedenfor, og i så fald skal du bruge den manuelle konfiguration i overensstemmelse hermed.

Konfigurer en virtuel VPN-router

Vigtigt: Denne mulighed kræver teknisk viden og er muligvis ikke egnet til alle.

Du kan konfigurere en virtuel VPN-router på din Windows-computer eller Mac.

Konfigurér VPN på individuelle enheder

Med ét ExpressVPN-abonnement kan du tilslutte op til otte enheder til ExpressVPN på samme tid, uanset platform (inklusive virtuelle maskiner).

Se vejledningen for opsætning: