Vigtigt: Hvis du befinder dig i et land med meget internetcensur, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp. Hvis du bruger ExpressVPN’s manuelle konfigurationer, anbefaler vi at skifte til ExpressVPN-appen for optimeret ydeevne.

Denne vejledning vil vise dig, hvordan du løser problemer med langsomme internetforbindelser, når du er tilsluttet ExpressVPN-appen.

Forskellige brugssituationer kræver forskellige internethastigheder og båndbredder. Generelt kræver webbrowsing eller e-mailing kun 5 til 10 Mbps (megabit pr. sekund). Streaming, gaming og downloads kræver hurtigere internethastigheder, afhængigt af typen af streaming og antallet af enheder, der er tilsluttet det samme netværk.

Online brugAcceptable internethastigheder
HD (high-definition) streaming, onlinespil, downloads, kun få enheder på samme netværk10 til 25 Mbps
Fuld HD (high-definition) streaming, onlinespil, downloads, mange enheder på samme netværk25 til 40 Mbps
Ultra HD (high-definition) streaming, onlinespil, downloads, et stort antal enheder på samme netværk40 og højere Mbps

Hvis din internethastighed er langsom eller ikke lever op til dine forventninger, kan årsagen være:

• Din valgte VPN-serverplacering er langt fra din fysiske placering
  • Suboptimal forbindelse mellem VPN’en og din internetudbyder
  • Langsom internetforbindelseshastighed på din placering
  • Din internetforbindelsestype (kablede forbindelser er mere pålidelige end trådløse forbindelser)
  • Din enhedstype (f.eks. mobil og bærbar computer) og processorkraft

Fejlfindingstrin

Følg fejlfindingstrinene nedenfor for at løse dit hastighedsproblem. Efter hvert trin skal du tjekke, om problemet er løst. Hvis problemet er løst, kan du springe resten af trinene over.

1. Download den seneste version af ExpressVPN
  2. Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering
  3. Skift din VPN-protokol
  4. Kontakt ExpressVPN-supportteamet

1. Download den seneste version af ExpressVPN

Tjek, om du bruger den seneste version af ExpressVPN-appen. Hvis ikke kan du downloade den seneste appversion.

Konfigurér din ExpressVPN-app:

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering

Opret forbindelse til en anden VPN-serverplacering på serverplaceringslisten Anbefalet.

Opret forbindelse til en anden serverplacering for…

Hvis du bemærker, at din internethastighed er hurtigere efter at have oprettet forbindelse til en anden VPN-serverplacering, kan der være et midlertidigt problem med den serverplacering, du tidligere forsøgte at oprette forbindelse til. Kontakt ExpressVPN’s supportteam angående problemet, og brug andre VPN-serverplaceringer i mellemtiden.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

3. Skift din VPN-protokol

VPN-protokoller er de metoder, som din enhed bruger til at oprette forbindelse til en VPN-server.

For den bedste oplevelse anbefaler ExpressVPN at bruge den automatiske protokolindstilling, som er valgt som standard.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til ExpressVPN med den automatiske protokol, skal du prøve de andre protokoller i følgende rækkefølge (hvis de er tilgængelige):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2

Sådan ændres protokollen for…

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

4. Kontakt ExpressVPN’s supportteam

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, men din internethastighed stadig er langsom, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Du kan også indsende dine diagnostiske oplysninger, som kan vise årsagen til dit forbindelsesproblem, gennem ExpressVPN-appen. ExpressVPN’s supportteam vil kontakte dig efter at have modtaget dine oplysninger.

Windows eller Mac

1. Klik på Menu icon.> Hjælp og support > Diagnostiske oplysninger.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Angiv oplysninger om dit problem i tekstfeltet.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkludér detaljer om seneste forbindelsesfejl eller Inkludér diagnosticeringsoplysninger.
  5. Klik på Send til support.
  6. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.

Android

1. Tryk på Hjælp > Send os en e-mail.
  2. Angiv oplysninger om dit problem i tekstfeltet.
  3. Slå Inkludér diagnostiske oplysninger til.
  4. Tryk på Send icon.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.

iOS

1. Tryk på Hjælp > Send os en e-mail.
  2. Angiv oplysninger om dit problem i tekstfeltet.
  3. Slå Inkludér diagnostiske oplysninger til.
  4. Tryk på Indsend.
  5. Vent på et svar fra ExpressVPN’s supportteam via e-mail.

Linux

1. Kør følgende kommando i terminalen: expressvpn diagnostic
  2. Kopiér de diagnostiske oplysninger.
  3. Angiv oplysningerne i ExpressVPN’s supportchat.

Routere

1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
  2. Vælg Hjælp og support > Diagnostiske oplysninger.
  3. Vælg Download alle logfiler.
  4. Send diagnosticeringsoplysningerne i ExpressVPN’s supportchat.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.