Elk ExpressVPN Keys-account heeft een herstelcode die u nodig hebt als u uw primaire wachtwoord opnieuw wilt instellen. Als uw herstelcode verloren of gecompromitteerd is, kunt u deze opnieuw instellen in de ExpressVPN-app voor Android.

Als het u niet lukt om uw herstelcode opnieuw in te stellen, volg dan deze stappen en ga na elke stap na of het probleem opgelost is:

1. Controleer of uw apparaat met het internet verbonden is.
  2. Als u verbonden bent met een netwerk waar internettoegang mogelijk beperkt is (bijv. een openbaar wifi netwerk), verbind dan met een VPN.
  3. Download en installeer de nieuwste versie van de ExpressVPN-app voor Android.
  4. Log uit en weer in op de ExpressVPN-app.