Vastgelopen en hulp nodig?
Met een mens praten
Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel in bèta beschikbaar op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN Android app. De bètaversie voor iOS is nog in ontwikkeling.

Als het u niet lukt om uw herstelcode opnieuw in te stellen, volg dan deze stappen en ga na elke stap na of het probleem opgelost is:

1. Controleer of uw apparaat met het internet verbonden is.
  2. Als u verbonden bent met een netwerk waar internettoegang mogelijk beperkt is (bijv. een openbaar wifi netwerk), verbind dan met een VPN.
  3. Gebruik een ander apparaat of verbind met een ander netwerk.
  4. Download en installeer de nieuwste versie van ExpressVPN voor uw apparaat (Windows, Mac of Linux).
  5. Log uit en weer in op de ExpressVPN app voor Mac, Windows of Linux.
  6. Ga in een internetbrowser naar chrome://extensions. Zet de ExpressVPN Keys extensie uit en vervolgens weer aan.
  7. Ga naar diezelfde pagina, verwijder de hele extensie en installeer deze vervolgens opnieuw.