Viktigt: ExpressVPN Keys är för närvarande tillgängligt i beta på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-webbläsartillägg och i ExpressVPN:s Android-app. Betaversionen för iOS håller fortfarande på att utvecklas.

Varje ExpressVPN Keys-konto har en återställningskod som behövs om du vill återställa ditt primära lösenord. Om din återställningskod förloras eller hamnar i någon annans händer kan du återställa den i ExpressVPN-appen för Android.

Om du inte kan återställa din återställningskod följer du de här stegen och kontrollerar om problemet har åtgärdats efter varje steg:

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomst begränsas (t.ex. på ett offentligt wifi-nätverk) så ansluter du till ett VPN.
  3. Ladda ned och installera den senaste versionen av ExpressVPN för Android.
  4. Logga ut från ExpressVPN-appen och logga därefter in igen.