Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Har du fastnat och behöver hjälp?
Prata med en människa
Viktigt: ExpressVPN Keys är för närvarande tillgängligt i beta på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-webbläsartillägg och i ExpressVPN:s Android-app. Betaversionen för iOS håller fortfarande på att utvecklas.

Om du inte kan återställa din återställningskod följer du de här stegen och kontrollerar om problemet har åtgärdats efter varje steg:

1. Kontrollera att din enhet är ansluten till internet.
  2. Om du är ansluten till ett nätverk där internetåtkomst begränsas (t.ex. på ett offentligt wifi-nätverk) så ansluter du till ett VPN.
  3. Använd en annan enhet eller anslut till ett annat nätverk.
  4. Ladda ned och installera den senaste versionen av ExpressVPN till din enhet (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logga ut och logga in igen i ExpressVPN:s app för Mac, Windows eller Linux.
  6. I en webbläsare går du till chrome://extensions. Inaktivera och aktivera tillägget ExpressVPN Keys.
  7. På samma sida tar du bort tillägget helt och hållet och installerar därefter om det.