Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Står du fast og trenger litt hjelp?
Snakk med et menneske
Viktig: ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i betaversjon for Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPNs Android-app. Betaversjonen for iOS er fortsatt under utvikling.

Hvis du ikke kan tilbakestille gjenopprettingskoden din, følg disse stegene og sjekk om problemet er løst etter hvert steg:

1. Verifiser at enheten din er tilkoblet internett.
  2. Hvis du er tilkoblet et nettverk hvor internett kan være begrenset (f.eks. et offentlig trådløst nettverk), koble til et VPN.
  3. Bruk en annen enhet eller koble til et annet nettverk.
  4. Last ned og installer den nyeste versjonen av ExpressVPN for enheten din (Windows, Mac eller Linux).
  5. Logg ut av ExpressVPN-appen for Mac, Windows eller Linux, og logg så inn igjen.
  6. Gå til chrome://extensions i nettleseren. Deaktiver og aktiver ExpressVPN Keys-utvidelsen.
  7. På den samme siden, slett utvidelsen helt og installer den på nytt.