Oletko jumissa ja tarvitset apua?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa
Tärkeää: ExpressVPN Keys on tällä hetkellä beta-vaiheessa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n Android-sovelluksessa. Beta-versio on kehitysvaiheessa iOS:lle.

Jos palautuskoodin uusiminen ei onnistu, seuraa näitä vaiheita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Tarkista, että laitteesi on yhdistetty internetiin.
  2. Jos olet yhteydessä verkkoon, jossa internet-yhteyttä saatetaan rajoittaa (esim. julkinen Wi-Fi-verkko), yhdistä VPN:ään.
  3. Käytä toista laitetta tai yhdistä toiseen verkkoon.
  4. Lataa ja asenna ExpressVPN:n viimeisin versio laitteellesi (Windows, Mac tai Linux).
  5. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään ExpressVPN:n Mac-, Windows- tai Linux-sovelluksessa.
  6. Mene Chromella osoitteeseen chrome://extensions. Ota ExpressVPN Keys -laajennus pois käytöstä ja sitten uudelleen käyttöön.
  7. Poista samalla sivulla laajennus kokonaan ja asenna se sitten uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.