Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan vaiheittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Jokaisella ExpressVPN Keys -tilillä on palautuskoodi, jota tarvitset pääsalasanasi vaihtamiseen. Jos palautuskoodisi on kadonnut tai varastettu, voit uusia sen ExpressVPN:n Android-sovelluksessa.

Jos palautuskoodisi uusiminen ei onnistu, seuraa alla olevia vaiheita ja tarkista jokaisen vaiheen jälkeen, onko ongelma ratkennut:

1. Tarkista, että laitteesi on yhdistetty internetiin.
  2. Jos olet yhteydessä verkkoon, jossa internet-yhteyttä saatetaan rajoittaa (esim. julkinen Wi-Fi-verkko), yhdistä VPN:ään.
  3. Lataa ja asenna ExpressVPN:n Android-sovelluksen viimeisin versio.
  4. Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen sisään ExpressVPN-sovellukseen.