Hver ExpressVPN Keys-konto har en gendannelseskode, som du skal bruge, hvis du vil nulstille din primære adgangskode. Hvis du har mistet din gendannelseskode eller den er kompromitteret, kan du nulstille den i ExpressVPN-appen til Android.

Hvis du ikke kan nulstille din gendannelseskode, skal du følge disse trin og kontrollere, om problemet er løst efter hvert trin:

1. Bekræft, at din enhed er forbundet til internettet.
  2. Hvis du er forbundet til et netværk, hvor internetadgangen kan være begrænset (f.eks. et offentligt wi-fi-netværk), skal du oprette forbindelse til en VPN.
  3. Download og installér den seneste version af ExpressVPN-appen til din Android.
  4. Log ud af ExpressVPN-appen, og log derefter ind igen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.