Huomio: Jos olet luonut yhteyden internettiin, muttet pääse tietyille verkkosivustoille tai verkkopalvelimille, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi henkilökohtaista apua.

Jos laitteesi on yhdistettynä ExpressVPN:ään, muttet pääse internettiin (eli et voi selata MITÄÄN sivustoa, mukaan lukien ne sivustot, joita pystyt käyttämään silloin kun ExpressVPN-yhteys ei ole päällä), seuraa näitä vianmääritysvaiheita:

Siirry kohtaan:

1. Lataa ExpressVPN:n viimeisin versio
2. Yhdistä toiseen palvelinsijaintiin
3. Vaihda VPN-protokollaasi
4. Muokkaa välityspalvelinasetuksiasi
5. Lähetä ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto

1. Lataa ExpressVPN:n viimeisin versio

Toimi näin, kun haluat ladata ExpressVPN:n viimeisimmän version:

1. Kytke ExpressVPN pois päältä
  2. Poista sovelluksesi
  3. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovelluksesi

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

2. Yhdistä toiseen ExpressVPN-sijaintiin

Valitse palvelinsijainti, joka ei ole sama jota olet käyttänyt aiemmin.

Yhdistä toiseen palvelinsijaintiin…

Jos pääset internettiin kun olet muodostanut yhteyden toiseen palvelinsijaintiin, kyseessä voi olla väliaikainen ongelma valitsemassa palvelinsijainnissa. Otathan yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin ja kerro ongelmasta, ja jatka internetin käyttöä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

3. Vaihda VPN-protokollaasi

VPN-protokollat ovat tapoja, joilla laitteesi luo yhteyden VPN-palvelimeen.

Parasta käyttäjäkokemusta varten ExpressVPN suosittelee käyttämään protokollavaihtoehtoa Automaattinen, joka on oletusasetus.

Jos yhdistäminen ei onnistu automaattista asetusta käyttäen, suosittelemme että kokeilet muita protokollia seuraavassa järjestyksessä:

1. TCP OpenVPN
  2. UDP Open VPN
  3. IKEv2
  4. L2TP/IPSec

Huomaa: PPTP ja L2TP-IPsec tarjoavat vähäisiä turvallisuushyötyjä, joten niitä tulisi käyttää ainostaan anonyymiyden saavuttamiseen tai sijainnin vaihtoon.

Miten vaihtaa protokollaa…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

4. Muokkaa välityspalvelinasetuksiasi

Varmista, että selaimeesi on asetettu ”automaattinen välityspalvelimen tunnistaminen” tai ”ei välityspalvelinta”.

Välityspalvelimen estäminen:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

5. Lähetä ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto

ExpressVPN-diagnostiikkatiedosto saattaa osoittaa, mikä saattaa aiheuttaa yhteyden epäonnistumisen.

Voit lähettää tiedoston suoraan ExpressVPN-tukitiimille saadaksesi yksityiskohtaista apua yhteyssongelmasi ratkaisuun.

Windows tai Mac

1. Klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Apu ja tuki > Diagnostiikkatiedot.
  2. Klikkaa Ota yhteyttä tukeen
  3. Kirjoita tekstilaatikkoon tietoja ongelmastasi
  4. Rasti ruutu, jossa lukee ”Sisällytä tietoja aiemmista yhteysongelmista tai sisällytä diagnostiikkatiedot”
  5. Odota, että saat vastauksen sähköpostilla ExpressVPN:n tukitiimiltä

Android tai iOS

1. Avaa Vaihtoehdot tai hampurilaisvalikko (≡) > Apu ja tuki
  2. Napauta Lähetä sähköpostia tai Ota yheyttä tukeen
  3. Kirjoita tekstilaatikkoon tietoja ongelmastasi
  4. Napauta Lähetä ja odota, että saat vastauksen sähköpostilla ExpressVPN:n tukitiimiltä