Huomio: Jos olet yhdistettynä internetiin, muttet pääse tietyille verkkosivustoille tai online-palvelimille, ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Jos laitteesi on yhdistettynä ExpressVPN:ään, muttet pääse internetiin (eli et pysty selaamaan YHDELLÄKÄÄN verkkosivustolla, mukaan lukien ne sivustot, joita pystyt käyttämään silloin kun ExpressVPN-yhteys ei ole päällä), seuraa näitä vianmääritysvaiheita:

Siirry kohtaan:

Vaihe 1: Tarkista taustalla oleva yhteytesi
Vaihe 2: Yhdistä eri palvelinsijaintiin
Vaihe 3: Muuta VPN-protokollaasi
Vaihe 4: Säädä välityspalvelinasetuksiasi
Vaihe 5: Lähetä lokitiedostosi/diagnostiikka
Selvitä, mitä lokiviestit tarkoittavat

Vaihe 1: Tarkista taustalla oleva yhteytesi

Katkaise ExpressVPN-yhteys ja yritä päästä internetiin.

Jos et pääse internetiin, muodosta ExpressVPN-yhteys ja siirry tämän oppaan seuraavaan vaiheeseen. Jos et pääse internetiin, ongelma johtuu internet-yhteydestäsi. Saatat joutua käynnistämään laitteesi uudelleen ja tarkistamaan verkkoasetuksesi tämän korjaamiseksi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

Vaihe 2: Yhdistä eri palvelinsijaintiin

Valitse eri ExpressVPN-palvelinsijainti ja muodosta siihen yhteys.

Jos pääset internetiin ollessasi yhdistettynä eri palvelinsijaintiin, saattaa alun perin valitsemassasi palvelinsijainnissa olla väliaikainen häiriö. Ole hyvä ja ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin ongelmaan liittyen ja jatka internetin käyttämistä sillä välin.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

Vaihe 3: Muuta VPN-protokollaasi

VPN-protokollat (esim. UDP, TCP, L2TP, jne.) ovat menetelmiä, joiden avulla laitteesi muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen.

ExpressVPN käyttää oletuksena UDP-protokollaa. Tämä saattaa kuitenkin olla estetty joissain maissa.

Optimaalisen suorituksen takaamiseksi, ole hyvä ja valitse protokollat seuraavassa järjestyksessä:

1. OpenVPN TCP
  2. L2TP
  3. PPTP
Huomio: PPTP ja L2TP/IPsec tarjoavat heikon suojauksen ja niitä tulee käyttää ainoastaan henkilöllisyyden salaamiseen tai sijainnin muuttamiseen

Kuinka muuttaa protokollaa seuraavissa sovelluksissa…

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

Vaihe 4: Säädä välityspalvelinasetuksiasi

Varmista, että selaimeesi on asetettu”automaattinen välityspalvelimen tunnistaminen” tai ”ei välityspalvelinta”. Nähdäksesi kuinka se tapahtuu, seuraa selaintasi koskevia ohjeita:

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

Vaihe 5: Lähetä lokitiedostosi/diagnostiikka

Muita mahdollisia syitä ja ratkaisuja löydät ExpressVPN-lokitiedostosta tai diagnostiikasta.

Voit tallentaa lokitiedostosi ja lähettää sen sähköpostitse ExpressVPN:n tukitiimille osoitteeseen support@expressvpn.zendesk.com.

Tallentaaksesi diagnostiikkatiedoston mene kohtaan > Apu ja tuki > Diagnostiset tiedot. Tallenna diagnostiikkatiedot tai kopioi ne tekstitiedostoon.

Vanhemmille ExpressVPN-versioille:

ExpressVPN 6.x:lle

Diagnostiikkasi tallentamiseksi klikkaa hampurilaisvalikkoa (≡) > Diagnostiikka > Tallenna tiedostoon.

ExpressVPN 5.x:lle

Diagnostiikkasi tallentamiseksi klikkaa ellipsis (…) > Diagnostiikka > Tallenna diagnostiikka.

ExpressVPN 3.x:lle

Klikkaa Tallenna loki ExpressVPN-ikkunassa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi suoraan apua.

Takaisin ylös

Teknisesti taitava? Selvitä, mitä lokiviestit tarkoittavat

Jos olet teknisesti taitava,selvitä, mitä virheviestit tarkoittavat!