ExpressVPN støtter ikke lenger de manuelle PPTP- og L2TP-konfigurasjonene da de gir minimal beskyttelse og er sårbare for ondsinnede angrep. Denne veiledningen viser deg andre oppsettsmetoder eller protokoller du kan bruke for å koble til ExpressVPN på din spesifikke enhet.

I de fleste tilfeller anbefales det å konfigurere ExpressVPN ved å bruke ExpressVPN-appen for Windows, Mac, iOS, Android, Linux eller rutere – som tilbyr de fleste sikkerhets- og personvernfordeler og -funksjoner. Noen enheter eller spesifikke enhetsversjoner kan imidlertid ikke kjøre ExpressVPN-appen, og du må sette opp VPN ved hjelp av manuelle konfigurasjoner. For manuelle konfigurasjoner støtter ExpressVPN OpenVPN-protokollen.

Hopp til …

Windows
Mac
Android
iOS
Linux
Rutere

Windows

Du anbefales å bruke ExpressVPNs Windows-app, som er kompatibel med Windows 7 og over. Hvis du bruker Windows Vista eller Windows XP, oppdater operativsystemet til en nyere versjon. Hvis du ikke kan oppdatere der, må du bruke manuell OpenVPN-konfigurasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Mac

Du anbefales å bruke ExpressVPNs Mac-app, som er kompatibel med Mac OS X 10.11 og nyere. Hvis du bruker Mac OS X 10.11 eller lavere, oppdater operativsystemet til en nyere versjon. Hvis du ikke kan oppdatere det, må du bruke manuell OpenVPN-konfigurasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Android

Du anbefales å bruke ExpressVPNs Android-app, som er kompatibel med Android 5.0 og over. Hvis du bruker Android 4.4 eller lavere, oppdater operativsystemet til en nyere versjon.