Trenger du hjelp til tilkoblingen?

Snakk med et menneske

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN for Mac på macOS.

Denne appen krever Mac OS X 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan)10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra), 10.14 (Mojave) eller 10.15 (Catalina) for å brukes.

Du kan finne macOS-versjonen din ved å klikke på Om denne maskinen i Apple-menyen i det øvre venstre hjørnet av skjermen din.

Viktig: Om du bruker Mac OS x 10.9 (Mavericks) eller eldre, bruk de manuelle konfigurasjonene L2TP eller OpenVPN.

Hopp til …

Last ned appen
Få aktiveringskoden din
Installer appen
Konfigurer ExpressVPN
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra VPN-serverlokasjonen
Velge en annen VPN-serverlokasjon
Bytte til en annen VPN-protokoll
Hvordan legge til snarveier i ExpressVPN-appen
Åpne og koble til ExpressVPN ved oppstart
Bruke VPN-hastighetstesten
Bruke delt tunnelering
Valgfritt: Bruke menylinjen
Bruke ExpressVPNs nettleserutvidelse
Tilgang til skriver og delte mapper på lokalnett
Bytte språk i ExpressVPNs Mac-app
Avinstallere appen

Last ned appen

Åpne velkomst-e-posten du mottok da du registrerte deg hos ExpressVPN. Klikk på «Konfigurer ExpressVPN».

Click the "Set Up ExpressVPN" link in the welcome email.

Hvis du ikke kan finne e-posten, logg inn på kontoen din her.

Type your email and password to sign in to your ExpressVPN account.

Klikk på den røde Last ned-knappen. Dette vil starte nedlastingen av appen din.

Click "Download for Mac."

Ikke lukk nettleservinduet. Du vil trenge det for neste steg.