Get ExpressVPN on your Mac.
Trenger du et VPN for Mac?
Verv en venn nå
ExpressVPN har sluppet et nytt brukergrensesnitt i appen. Hvis brukergrensesnittet i appen din ikke matcher det som vises nedenfor, oppdater ExpressVPN-appen din.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN for Mac på macOS.

Denne appen krever Mac OS X 10.10 (Yosemite), 10.11 (El Capitan)10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra), 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina) eller 11 (Big Sur) for å fungere.

Du kan finne macOS-versjonen din ved å klikke på Om denne maskinen i Apple-menyen i øverst til venstre på skjermen din.

Viktig: Om du bruker Mac OS x 10.9 (Mavericks) eller eldre, bruk de manuelle konfigurasjonene L2TP eller OpenVPN.

Hopp til …

Last ned appen
Få aktiveringskoden din
Installer appen
Konfigurer ExpressVPN
Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra VPN-serverlokasjonen
Velge en annen VPN-serverlokasjon
Bytte til en annen VPN-protokoll
Hvordan legge til snarveier i ExpressVPN-appen
Åpne og koble til ExpressVPN ved oppstart
Bruke VPN-hastighetstesten
Bruke delt tunnelering
Valgfritt: Bruke menylinjen
Bruke ExpressVPNs nettleserutvidelse
Tilgang til skriver og delte mapper på lokalnett
Bytte språk i ExpressVPNs Mac-app
Avinstallere appen

Last ned appen

Gå til kontosiden hos ExpressVPN. Hvis du blir bedt om det, oppgi påloggingsinformasjonen din for ExpressVPN og klikk på Logg inn.

Oppgi påloggingsinformasjonen din og klikk på «Logg inn».

Oppgi verifiseringkoden som er sendt til e-posten din.

Klikk på Last ned for Mac.

I kontrollpanelet ditt, klikk «Last ned for Mac».

Hold dette nettleservinduet åpent. Du vil trenge aktiveringskoden for oppsett senere.