Need connection help?

Talk to a Human
connection help

Need connection help?

Talk to a Human

Soms, wanneer u uw ExpressVPN account probeert te activeren, krijgt u een van de volgende berichten te zien:

Sorry, we ran into an error trying to configure your account on this computerofUnable to verify activation code

Probeer deze probleemoplossende stappen om uw ExpressVPN account te activeren. U kunt ook contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Spring naar …

Probleemoplossende stappen voor Windows
Probleemoplossende stappen voor Mac
Probleemoplossende stappen voor Linux
Probleemoplossende stappen voor Android
Probleemoplossende stappen voor iOS
Probleemoplossende stappen voor routers

Probleemoplossende stappen voor Windows

Volg deze stappen en kijk of u de app geactiveerd krijgt na elke stap:

• Zorg ervoor dat de datum en tijd juist staan ingesteld op uw computer.
  • Zet uw antivirus en firewall uit voordat u de app activeert, waaronder Windows Defender.
  • Voeg ExpressVPN toe aan uw lijst van firewall of antivirus uitzonderingen.
  • Log in op uw ExpressVPN account, ga naar ExpressVPN instellen en download de laatste versie van de ExpressVPN app.
  • Zorg ervoor dat u uw activatiecode kopieert en plakt in plaats van deze handmatig in te typen.
  • Start uw computer opnieuw op en probeer opnieuw de account te activeren.

Als het probleem zich blijft voordoen, doe het volgende:

1. Ga naar Bedieningspaneel > Netwerk en internet > Netwerk and delen centrum > Verander instellingen adapter. U kunt ook het volgende kopiëren en in uw bestandsverkenner plakken:
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
  2. Klik met de rechtermuisknop op actieve netwerkverbinding en klik op Eigenschappen.
  3. In het tabblad Netwerken selecteert u Internet Protocol Versie 4 (TCP/IPv4) en klikt u op Eigenschappen.
  4. Selecteer de optie Automatisch DNS server adres verkrijgen.
  5. Klik op OK en opnieuw op OK.
  6. Probeer uw ExpressVPN account opnieuw te activeren.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Terug naar boven

Probleemoplossende stappen voor Mac

Zorg er eerst voor dat de juiste datum en tijd ingesteld staan op uw computer. Probeer de app te activeren zodra de instellingen op uw computer juist zijn.

Log in op uw ExpressVPN account, ga naar ExpressVPN instellen en download de laatste versie van de ExpressVPN app.

Als dat niet werkt:

1. Open een Terminal scherm (Applicaties > Gereedschappen > Terminal).
  2. Run de volgende command (kopieer in sudo en plak in ExpressVPN/): sudo chown [username] ~/Library/Application\ Support/com.expressvpn.ExpressVPN/ waar [username] uw gebruikersnaam op de Mac is.
  3. Als u gevraagd wordt om uw admin/sudo wachtwoord, voer dan uw login wachtwoord in op uw computer (u ziet niet dat u aan het typen bent, maar het is er wel degelijk).
  4. Zodra de command zonder foutmeldingen uitgevoerd is kunt u de Terminal sluiten.
  5. Start ExpressVPN en probeer opnieuw de account te activeren.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Terug naar boven

Probleemoplossende stappen voor Linux

Volg de volgende stappen eerst uit, en kijk na elke stap of u de app geactiveerd krijgt:

• Zorg ervoor dat de datum en tijd juist staan ingesteld op uw computer.
  • Zet uw antivirus en firewall uit voordat u de app activeert.
  • Voeg ExpressVPN toe aan uw lijst van firewall of antivirus uitzonderingen.
  • Log in op uw ExpressVPN account, ga naar ExpressVPN instellen en download de laatste versie van de ExpressVPN app.
  • Zorg ervoor dat u uw activatiecode kopieert en plakt in plaats van deze handmatig in te typen.
  • Start uw computer opnieuw op en probeer dan de account opnieuw te activeren.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Terug naar boven

Probleemoplossende stappen voor Android

Om dit probleem op Android op te lossen, deïnstalleer ExpressVPN.

Om ExpressVPN te deïnstalleren klikt u op het ExpressVPN icoontje op de thuispagina en sleept u deze naar het Deïnstalleren icoontje of klikt u op Deïnstalleren.

Android thuisscherm gemarkeerd met Deïnstalleren.

U krijgt een bevestiging dat de app is verwijderd. Tik op OK om de app van uw apparaat te verwijderen.

Start uw Android apparaat opnieuw op.

Installeer de laatste versie van ExpressVPN waarbij u deze instructies volgt. Als u de ExpressVPN app niet gedownload krijgt, probeer dan de instructies voor handmatig instellen.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Terug naar boven

Probleemoplossende stappen voor iOS

Als u de ExpressVPN app geïnstalleerd en geactiveerd hebt maar geen verbinding kunt maken:

Volg deze stappen om uw ExpressVPN instellingen opnieuw te installeren.

Als u de ExpressVPN geïnstalleerd hebt maar deze niet geactiveerd krijgt:

Zorg er eerst voor dat uw wifi juist verbonden is.

Ga dan naar Instellingen.

selecteer settings

Tik op Wifi.

ga naar uw wifi instellingen

Tik op (uw wifi netwerk) om de instellingen te veranderen.

ga naar uw wifi netwerk

Verwijder de inhoud in het DNS server veld en voer een van de volgende DNS server adressen in.

Probeer eerst Google’s DNS adres in te voeren (8.8.8.8 of 8.8.4.4).

Als u geen toegang hebt tot Google DNS, probeer dan Neustar DNS Advantage (156.154.70.1 of 156.154.71.1) of Level 3 DNS (4.2.2.1, 4.2.2.2, 4.2.2.3, 4.2.2.4, 209.244.0.3, of 209.244.0.4).

voer het dns server adres in

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Probleemoplossende stappen voor routers

Als u uw app niet geactiveerd krijgt na ingelogd te zijn op www.expressvpnrouter.com en uw activatiecode in te voeren:

1. Selecteer ExpressVPN Hulp & Ondersteuning in het menu aan de linkerkant.
  2. Klik op de knop Resetten naar fabrieksinstellingen
  3. Klik weer op Resetten naar fabrieksinstellingen om de reset te bevestigen.
  4. Wacht totdat hij opnieuw is opgestart, en log dan in op de website van de ExpressVPN app voor routers.
  5. Voer uw activatiecode in en klik dan op Activeren.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.