Soms, wanneer u uw ExpressVPN account probeert te activeren, krijgt u een melding Kan niet inloggen te zien. Volg de stappen in deze handleiding voor hulp.

Welke foutmelding krijgt u te zien?

“Uw activatiecode is onjuist. Probeer het opnieuw of neem contact op met de helpdesk.”
“Zorg ervoor dat uw e-mailadres en wachtwoord juist zijn.”
“Ga uw verbinding na en probeer opnieuw.”

Problemen rondom activatiecodes

Wanneer u uw activatiecode invoert, krijgt u mogelijk de volgende foutmelding te zien:

Kan niet inloggen. Uw activatiecode is onjuist. Probeer opnieuw of neem contact op met de helpdesk.

Activation code error message on the ExpressVPN app.

Zorg ervoor dat u uw activatiecode kopieert en in het veld plakt om zo fouten te voorkomen. Als het probleem zich blijft voordoen, neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Problemen met inloggen op mobiele apparaten

Wanneer u uw login details invoert, krijgt u mogelijk deze foutmelding te zien:
Kan niet inloggen. Zorg ervoor dat uw e-mailadres en wachtwoord juist zijn.

Sign in error message on the ExpressVPN app.

Probeer in te loggen op uw ExpressVPN account op de website.

Als u ook niet op de website in kunt loggen, betekent dit dat uw inlogdetails onjuist zijn. Herstel uw wachtwoord en log opnieuw op uw ExpressVPN account in.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Problemen met netwerken

Wanneer u inlogt op uw ExpressVPN app, krijgt u mogelijk de volgende foutmelding te zien:

Kan niet inloggen. Ga uw verbinding na en probeer opnieuw.

Connection error message on the ExpressVPN app.

Probeer uw apparaat met een ander beschikbaar netwerk te verbinden.

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u uw DNS servers te veranderen naar enkel Cloudfare. Ga naar het juiste onderdeel op uw apparaat.

N.B.: We raden sterk aan om uw huidige DNS adres/instelling op te schrijven voordat u deze verandert voor toekomstige raadpleging en veiligheid.

Windows

U kunt uw DNS server veranderen middels de volgende stappen:

1. Ga naar Controlepanel > Netwerk en internet > Netwerk- en deelcentrum > Adapterinstellingen veranderen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op actieve netwerkverbinding en klik op Eigenschappen.
  3. In het tabblad Networken, selecteer Internet Protocol Versie 4 (TCP/IPv4) en klik op Eigenschappen.
    Select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" and click "Properties".
  4. Selecteer Gebruik de volgende DNS server adressen.
  5. Voer 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Windows device.
  6. Klik op OK en OK.
  7. Probeer uw ExpressVPN opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Mac

U kunt van DNS server veranderen middels de volgende stappen:

1. In het Apple menu, selecteer Systeeminstellingen > Netwerk.
  2. Selecteer de verbinding waar u uw DNS serverinstellingen voor wilt veranderen. Klik op Geavanceerd.
  3. Selecteer het DNS tabblad. Clik + om 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in te voeren. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Mac device.
  4. Klik op OK > Toepassen.
  5. Probeer uw ExpressVPN app opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Linux

U kunt van DNS server veranderen middels de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen > Voorkeuren > Netwerkverbindingen.
  2. Selecteer de verbinding waar u uw DNS serverinstellingen voor wilt veranderen.
  3. Klik op Wijzigen. Selecteer IPv4 instellingen.
  4. Selecteer Enkel automatische (DHCP) adressen.
  5. In het DNS servers veld, voer 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
  6. Klik op Toepassen.
  7. Probeer uw ExpressVPN app opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Android

Elk Android apparaat heeft een andere gebruikersinterface in zijn instellingen. U kunt uw DNS serverinstellingen veranderen middels de volgende algemene stappen:

1. Ga naar Instellingen > Netwerk & internet.
  2. Tik op Wifi > Uw huidige netwerk.
  3. Tik opnieuw op uw huidige netwerk. Tik dan op het pen-icoontje rechtsbovenin.
  4. Selecteer Geavanceerde opties.
  5. Verander de IP instellingen naar statisch.
  6. In DNS 1 en DNS 2 velden, voer 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Android device.
  7. Tik op Opslaan.
  8. Probeer uw ExpressVPN app opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

iOS

U kunt van DNS server veranderen middels de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Tik op Wifi > Uw huidige netwerk.
  3. Onder DNS, verander Automatisch naar Handmatig.
  4. Verwijder bestaande DNS servers.
  5. Tik op Server toevoegen. Voer 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
    Enter Cloudfare DNS servers on the iOS device.
  6. Tik op Opslaan.
  7. Probeer uw ExpressVPN app opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Routers

Elk router admin paneel heeft een andere gebruikersinterface. U kunt de DNS serverinstellingen van uw hoofdrouter veranderen middels de volgende algemene stappen:

1. Vind het IP adres van uw router. Typ deze dan in uw browser in.
  2. Log in op uw router admin paneel.
  3. Ga naar uw DNS serverinstellingen. Voer 1.1.1.1 en 1.0.0.1 in. Dit zijn veilige Cloudflare DNS servers.
  4. Tik op Opslaan.
  5. Probeer uw ExpressVPN app opnieuw te activeren.

U kunt de veranderingen in uw DNS instellingen ongedaan maken door uw lokale DNS servers te gebruiken nadat u succesvol uw ExpressVPN app hebt geactiveerd.

Hulp nodig? Neem voor directe ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Als u nog steeds problemen ervaart met het activeren van de ExpressVPN app na het veranderen van DNS server, probeer uw apparaat met een ander wifi netwerk te verbinden waar u nog niet eerder mee verbonden hebt. Als het probleem zich blijft voordoen, neem contact op met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.

Voor overige problemen kunt u contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk voor directe ondersteuning.