Når du prøver å aktivere ExpressVPN-kontoen din, kan du av og til se en av disse meldingene:

Sorry, we ran into an error trying to configure your account on this computerellerUnable to verify activation code

Vennligst prøv disse feilsøkingsstegene for å aktivere ExpressVPN-kontoen din. Du kan også kontakte ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Hopp til …

Feilsøkingssteg for Windows
Feilsøkingssteg for Mac
Feilsøkingssteg for Linux
Feilsøkingssteg for Android
Feilsøkingssteg for iOS
Feilsøkingssteg for ExpressVPN-appen for rutere

Feilsøkingssteg for Windows

Vennligst gjennomfør disse stegene og sjekk om du kan aktivere appen etter hvert steg:

• Pass på at du har satt riktig dato og klokkeslett på datamaskinen din.
  • Deaktiver antivirusprogrammet og brannmuren din før du aktiverer appen, inkludert Windows Defender.
  • Legg ExpressVPN til på listen over unntak i brannur- eller antivirusprogrammet.
  • Logg inn på ExpressVPN-kontoen din, gå til Sett opp ExpressVPN, og last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen.
  • Pass på at du kopierer og limer inn aktiveringskoden din i stedet for å skrive den inn manuelt.
  • Restart datamaskinen din og prøv så å aktivere kontoen igjen.

Hvis problemet vedvarer, gjør følgende:

1. Gå til Kontrollpanel > Nettverk og Internett > Nettverks- og delingssenter > Endre instillinger for nettverkskort. Du kan også kopiere og lime inn det følgende i filutforskerens adressefelt:
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
  2. Høyreklikk på den aktive nettverkstilkoblingen og klikk på Egenskaper.
  3. I netttverksfanen, velg Internet Protocol versjon 4 (TCP/IPv4) og klikk på Egenskaper.
  4. Velg valget som sier Motta DNS-serveradresse automatisk.
  5. Klikk OK og OK.
  6. Prøv å aktivere ExpressVPN-kontoen din igjen.

For ytterligere problemer, kontakt ExpressVPN-kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Feilsøkingssteg for Mac

Først, vennligst forsikre deg om at du har satt riktig dato og klokkeslett på datamaskinen din. Prøv å aktivere appen etter at datamaskinens innstillinger er korrekte.

Logg inn på ExpressVPN-kontoen din, gå tit Sett opp ExpressVPN, og last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen.

Hvis det ikke fungerer:

1. Åpne en Terminal-konsoll (Programmer > Verktøy > Terminal).
  2. Kjør den følgende kommandoen (kopier og lim fra sudotil ExpressVPN/): sudo chown [username] ~/Library/Application\ Support/com.expressvpn.ExpressVPN/ hvor[username]er brukernavnet ditt på Macen.
  3. Når du blir bedt om ditt admin/sudo-passord, skriv inn innloggingspassordet ditt for maskinen (du vil ikke se noe mens du skriver, men det er der).
  4. Når kommandoen er gjennomført uten noen feil, lukk terminalen.
  5. Start ExpressVPN og prøv igjen å aktivere kontoen.

For ytterligere problemer, kontakt ExpressVPN-kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Feilsøkingssteg for Linux

Vennligst gjennomfør de følgende stegene først, og sjekk om du kan aktivere appen etter hvert steg:

• Pass på at du har satt riktig dato og klokkeslett på datamaskinen din.
  • Deaktiver antiviruset og brannmuren før du aktiverer appen.
  • Legg ExpressVPN til på listen over unntak i brannur- eller antivirusprogrammet.
  • Logg inn på ExpressVPN-kontoen din, gå tit Sett opp ExpressVPN, og last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN-appen.
  • Pass på at du kopierer og limer inn aktiveringskoden din i stedet for å skrive den inn manuelt.
  • Restart maskinen din og prøv så å aktivere kontoen på nytt.

For ytterligere problemer, kontakt ExpressVPN-kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Feilsøkingssteg for Android

For å løse dette problemet på Android, avinstaller ExpressVPN.

For å avinstallere ExpressVPN, trykk og hold ExpressVPN-ikonet på hjemskjermen, og dra det så til Avinstaller-ikonet eller trykkk på Avinstaller.

Android hjemskjerm med Avinstaller framhevet.

Du vil se en avinstaller bekreftelsemelding. Trykk på OK for å fjerne appen fra enheten din.

Restart Android-enheten din.

Installer den nyeste versjonen av ExpressVPN i henhold til disse instruksjonene. Hvis du ikke kan laste ned ExpressVPN-appen, prøv instruksjonene for manuelt oppsett.

For ytterligere problemer, kontakt ExpressVPN-kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Til toppen

Feilsøkingssteg for iOS

Hvis du har installert og aktiver ExpressVPN-appen, men kan ikke koble til:

Følg disse stegene for å reinstallere ExpressVPN-konfigurasjonen din.

Hvis du har installert men ikke kan aktivere ExpressVPN-appen:

Først, forsikre deg om at du er riktig tilkoblet det trådløse nettverket ditt.

Så, gå til Innstillinger.

velg innstillinger

Trykk på Wi-Fi.

gå inn på wi-fi-innstillingene dine

Trykk på (ditt Wi-Fi-nettverk) for å endre innstillingene.

gå til ditt wi-fi-nettverk

Slett innholdet i DNS-serverfeltet, og skriv så inn en av de følgende DNS-serveradressene.

Først, prøv å skrive inn Googles DNS-adresse (8.8.8.8 eller 8.8.4.4).

Hvis Google DNS er blokkert for deg, prøv Neustar DNS Advantage (156.154.70.1 eller 156.154.71.1) eller Level 3 DNS (4.2.2.1, 4.2.2.2, 4.2.2.3, 4.2.2.4, 209.244.0.3 eller 209.244.0.4).

skriv inn dns-serveradressen