Når du prøver å aktivere ExpressVPN-kontoen din, kan du av og til se en av disse melding med Kan ikke logge på. Følg stegene i denne veiledningen for å feilsøke.

Hvilken feilmelding ser du?

«Aktiveringskoden er feil. Prøv på nytt eller kontakt kundestøtte.»
«Kontroller at e-postadressen og passordet ditt er riktig.»
«Sjekk tilkoblingen din og prøv på nytt.»

Feilsøking av problemer med aktiveringskoden

Når du angir aktiveringskoden din, kan det hende at du får denne feilmeldingen:

Kan ikke logge på. Aktiveringskoden din er feil. Prøv på nytt eller kontakt kundestøtte.

Activation code error message on the ExpressVPN app.

Kopier og lim inn aktiveringskoden din i feltet for å unngå tastefeil. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Feilsøking av påloggingsproblemer på mobiler

Når du angir dine påloggingsdetaljer, kan det hende at du får denne feilmeldingen:

Kan ikke logge på. Kontroller at e-postadressen og passordet ditt er riktig.

Sign in error message on the ExpressVPN app.

Prøv å logge på ExpressVPN-kontoen din på hjemmesiden.

Hvis du heller ikke kan logge inn på hjemmesiden, så betyr det at påloggingsdetaljene dine er feil. Tilbakestill passordet ditt og logg inn på ExpressVPN-kontoen din på nytt.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Feilsøking av nettverksproblemer

Når du logger på ExpressVPN-appen din, kan det hende at du får denne meldingen om tilkoblingsfeil:

Kan ikke logge på. Sjekk tilkoblingen din og prøv på nytt.

Connection error message on the ExpressVPN app.

Prøv å koble enheten din til et annet tilgjengelig nettverk.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å endre DNS-serverne dine til kun Cloudflare sine servere. Se avsnittet som gjelder for enheten din under.

Merk: Vi anbefaler på det sterkeste at du skriver ned din nåværende DNS-adresse/-innstilling før du endrer den, slik at du kan lagre det for fremtidig referanse.

Windows

Du kan endre DNS-serveren din med disse stegene:

1. Gå til Kontrollpanel > Nettverk og Internett > Nettverks- og delingssenter > Endre innstillinger for nettverkskort.
  2. Høyreklikk på den aktive nettverkstilkoblingen og klikk på Egenskaper.
  3. netttverksfanen, velg Internet Protocol versjon 4 (TCP/IPv4) og klikk på Egenskaper.Select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" and click "Properties".
  4. Velg Bruk følgende DNS-serveradresser.
  5. Skriv inn 1.1.1.1 og 1.0.0.1. Disse er sikre Cloudflare DNS-servere.Enter Cloudfare DNS servers on the Windows device.
  6. Klikk OK og OK.
  7. Prøv å aktivere ExpressVPN-appen din igjen.

Når du har aktivert ExpressVPN-appen din, kan du gjenopprette endringene som er gjort på DNS-innstillingene dine og bruke lokale DNS-servere.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

Mac

Du kan endre DNS-serverne dine med disse stegene:

1. Fra Apple-menyen, velg Systemvalg > Nettverk.
  2. Velg tilkoblingen du ønsker å endre DNS-serverinnstillinger for. Klikk på Avansert.
  3. Velg DNS-fanen. Klikk + for å angi 1.1.1.1. og 1.0.0.1. Disse er sikre Cloudflare DNS-servere.Enter Cloudfare DNS servers on the Mac device.
  4. Klikk OK > Bruk.
  5. Prøv å aktivere ExpressVPN-appen din på nytt.

Når du har aktivert ExpressVPN-appen din, kan du gjenopprette endringene som er gjort på DNS-innstillingene dine og bruke lokale DNS-servere.