Denne vejledning viser dig, hvordan du løser loginfejl, når du prøver at aktivere din ExpressVPN-app.

Hvilken fejlmeddelelse får du?

Fejlmelding: “Din aktiveringskode er forkert. Prøv igen eller kontakt support.”
Fejlmelding: “Sørg for, at din e-mail-adresse og adgangskode er korrekte.”
Fejlmelding: “Tjek din forbindelse, og prøv derefter igen.”
Fejl med loginlink via e-mail (Windows-app v9.4.0 og nyere)

Fejlfinding af problemer med aktiveringskoden

Når du indtaster din aktiveringskode, får du muligvis denne fejlmeddelelse:

Kan ikke logge ind. Din aktiveringskode er forkert. Prøv igen eller kontakt support.

Your activation code is incorrect. Please try again or contact Support.

Sørg for at kopiere og indsætte din aktiveringskode i feltet for at undgå at indtaste den forkert. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejlfinding af loginproblemer på mobiler

Når du indtaster dine loginoplysninger, får du muligvis denne fejlmeddelelse:
Kan ikke logge ind. Sørg for, at din e-mailadresse og adgangskode er korrekte.

Please make sure your email address and password are correct.

Prøv at logge ind på din ExpressVPN-konto på hjemmesiden.

Hvis du heller ikke kan logge ind på hjemmesiden, betyder det, at dine login-oplysninger er forkerte. Nulstil din adgangskode, og log ind på din ExpressVPN-konto igen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Fejlfinding på netværksproblemer

Når du logger på din ExpressVPN-app, får du muligvis nedenstående forbindelsesfejlmeddelelse:

Kan ikke logge ind. Kontroller din forbindelse, og prøv derefter igen.

Please check your connection then try again.

Prøv at forbinde din enhed til et andet tilgængeligt netværk.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at ændre dine DNS-servere til kun OpenDNSs DNS-servere. Se afsnittet, der passer til din enhed nedenfor.

Bemærk: Vi anbefaler kraftigt, at du skriver din aktuelle DNS-adresse/indstilling ned, før du ændrer den til fremtidig reference og sikkerhedsopbevaring.

Windows

Du kan ændre din DNS-server med disse trin:

1. Gå til Kontrolpanel > Netværk og internet > Netværk og delingscenter > Skift adapterindstillinger.
  2. Højreklik på den aktive netværksforbindelse og klik på Egenskaber.
  3. I Netværksfanen skal du vælge Internetprotokolversion 4 (TCP/IPv4) og klikke på Egenskaber.Select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" and click "Properties".
  4. Vælg Brug følgende DNS-serveradresser..
  5. Indtast 208.67.222.222 and 208.67.220.220. Disse er sikre OpenDNSs DNS-servere.
  6.  Klik OK og OK.
  7. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Mac

Du kan ændre din DNS-server med disse trin:

1. Fra Apple.menuen skal du vælge Systempræferencer > Netværk.
  2. Vælg den forbindelse, som du vil ændre dine DNS-serverindstillinger for. Klik på Avanceret.
  3. Vælg fanen DNS. Tryk + for at indtaste 208.67.222.222 og 208.67.220.220. Disse er sikre OpenDNSs DNS-servere.
  4. Tryk på OK > Anvend.
  5. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Linux

Du kan ændre din DNS-server med disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Præferencer > Netværksforbindelser.
  2. Vælg den forbindelse, som du vil ændre dine DNS-serverindstillinger for.
  3. Tryk på Rediger. Vælg IPv4-indstillinger.
  4. Vælg kun automatiske (DHCP) adresser.
  5. I DNS-serverfeltet skal du indtaste 208.67.222.222 og 208.67.220.220
  6. Klik på Anvend.
  7. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Android

Hver Android-enhed bruger en anden brugergrænseflade i dens indstillinger. Du kan ændre dine DNS-serverindstillinger med disse generiske trin nedenfor:

1. Gå til Indstillinger > Netværk & internet.
  2. Tryk på Wi-Fi > Dit nuværende netværk.
  3. Tryk på dit nuværende netværk igen. Tryk derefter på blyantikonet i øverste højre hjørne.
  4. Vælg Advancerede muligheder.
  5. Skift IP-indstillinger til statisk.
  6. I DNS 1– og DNS 2-felterne indtaster du 208.67.222.222 og 208.67.220.220. De er sikre OpenDNS’s DNS-servere.
  7. Tryk på Gem.
  8. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

iOS

Du kan ændre din DNS-server med disse trin:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Tyrk på Wi-Fi > Dit nuværende netværk.
  3. Under DNS skal du gå fra Automatisk til Manuel.
  4. Fjern eksisterende DNS-servere.
  5. Tryk på Tilføj server. Indtast 208.67.222.222 og 208.67.220.220. De er sikre OpenDNS’s DNS-servere.
  6. Tryk på Gem.
  7. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Routere

Hver routeradministratorpanel har en anden brugergrænseflade. Du kan ændre din primære routers DNS-serverindstillinger med disse generiske trin nedenfor:

1. Find din routers IP-adresse. Skriv den derefter i din browser.
  2. Log ind på dit routeradministratorpanel.
  3. Gå til dine DNS-serverindstillinger. Indtast 208.67.222.222 og 208.67.220.220. De er sikre OpenDNS’s DNS-servere.
  4. Tryk på Gem.
  5. Prøv at aktivere din ExpressVPN-app igen.

Du kan vende de ændringer, der er foretaget til dine DNS-indstillinger, til at bruge dine lokale DNS-servere, efter at du har aktiveret din ExpressVPN-app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Hvis du stadig ikke er i stand til at aktivere ExpressVPN-appen efter at have ændret din DNS-server, kan du prøve at forbinde din enhed til et andet Wi-Fi-netværk, som du ikke har oprettet forbindelse til før. Hvis det samme problem fortsætter, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Hvis du har andre problemer, så kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Vælg det problem, du står over for, og følg de tilsvarende trin til fejlfinding.

Jeg modtog ikke en e-mail med et loginlink

Kontroller, om den indtastede e-mailadresse er korrekt.

Hvis den indtastede e-mail-adresse er forkert:

1. Indtast den korrekte e-mailadresse
  2. Klik på Send e-mail igen.

Hvis den indtastede e-mailadresse er korrekt:

1. Vent og tjek din e-mailindbakke og  din spam-mappe.
  2. Hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen, skal du indtaste din e-mailadresse igen.
  3. Klik på Send e-mail igen.

I begge tilfælde skal du bruge aktiveringskoden, der er knyttet til din ExpressVPN-konto, for at aktivere appen, hvis du stadig ikke har modtaget e-mailen.

1. Tryk på Log ind med aktiveringskode.
  2. Find din aktiveringskode i din ExpressVPN-kontos dashboard.
  3. Indtast aktiveringskoden i appen. Klik på Fortsæt.

Hvis du har andre problemer, så kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Jeg modtog en e-mail med et loginlink og klikkede på e-maillinket, men så en fejl i browseren

Brug aktiveringskoden i stedet for at aktivere ExpressVPN-appen.

1. Tryk på Log ind med aktiveringskode.
  2. Find din aktiveringskode i din ExpressVPN-kontos dashboard.
  3. Indtast aktiveringskoden i appen. Klik på Fortsæt.

Hvis du har andre problemer, så kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Jeg modtog en e-mail med et loginlink og så meddelelsen “Enheden er aktiveret” i browseren, men appen aktiveres ikke

Brug aktiveringskoden i stedet for at aktivere ExpressVPN-appen.

1. Tryk på Log ind med aktiveringskode.
  2. Find din aktiveringskode i din ExpressVPN-kontos dashboard.
  3. Indtast aktiveringskoden i appen. Klik på Fortsæt.

Hvis du har andre problemer, så kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.