To use our apps and configurations, please sign up for an ExpressVPN account first.

Somme tider, når du prøver at aktivere din ExpressVPN konto, så kan du komme til at se en af disse beskeder:

Sorry, we ran into an error trying to configure your account on this computerellerUnable to verify activation code

Prøv venligst disse problemløsningstrin for at aktivere din ExpressVPN konto. Du kan også kontakte ExpressVPN support for øjeblikelig assistance.

Gå til…

Problemløsnings trin for Windows
Problemløsnings trin for Mac
Problemløsnings trin for Linux
Problemløsnings trin for Android
Problemløsnings trin for iOS
Problemløsnings trin for ExpressVPN app til routere

Problemløsnings trin for Windows

Udfør venligst disse trin og tjek om du kan aktivere appen efter hvert trin:

• Sørg for at du har den rigtige dato og tid sat på din computer.
  • Slå din antivirus og firewall fra inden du aktiverer appen, inklusiv Windows Defender.
  • Tilføj ExpressVPN til din liste over firewall eller antivirus undtagelser.
  • Log ind på din ExpressVPN konto, gå til Opsæt ExpressVPN, og download den nyeste version af ExpressVPN appen.
  • Sørg for at du kopierer og indsætter din aktiveringskode i stedet for at indtaste den manuelt.
  • Genstart din computer og prøv så at aktivere kontoen igen.

Hvis problemet fortsætter, så gør det følgende:

1. Gå til Kontrolpanel > Netværk og internet > Netværk og Delingscenter > Skift Adapterindstillinger. Du kan også kopiere og indsætte det følgende i din filudforsker adressebar:
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
  2. Højreklik på den aktive netværksforbindelse og klik på Egenskaber.
  3. I Netværksfanen, vælgInternet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) og klik på Enheder.
  4. Vælg muligheden hvor der står Få DNS serveradresser automatisk.
  5. Klik OK og OK.
  6. Prøv at aktivere din ExpressVPN konto igen.

For andre problemer, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Problemløsnings trin for Mac

Først, sørg for at du har den rigtige dato og tid sat på din computer. Prøv at aktivere appen efter din computers indstillinger er rigtige.

Log ind på din ExpressVPN konto, gå til Opsæt ExpressVPN, og download den nyeste version af ExpressVPN appen.

Hvis det ikke virker:

1. Åben en Terminalkonsol (Applikationer > Hjælpeprogrammer > Terminal).
  2. Kør den følgende kommando (kopier og indsæt fra sudo til ExpressVPN/): sudo chown [username] ~/Library/Application\ Support/com.expressvpn.ExpressVPN/ hvor [username] er dit brugernavn på Mac’en.
  3. Når du bliver bedt om dit admin/sudo password, så indtast dit login password til computeren (du kan ikke se noget imens du taster, men det er der).
  4. Når kommandoen bliver gennemført uden fejl, så luk Terminalen.
  5. Start ExpressVPN og prøv at aktivere kontoen igen.

For andre problemer, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Problemløsnings trin for Linux

Udfør venligst de følgende trin først, og tjek om du kan aktivere appen efter hver handling:

• Sørg for at du har den rigtige dato og tid sat på din computer.
  • Slå din antivirus og firewall fra inden du aktiverer appen.
  • Tilføj ExpressVPN til din liste over firewall eller antivirus undtagelser.
  • Log ind på din ExpressVPN konto, gå til Opsæt ExpressVPN, og download den nyeste version af ExpressVPN appen.
  • Sørg for at du kopierer og indsætter din aktiveringskode i stedet for at indtaste den manuelt.
  • Genstart din computer og prøv at aktivere kontoen.

For andre problemer, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Problemløsnings trin for Android

For at løse dette problem på Android, afinstaller ExpressVPN.

For at afinstallere ExpressVPN, klik og hold ExpressVPN ikonet på startskærmen, og træk det så hen til Afinstaller ikonet eller klik på Afinstaller.

Android startskørm med Afinstaller markeret.

Du vil se en afinstallations bekræftelsesbesked. Klik på OK for at fjerne appen fra din enhed.

Genstart din Android enhed.

Installer den nyeste version af ExpressVPN efter disse instruktioner. Hvis du ikke kan downloade ExpressVPN appen, så prøv de manuelle opsætningsinstruktioner.

For andre problemer, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.

Tilbage til toppen

Problemløsnings trin for iOS

Hvis du har installeret og aktiveret ExpressVPN appen men ikke kan oprette forbindelse:

Følg disse trin for at geninstallere din ExpressVPN konfiguration.

Hvis du har installeret men ikke kan aktivere ExpressVPN appen:

Først, sørg for at du er ordentligt forbundet til dit wi-fi.

Derefter, gå til Indstillinger.

select settings

Klik på wi-fi.

gå til dine wi-fi indstillinger

Klik på (dit wi-fi netværk) for at ændre instillingerne.

gå til dit wi-fi netværk

Slet indholdet i DNS server feltet, indtast derefter en af de følgende DNS server-adresser.

Først, prøv at indtaste Google’s DNS adresse (8.8.8.8 eller 8.8.4.4).

Hvis Google DNS er blokeret for dig, så prøv Neustar DNS Advantage (156.154.70.1 eller 156.154.71.1) eller Level 3 DNS (4.2.2.1, 4.2.2.2, 4.2.2.3, 4.2.2.4, 209.244.0.3, eller 209.244.0.4).

indtast dns server-adressen

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Problemløsnings trin for ExpressVPN app til routere

Hvis du ikke kan aktivere din app efter du har logget ind på www.expressvpnrouter.com og indtastet din aktiveringskode, så:

1. Vælg ExpressVPN hjælp & support i menuen til venstre.
  2. Klik på Nulstilles til Fabriksindstillinger knappen.
  3. Klik på Nulstilles til Fabriksindstillinger igen for at bekræfte nulstillingen.
  4. Vent på at den genstarter og log så ind på ExpressVPN app til routere siden igen.
  5. Indtast din aktiveringskode og tryk så på Aktiver.

For andre problemer, kontakt ExpressVPN support for øjeblikkelig assistance.