Saatat joskus ExpressVPN-tiliäsi aktivoidessa törmätä Kirjautuminen ei onnistunut -viestiin. Seuraa tämän oppaan ohjeita ratkaistaksesi ongelman.

Minkä virheviestin näet?

”Aktivointikoodisi on virheellinen. Yritä uudelleen tai ota yhteyttä tukeen.”
”Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.”
”Tarkista yhteytesi ja yritä sitten uudelleen.”

Ongelmanratkaisu aktivointikoodin virheisiin

Saatat saada seuraavan viestin aktivointikoodia syötettäessä:

Kirjautuminen ei onnistunut. Aktivointikoodisi on virheellinen. Yritä uudelleen tai ota yhteys tukeen.

Activation code error message on the ExpressVPN app.

Varmista, että kopioit ja liität aktivointikoodin syöttökenttään, jottet kirjoita sitä vahingossa väärin. Jos ongelma ei tämän jälkeen ratkea, ota yhteys ExpressVPN:n tukeen saadaksesi apua välittömästi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Ongelmanratkaisu virheisiin mobiililaitteella kirjautuessa

Saatat saada seuraavan viestin kirjautumisen yhteydessä:
Kirjautuminen epäonnistui. Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.

Sign in error message on the ExpressVPN app.

Kokeile kirjautua sisään ExpressVPN-tilillesi verkkosivuston kautta.

Jos kirjautuminen verkkosivustolle ei onnistu, ovat kirjautumistietosi väärin. Nollaa salasanasi ja kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Ongelmanratkaisu verkkovirheisiin

Saatat saada seuraavan viestin kirjautuessasi sisään ExpressVPN-sovellukseesi:

Kirjautuminen ei onnistunut. Tarkista yhteytesi ja yritä sitten uudelleen.

Connection error message on the ExpressVPN app.

Yritä yhdistaa laitteesi toiseen verkkoon.

Jos ongelma ei ratkea, voit kokeilla vaihtaa DNS-palvelintasi pelkästään Cloudflareen. Katso laitettasi koskeva ohje alta.

Huom: Suosittelemme kirjoittamaan nykyisen DNS-osoitteesi/-asetuksesi ylös ennen sen vaihtamista.

Windows

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Mene Ohjauspaneeliin > Verkko ja Internet > Verkko- ja jakamiskeskus > Muuta sovittimen asetuksia.
  2. Klikkaa aktiivista verkkoyhteyttäsi hiiren oikealla painikkella ja klikkaa sen jälkeen Ominaisuudet.
  3. Valitse Verkko-välilehdeltä Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) ja klikkaa Ominaisuudet.
    Select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" and click "Properties".
  4. Valitse Käytä seuraavaa DNS-palvelimen osoitetta.
  5. Syötä 1.1.1.1 ja 1.0.0.1. Nämä ovat turvallisia Cloudflaren DNS-palvelimia.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Windows device.
  6. Klillaa OK ja OK.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Mac

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset > Verkko.
  2. Valitse yhteys, jonka haluat muuttavan DNS-palvelimen asetuksia. Klikkaa Lisäasetukset.
  3. Valitse DNS-välilehti. Klikkaa + syöttääksesi 1.1.1.1 ja 1.0.0.1. Nämä ovat turvallisia Cloudflaren DNS-palvelimia.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Mac device.
  4. Klikkaa OK > Käytä.
  5. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Linux

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Siirry Asetuksiin > Ominaisuudet > Verkkoyhteydet.
  2. Valitse yhteys, jonka haluat muuttavan DNS-palvelimen asetuksia.
  3. Klikkaa Muokkaa. VaLitse IPv4-asetukset.
  4. Valitse Vain automaattiset (DHCP) osoitteet.
  5. Syötä DNS-palvelinkenttään 1.1.1.1 ja 1.0.0.1.
  6. Klikkaa Käytä.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Android

Jokainen Android-laite käyttää erilaista käyttöliittymää asetuksissa. Voit vaihtaa DNS-palvelintasi näiden yleisten vaiheiden avulla:

1. Siirry Asetuksiin > Verkko & internet.
  2. Napauta Wi-Fi > Nykyinen verkkosi.
  3. Napauta nykyistä verkkoasi uudelleen. Napauta sitten oikean yläkulman kynäkuvaketta.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Muuta IP-osoitteesi staattiseksi.
  6. Syötä DNS 1:n ja DNS 2:n kenttiin 1.1.1.1 ja 1.0.0.1. Nämä ovat turvallisia Cloudflaren DNS-palvelimia.
    Enter Cloudfare DNS servers on the Android device.
  7. Napauta Tallenna.
  8. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

iOS

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Siirry Asetuksiin.
  2. Napauta Wi-Fi > Nykyinen verkkosi.
  3. Muuta DNS Automaattisesta Manuaaliseksi.
  4. Poista olemassa olevat DNS-palvelimet.
  5. Napauta Lisää palvelin. Syötä 1.1.1.1 ja 1.0.0.1. Nämä ovat turvallisia Cloudflaren DNS-palvelimia.
    Enter Cloudfare DNS servers on the iOS device.
  6. Napauta Tallenna.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Reitittimet

Jokainen reitittimen hallintapaneeli käyttää erilaista käyttöliittymää asetuksissa. Voit vaihtaa reitittimesi DNS-palvelinta näiden yleisten vaiheiden avulla:

1. Selvitä reitittimesi IP-osoite. Kirjoita se sitten selaimeesi.
  2. Kirjaudu sisään reitittimesi hallintapaneeliin.
  3. Siirry DNS-palvelimen asetuksiin. Syötä 1.1.1.1 ja 1.0.0.1. Nämä ovat turvallisia Cloudflaren DNS-palvelimia.
  4. Napauta Tallenna.
  5. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Jos et DNS-palvelimen muuttamisen jälkeenkään pysty aktivoimaan ExpressVPN-sovellustasi, yritä yhdistää laitteesi sellaiseen Wi-Fi-verkkoon, jota et ole ennen käyttänyt. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.