Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit ratkaista kirjautumisongelmat yrittäessäsi aktivoida ExpressVPN-sovellusta.

Minkä virheviestin näet?

Virheviesti: ”Aktivointikoodisi on virheellinen. Yritä uudelleen tai ota yhteyttä tukeen.”
Virheviesti: ”Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.”
Virheviesti: ”Tarkista yhteytesi ja yritä sitten uudelleen.”
Virheet liittyen sähköpostikirjautumislinkkiin (Windows-sovellus v9.4.0 ja sitä uudemmat)

Ongelmanratkaisu aktivointikoodin virheisiin

Saatat saada seuraavan viestin aktivointikoodia syötettäessä:

Kirjautuminen ei onnistunut. Aktivointikoodisi on virheellinen. Yritä uudelleen tai ota yhteys tukeen.

Your activation code is incorrect. Please try again or contact Support.

Varmista, että kopioit ja liität aktivointikoodin syöttökenttään, jotta et kirjoita sitä vahingossa väärin. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteys ExpressVPN:n tukeen saadaksesi apua välittömästi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Ongelmanratkaisu virheisiin mobiililaitteella kirjautuessa

Saatat saada seuraavan viestin kirjautumisen yhteydessä:
Kirjautuminen epäonnistui. Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ovat oikein.

Please make sure your email address and password are correct.

Kokeile kirjautua sisään ExpressVPN-tilillesi verkkosivuston kautta.

Jos kirjautuminen verkkosivustolle ei onnistu, ovat kirjautumistietosi väärin. Uusi salasanasi ja kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi uudelleen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Ongelmanratkaisu verkkovirheisiin

Saatat saada seuraavan viestin kirjautuessasi sisään ExpressVPN-sovellukseesi:

Kirjautuminen ei onnistunut. Tarkista yhteytesi ja yritä sitten uudelleen.

Please check your connection then try again.

Yritä yhdistaa laitteesi toiseen verkkoon.

Jos ongelma ei ratkea, voit kokeilla vaihtaa DNS-palveliemisi vaihtamista ainoastaan OpenDNS:n DNS-palvelimiin. Katso laitettasi koskeva ohje alta.

Huomaa: Suosittelemme kirjoittamaan nykyisen DNS-osoitteesi/-asetuksesi ylös ennen niiden vaihtamista.

Windows

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Mene Ohjauspaneeliin > Verkko ja Internet > Verkko- ja jakamiskeskus > Muuta sovittimen asetuksia.
  2. Klikkaa aktiivista verkkoyhteyttäsi hiiren oikealla painikkella ja klikkaa sen jälkeen Ominaisuudet.
  3. Valitse Verkko-välilehdeltä Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) ja klikkaa Ominaisuudet.
    Select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" and click "Properties".
  4. Valitse Käytä seuraavaa DNS-palvelimen osoitetta.
  5. Syötä 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Nämä ovat turvallisia OpenDNS:n DNS-palvelimia.
  6. Klikkaa OK ja OK.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Mac

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset > Verkko.
  2. Valitse yhteys, jonka DNS-palvelimen asetuksia haluat muuttaa. Klikkaa Lisäasetukset.
  3. Valitse DNS-välilehti. Klikkaa + syöttääksesi 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Nämä ovat turvallisia OpenDNS:n DNS-palvelimia.
  4. Klikkaa OK > Käytä.
  5. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Linux

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Siirry Asetuksiin > Ominaisuudet > Verkkoyhteydet.
  2. Valitse yhteys, jonka DNS-palvelimen asetuksia haluat muuttaa.
  3. Klikkaa Muokkaa. Valitse IPv4-asetukset.
  4. Valitse Vain automaattiset (DHCP) osoitteet.
  5. Syötä DNS-palvelinkenttään 208.67.222.222 ja 208.67.220.220.
  6. Klikkaa Käytä.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Android

Jokainen Android-laite käyttää erilaista käyttöliittymää asetuksissa. Voit vaihtaa DNS-palvelintasi näitä yleisiä vaiheita seuraten:

1. Siirry Asetuksiin > Verkko & internet.
  2. Napauta Wi-Fi > Nykyinen verkkosi.
  3. Napauta nykyistä verkkoasi uudelleen. Napauta sitten oikean yläkulman kynäkuvaketta.
  4. Valitse Lisäasetukset.
  5. Muuta IP-osoitteesi staattiseksi.
  6. Syötä DNS 1– ja DNS 2-kenttiin 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Nämä ovat turvallisia OpenDNS:n DNS-palvelimia.
  7. Napauta Tallenna.
  8. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

iOS

Näin vaihdat DNS-palvelintasi:

1. Siirry Asetuksiin.
  2. Napauta Wi-Fi > Nykyinen verkkosi.
  3. Muuta DNS Automaattisesta Manuaaliseksi.
  4. Poista olemassa olevat DNS-palvelimet.
  5. Napauta Lisää palvelin. Syötä 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Nämä ovat turvallisia OpenDNS:n DNS-palvelimia.
  6. Napauta Tallenna.
  7. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Reitittimet

Jokaisen reitittimen hallintapaneelin käyttöliittymä on erilainen. Voit vaihtaa reitittimesi DNS-palvelinta näitä yleisiä vaiheita seuraten:

1. Selvitä reitittimesi IP-osoite. Kirjoita se sitten selaimeesi.
  2. Kirjaudu sisään reitittimesi hallintapaneeliin.
  3. Siirry DNS-palvelimen asetuksiin. Syötä 208.67.222.222 ja 208.67.220.220. Nämä ovat turvallisia OpenDNS:n DNS-palvelimia.
  4. Napauta Tallenna.
  5. Yritä aktivoida ExpressVPN-sovellus uudelleen.

Voit palauttaa aiemmat asetukset ja ottaa paikallisen DNS-palvelimesi käyttöön, kun olet aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen onnistuneesti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Jos et DNS-palvelimen muuttamisen jälkeenkään pysty aktivoimaan ExpressVPN-sovellustasi, yritä yhdistää laitteesi sellaiseen Wi-Fi-verkkoon, jota et ole ennen käyttänyt. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Valitse alta ongelma, jonka haluat ratkaista, ja seuraa sitä koskevia ongelmanratkaisuohjeita.

En saanut kirjautumislinkkiä sähköpostiin

Tarkista, onko syöttämäsi sähköpostiosoite oikein.

Jos syöttämäsi sähköpostiosoite on väärin:

1. Syötä oikea sähköpostiosoite.
  2. Klikkaa Lähetä sähköposti uudelleen.

Jos syöttämäsi sähköpostiosoite on oikein:

1. Tarkista sähköpostisi hetken kuluttua uudelleen ja tarkista myös roskapostikansiosi.
  2. Jos viesti ei ole vieläkään saapunut, syötä sähköpostiosoitteesi uudelleen.
  3. Klikkaa Lähetä sähköposti uudelleen.

Jos et näin toimittuasi saa sähköpostia, käytä ExpressVPN-tilisi aktiviointikoodia sovelluksen aktivoimiseen.

1. Klikkaa Kirjaudu sisään aktivointikoodia käyttäen.
  2. Löydät aktivointikoodisi ExpressVPN-tilisi hallintapaneelista
  3. Syötä aktivointikoodi sovellukseen. Klikkaa Jatka.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Sain sähköpostin, jossa on kirjautumislinkki, ja klikkasin linkkiä, mutta selaimessa näkyy virhe

Käytä aktiviointikoodia ExpressVPN-sovelluksen aktivoimiseen.

1. Klikkaa Kirjaudu sisään aktivointikoodia käyttäen.
  2. Löydät aktivointikoodisi ExpressVPN-tilisi hallintapaneelista.
  3. Syötä aktivointikoodi sovellukseen. Klikkaa Jatka.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Sain sähköpostin, jossa on kirjautumislinkki, ja näin ”Laite aktivoitu” -viestin selaimessa, mutta sovellus ei aktivoidu

Käytä aktivointikoodia ExpressVPN-sovelluksen aktivoimiseen.

1. Klikkaa Kirjaudu sisään aktivointikoodia käyttäen.
  2. Löydät aktivointikoodisi ExpressVPN-tilisi hallintapaneelista.
  3. Syötä aktivointikoodi sovellukseen. Klikkaa Jatka.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.