Kun yrität aktivoida ExpressVPN-tiliäsi, saatat joskus törmätä johonkin seuraavista viesteistä:

Sorry, we ran into an error trying to configure your account on this computertaiUnable to verify activation code

Ole hyvä ja kokeile näitä vianmäärityksen vaiheita ExpressVPN-tilisi aktivoimiseksi. Voit myös ottaa yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Siirry kohtaan…

Vianmäärityksen vaiheet Windowsilla
Vianmäärityksen vaiheet Macillä
Vianmäärityksen vaiheet Linuxilla
Vianmäärityksen vaiheet Androidilla
Ongelmanratkaisun vaiheet
Vianmäärityksen vaiheet ExpressVPN-sovelluksessa reitittimille

Vianmäärityksen vaiheet Windowsilla

Ole hyvä ja suorita nämä vaiheet ja tarkista kunkin vaiheen jälkeen, onnistuuko sovelluksen aktivointi:

• Varmista, että tietokoneessasi on asetettuna oikea päivämäärä ja kellonaika.
  • Poista käytöstä virustorjunta ja palomuuri ennen sovelluksen aktivointia, mukaan lukien Windows Defender.
  • Lisää ExpressVPN palomuurin tai virustorjunnan poikkeuslistallesi.
  • Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi, siirry kohtaan Asenna ExpressVPN ja lataa ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio.
  • Varmista, että leikkaat ja liität aktivointikoodin manuaalisen syötön sijaan.
  • Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja yritä sitten taas aktivoida tili.

Jos ongelma jatkuu, toimi seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Hallintapaneeli > Verkko ja internet > Verkko ja jakamiskeskus > Muuta sovittimen asetuksia. Voit myös leikata ja liittää seuraavan resurssienhallinnan hakukenttään:
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center
  2. Klikkaa oikealla aktiivista verkkoyhteyttä ja klikkaa Ominaisuudet.
  3. Verkostointi-välilehdessä valitse Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) ja klikkaa Ominaisuudet.
  4. Valitse vaihtoehto, jossa lukee Ota käyttöön DNS-palvelinosoite automaattisesti.
  5. Klikkaa OK ja OK.
  6. Kokeile aktivoida ExpressVPN-tilisi uudelleen.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Vianmäärityksen vaiheet Macillä

Ensin sinun täytyy varmistaa, että tietokoneessasi on asetettuna oikea päivämäärä ja kellonaika. Kokeile aktivoida sovellus kun tietokoneesi asetukset ovat oikein.

Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi, siirry kohtaan Asenna ExpressVPN ja lataa ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio.

Jos se ei toimi:

1. Avaa komentoliittymä (Sovellukset > Työkalut > Komentoliittymä).
  2. Suorita seuraava komento (leikkaa ja liitä sudosta ExpressVPN:ään/): sudo chown [username] ~/Library/Application\ Support/com.expressvpn.ExpressVPN/, jossa [username] on Mac-käyttäjänimesi.
  3. Ylläpidon/sudon salasanaa pyydettäessä syötä sisäänkirjautumissalasanasi tietokoneelle (sitä ei näytetä kirjoitettaessa, mutta se on silti siellä).
  4. Kun komento on suoritettu virheettömästi, sulje komentoliittymä.
  5. Käynnistä ExpressVPN ja yritä jälleen aktivoida tilisi.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Vianmäärityksen vaiheet Linuxilla

Ole hyvä ja suorita seuraavat vaiheet ensin ja tarkista kunkin vaiheen jälkeen, onnistuuko sovelluksen aktivointi:

• Varmista, että tietokoneessasi on asetettuna oikea päivämäärä ja kellonaika.
  • Poista virustorjunta ja palomuuri käytöstä ennen sovelluksen aktivointia.
  • Lisää ExpressVPN palomuurin tai virustorjunnan poikkeuslistallesi.
  • Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi, siirry kohtaan Asenna ExpressVPN ja lataa ExpressVPN-sovelluksen viimeisin versio.
  • Varmista, että leikkaat ja liität aktivointikoodin manuaalisen syötön sijaan.
  • Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja yritä sitten aktivoida tiliäsi uudelleen.

Jos ongelmia esiintyy jatkossa, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Vianmäärityksen vaiheet Androidilla

Ratkaistaksesi tämän ongelman Androidilla, poista ExpressVPN:n asennus.

ExpressVPN:n asennuksen poistamiseksi, napauta ja pidä pohjassaExpressVPN-kuvaketta aloitusnäytöllä, siirrä se Poista asennus -kuvakkeeseen tai napauta Poista asennus.

Android-aloitusnäyttö Poista asennus korostettuna.

Näet asennuksen poistamisesta kertovan vahvistusviestin. Napauta OK sovelluksen poistamiseksi laitteestasi.

Käynnistä uudelleen Android-laitteesi.

Asenna viimeisin versioExpressVPN:stä näiden ohjeiden mukaisesti. Jos et pysty lataamaan ExpressVPN-sovellusta, kokeile manuaalisia asennusohjeita.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.

Takaisin ylös

Ongelmanratkaisun vaiheet

Jos olet asentanut ja aktivoinut ExpressVPN-sovelluksen, muttet pysty muodostamaan yhteyttä:

Follow these steps to reinstall your ExpressVPN configuration.

Jos olet suorittanut asennuksen, muttet pysty aktivoimaan ExpressVPN-sovellusta:

Varmista ensin, että olet kunnolla yhdistettynä Wi-Fi-verkkoosi.

Siirry sitten Asetuksiin.

valitse asetukset

Napauta kohtaa Wi-Fi.

siirry wi-fi-asetuksiisi

Napauta (Wi-Fi-verkkoasi) muuttaaksesi asetuksia.

siirry wi-fi-verkkoosi

Poista DNS-palvelinkentässä oleva sisältö ja syötä sitten yksi seuraavista DNS-palvelinosoitteista.

Kokeile ensin syöttää Googlen DNS-osoite (8.8.8.8 tai 8.8.4.4).

Jos Googlen DNS on estetty, testaa Neustar DNS Advantage (156.154.70.1 tai 156.154.71.1) tai Level 3 DNS (4.2.2.1, 4.2.2.2, 4.2.2.3, 4.2.2.4, 209.244.0.3 tai 209.244.0.4).

syötä dns-palvelinosoite

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.

Takaisin ylös

Vianmäärityksen vaiheet ExpressVPN-sovelluksessa reitittimille

Jos et pysty aktivoimaan sovellustasi kirjauduttuasi www.expressvpnrouter.com -sivustolle ja syötettyäsi aktivointikoodin, ole hyvä ja:

1. Valitse ExpressVPN Apu & tuki vasemmanpuoleisesta valikosta.
  2. Klikkaa Palauta tehdasasetukset -painiketta.
  3. Klikkaa Palauta tehdasasetukset -kohtaa uudelleen palauttamisen vahvistamiseksi.
  4. Odota, kunnes uudelleenkäynnistys on suoritettu ja kirjaudu sen jälkeen ExpressVPN-sovellus reitittimille -sivustolle uudelleen.
  5. Syötä aktivointikoodisi ja paina Aktivoi.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi välittömästi apua.