router

VPN nodig voor uw router?

Nu vrienden verwijzen
Wilt u de app eenvoudig instellen? Wanneer u een Asus RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S, of RT-AC56U heeft, kunt u de ExpressVPN app instellingen voor routers gebruiken.

Deze handleiding leert u hoe u ExpressVPN op uw Asus router kunt instellen met behulp van het OpenVPN protocol. Deze methode is ook compatibel met Merlin op Asus.

NB: Deze handleiding is alleen geschikt voor de volgende Asus routers:

RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-AC3200, RT-AC3100, RT-AC1750, RT-AC88U, RT-AC66R, RT-AC55U Wanneer u niet kunt verbinden met uw router of wanneer u een DNS lek ontdekt kunt u contact opnemen met het ExpressVPN Ondersteunings Team voor instant ondersteuning.De volgende video demonstreert het instellingsproces met gebruik van Asus standaard firmware. Voor screenshots van het instellingsproces met gebruik van Merlin op Asus scrolt u naar beneden op deze pagina.

U kunt het OpenVPN configuratiebestand downloaden voor de serverlocatie die u zelf wenst.

Spring naar hoofdstuk

De VPN configuratiebestanden downloaden
Uw ASUS router configureren

De VPN configuratiebestanden downloaden

Log in op uw ExpressVPN account.

sign in to your expressvpn account

Wanneer u op de link in de welkomst e-mail hebt geklikt of op de website hebt ingelogd, klikt u op ExpressVPN instellen op de pagina Actieve Abonnementen. Dit brengt u naar de Download pagina.

set up on more devices windows

Klik op Handmatig instellen aan de linkerkant van het scherm en dan op het tabblad OpenVPN aan de rechterkant. Eerst ziet u uw gebruikersnaam en wachtwoord en dan een lijst met OpenVPN configuratiebestanden.

Download de .ovpn bestand(en) of locaties (bv. Los Angeles, New York, etc.) waarmee u wilt verbinden en sla ze op.

NB: Zorg dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand houdt, u moet ze later in het installatieproces opnieuw invoeren.

new openvpn manual configuration

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met het ExpressVPN Ondersteunings Team.

Terug naar boven

Uw ASUS router configureren

Ga naar het controlepaneel van uw router in uw browser. Standaard (als u het niet zelf veranderd hebt) is het adres 192.168.1.1 .

192.168.1.1

Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u hebt ingesteld voor uw router account. Standaard is uw gebruikersnaam admin en uw wachtwoord moet ook admin zijn (tenzij u het veranderd hebt).

asus router sign-in

Klik op VPN aan de linkerkant onder Geavanceerde instellingen.

asus select vpn from menu

Klik op het tabblad VPN Client bovenaan. Klik dan onderaan op Profiel toevoegen.

asus add profile

Kies het tabblad OpenVPN, en vul de volgende gegevens in:

Klik op OK.

Klik op Activeren om de VPN te starten.

activate openvpn

Controleer uw locatie en IP adres om te bevestigen dat de VPN verbinding werkt.

Wanneer u een probleem ziet met authentificatie probeert u de vorige stappen nog eens, of herhaalt u het proces met een ander OpenVPN configuratiebestand.

Om te wisselen van VPN locaties kunt u een ander OpenVPN configuratiebestand downloaden, uw OpenVPN configuratie gebruikersnaam en wachtwoord invoeren, op Toepassen onderaan de pagina klikken en dan de dienstverlening AAN zetten.

Hulp nodig? Neem voor instant ondersteuning contact op met het ExpressVPN Ondersteunings Team.