Get ExpressVPN on your router.
Brug for en VPN til din router?
Henvis en ven nu
Vil du have nem appopsætning? Hvis du har en Asus RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S eller RT-AC56U, kan du sætte ExpressVPN-appen op til routere.

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på din Asus-router ved hjælp af OpenVPN-protokollen.

Ikke alle ExpressVPN-placeringer er muligvis tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser. For at bruge den fulde liste over VPN-placeringer skal du bruge app-opsætningen.

Vigtigt: Den manuelle OpenVPN-konfiguration tilbyder ikke de samme sikkerheds- og fortrolighedsfordele som ExpressVPN-appen. Hvis din router ikke understøtter AES-NI (f.eks. RT-AC86U), kan du opleve lejlighedsvise hastighedsproblemer, mens du bruger OpenVPN manuel konfiguration.

Vigtigt: Denne tutorial fungerer kun for følgende Asus-routere:
RT-N66U, RT-AC56U, RT-AC66U, RT-AC68U, RT-AC87U, RT-AC5300, RT-AC3200, RT-AC3100, RT-AC1750, RT-AC88U, RT-AC66R, RT-AC55U og Merlin på Asus.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse på din router eller se en DNS-lækage, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Følgende video demonstrerer installationsprocessen ved hjælp af Asus-firmware.

Du skal hente OpenVPN-konfigurationsfilen (.ovpn) til den serverplacering, du vælger.

Gå til…

1. Download VPN-konfigurationsfilerne
2. Konfigurer din ASUS-router

1. Download VPN-konfigurationsfiler

Gå til siden med ExpressVPN-opsætning. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-legitimationsoplysninger og klikke på Log ind.

Enter your account credentials, then click "Sign In."

Indtast den bekræftelseskode, der sendes til din e-mail.

Til højre, når OpenVPN allerede er valgt til dig, vil du se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

With OpenVPN already selected for you, you will see your username, password, and a list of OpenVPN configuration files.

Klik på de placeringer, du ønsker, for at downloade .ovpn-filerne.

Hold dette browservindue åbent. Du skal bruge disse oplysninger til opsætningen senere.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Konfigurer din Asus-router

Se det afsnit, der passer til din enhed nedenfor.

Asus stock firmware

I browserens adresselinje skal du indtaste router.asus.com for at få adgang til routeradministrationspanelet.Hvis adressen til din routers administratorpanel blev ændret i fortiden, og du ikke kan huske den, skal du finde det i din enheds indstillinger.

Indtast router.asus.com i din browser.

Log ind med din routers brugernavn og adgangskode. Som standard er de begge admin.

Log ind på Asus-administratoren med dit admin-brugernavn og din adgangskode.

Klik på VPN i sidepanelet.

Klik på "VPN.”

Klik på fanen VPN-klient øverst. Klik derefter på Tilføj profil.

Klik på "Add profile."

Vælg fanen OpenVPN, og udfyld derefter følgende detaljer:

klik på OK.

Klik på "Upload."

Klik på Aktiver for at starte VPN.

Klik på "Activate."

Once the connection is successful, you will see Check icon. under Connection Status.

Tjek din placering og IP-adresse for at bekræfte, at VPN-forbindelsen fungerer.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du prøve igen ovenstående trin eller gentage processen med en anden OpenVPN-konfigurationsfil.

For at ændre VPN-placeringer skal du uploade en anden OpenVPN-konfigurationsfil, indtaste dit OpenVPN-konfigurationsbrugernavn og adgangskode, trykke på Anvend i bunden af siden og tænde derefter servicetilstanden.

Asuswrt-Merlin

Firmware Asuswrt-Merlin adskiller sig fra den almindelige firmware til Asus-router. Sådan konfigureres ExpressVPN på Asuswrt-Merlin:

1. I routerens adresselinje skal du indtaste router.asus.com for at få adgang til routeradministrationspanelet. Hvis adressen til din routers administratorpanel blev ændret i fortiden, og du ikke kan huske den, kan du finde den i din enheds indstillinger.
  2. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Som standard er de begge administrator.
  3. Under Avancerede indstillinger skal du vælge VPN i menuen til venstre.
  4. Vælg OpenVPN-klienter øverst.
  5. Ud for at importere .ovpn-filen skal du klikke på Gennemse… og uploade den .ovpn-konfigurationsfil, du har downloadet ovenfor.
  6. Når filoverføringen er afsluttet, skal du rulle ned til Grundlæggende indstillinger kopiere-indsætte det manuelle konfigurationsbrugernavn og -adgangskode til ExpressVPN, som du fandt ovenfor.
  7. Rul ned til Avancerede indstillinger. Indstil Accepter DNS-konfiguration til et af følgende: Strikt: hvis du ønsker at bruge ExpressVPN på alle enheder, der er tilsluttet routeren.
    Eksklusivt: hvis du kun agter at bruge ExpressVPN på udvalgte enheder.
  8. Under tilpasset konfiguration skal du indtaste følgende tekst og klikke på Anvend.

fast-io
remote-random
pull
tls-client
verify-x509-name Server name-prefix
ns-cert-type server
route-method exe
route-delay 2
tun-mtu 1500
fragment 1300
mssfix 1200
keysize 256
sndbuf 524288
rcvbuf 524288

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN-supportteam for øjeblikkelig hjælp.