Get ExpressVPN on iOS.
Wilt u ExpressVPN op uw iOS?
Krijg de app voor iOS
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Zit u vast en heeft u hulp nodig?
Praat met een mens

Als u uw iOS opnieuw opstart, kunt u deze foutmelding ontvangen: “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in.”

Voer uw authenticatiegegevens in.

Dit wordt veroorzaakt door een iOS bug en heeft niet te maken met de ExpressVPN app. Om dit probleem te verhelpen:

1. Voer geen wachtwoord in als dat wordt gevraagd.
  2. Tik op Annuleren.
  3. Als u opnieuw de melding “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in ” ziet, ga naar Instellingen en schakel de Vliegtuigstand in.
  4. Start de ExpressVPN app. Tik op het Opties menu (≡)Tik op het Opties menu..
  5. Selecteer Instellingen > VPN Protocol.
  6. Selecteer UDP of TCP.
  7. Ga naar Instellingen. Schakel de Vliegtuigstand uit.
  8. Start en gebruik ExpressVPN app zoals altijd.