Als u uw iOS apparaat opnieuw opstart terwijl u verbonden bent met ExpressVPN, kunt u deze foutmelding ontvangen: “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in.”

Voer uw authenticatiegegevens in.

Dit wordt veroorzaakt door een iOS bug en heeft niets te maken met de ExpressVPN app. Om dit probleem te verhelpen:

1. Voer geen wachtwoord in als dat wordt gevraagd.
  2. Tik op Annuleren.
  3. Als u opnieuw de melding “VPN verbinding – Voer uw authenticatiegegevens in ” ziet, ga dan naar Instellingen en schakel de Vliegtuigstand in.
  4. Start de ExpressVPN app. Tik op Opties.
  5. Selecteer Instellingen > VPN Protocol.
  6. Selecteer Lightway – UDP of Lightway -TCP.
  7. Ga op uw apparaat naar Instellingen. Schakel de Vliegtuigstand uit.
  8. Start en gebruik ExpressVPN app zoals altijd.