ExpressVPN:s iOS-användare kan få meddelandet ”VPN-anslutning – Ange dina autentiseringsuppgifter” när de upprättat VPN-anslutning och startar om sin enhet.

vpn-anslutning ange autentiseringsuppgifter

Det här felet beror på en iOS-bugg och har inte med ExpressVPN:s app att göra. För att åtgärda problemet:

1. Ange inte ett lösenord när du uppmanas göra det
  2. Klicka Avbryt
  3. Ifall ”VPN-anslutning – Ange dina autentiseringsuppgifter” dyker upp igen, växla snabbt till flygplansläge
  4. Starta ExpressVPN-appen och tryck på alternativmenyn (≡)Tap the Options menu on the ExpressVPN app.
  5. Välj Inställningar > Protokoll
  6. Välj UDP eller TCP
  7. Stäng AV flygplansläge
  8.  Starta och använd ExpressVPN:s app som vanligt