Brukere av ExpressVPN for iOS kan møte på en «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din«-melding etter å ha koblet til VPN-et og restartet enheten sin.

vpn tilkobling skriv inn autentiseringsinformasjon

Denne feilen er forårsaket av en iOS-bug og er ikke et problem med ExpressVPN-appen. For å fikse problemet:

1. Ikke skriv inn et passord når du blir bedt om det
  2. Trykk Avbryt
  3. Hvis «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din«-meldingen dukker opp igjen, slå raskt Flymodus
  4. Start ExpressVPN-appen og trykk på Alternativer-menyen (≡)Trykk på alternativer-menyen.
  5. Velg Innstillinger > VPN-protokoll
  6. Velg UDP eller TCP
  7. Skru Flymodus AV
  8. Start og bruk ExpressVPN-appen som normalt