Get ExpressVPN on iOS.
Vil du ha ExpressVPN på din iOS?
Skaff deg appen for iOS
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Står du fast og trenger litt hjelp?
Snakk med et menneske

Hvis du restarter iOS-enheten din mens du er tilkoblet ExpressVPN for iOS kan møte på denne meldingen: «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din.»

vpn tilkobling skriv inn autentiseringsinformasjon

Dette er en iOS-feil og er ikke et problem med ExpressVPN-appen. For å fikse problemet:

1. Ikke skriv inn et passord når du blir bedt om det.
  2. Trykk Avbryt.
  3. Hvis «VPN-tilkobling – Vennligst skriv inn autentiseringsinformasjonen din»-meldingen dukker opp igjen, gå til Innstillinger og aktiver Flymodus.
  4. Start ExpressVPN-appen. Trykk Valg.
  5. Velg Innstillinger > VPN-protokoll.
  6. Trykk Lightway – UDP eller Lightway – TCP.
  7. Gå til Innstillinger på iOS-enheten din og deaktiver Flymodus.
  8. Start og bruk ExpressVPN-appen som normalt.