stuck need help

Brug for hjælp nu?

Tal med et menneske
change account settings

Brug for hjælp nu?

Administrér min konto

Hvis du genstarter din iOS-enhed, mens du er tilsluttet ExpressVPN, kan du støde på denne meddelelse: “VPN Forbindelse – Indtast venligst dine autentificeringsoplysninger“.

vpn forbindelse indtast autentificeringsoplysninger

Fejlen er forårsaget af en iOS fejl og er ikke et problem med ExpressVPN appen. For at fikse problemet:

1. Indtast ikke en adgangskode, når du bliver bedt om det
  2. Klik Annuller
  3. Hvis “VPN forbindelse – Indtast venligst dine autentificeringsoplysninger” beskeden kommer tilbage, skal du gå til Indstillinger og så Flytilstand til.
  4. Start ExpressVPN-appen. Klik på Indstillingsmenuen (≡)
    Tap the Options menu on the ExpressVPN app.
  5. Vælg Indstillinger > VPN-protokol.
  6. Vælg UDP eller TCP
  7. Gå til Indstillinger. Slå Flytilstand fra
  8. Start og brug ExpressVPN-appen normalt

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Supportteamet for øjeblikkelig hjælp.