ExpressVPN for iOS users may encounter a ”VPN-yhteys – Anna todennustietosi” -viesti, kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon ja käynnistänyt laitteen uudelleen.

vpn-yhteys syötä todennustiedot

Tämän virheen aiheuttaa iOS-bugi, eikä ongelma ole ExpressVPN-sovelluksessa. Korjaa ongelma:

1. Äläanna salasanaa sitä pyydettäessä
  2. Napauta Peru
  3. Jos ”VPN-yhteys – Anna todennustietosi” -viesti ilmestyy udelleen, vaihda nopeasti Lentokonetilaan
  4. Käynnistä ExpressVPN-sovellus ja napauta Vaihtoehdot valikkoa (≡)Napauta Vaihtoehdot-valikkoa
  5. Valise Asetukset > VPN-protokolla
  6. Valitse UDP tai TCP
  7. Poista Lentokonetila
  8. Käynnistä ja käytä ExpressVPN-sovellusta normaalisti

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin välitöntä apua varten.