Get ExpressVPN on iOS.
Haluatko ExpressVPN:n iOS-laitteellesi?
Hanki iOS-sovellus
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Oletko jumissa ja tarvitset apua?
Puhu asiakastukihenkilön kanssa

Saatat nähdä seuraavan viestin uudelleenkäynnistäessäsi iOS-laitteesi ja ollessasi samalla yhteydessä ExpressVPN:ään: “VPN-yhteys – Anna todennustietosi.”

Enter your authentication information.

Tämän virheen aiheuttaa iOS-bugi, eikä ongelma ole ExpressVPN-sovelluksessa. Korjaa ongelma näin:

1. Älä syötä salasanaa sitä pyydettäessä.
  2. Napauta Peruuta.
  3. Jos ”VPN-yhteys – Anna todennustietosi” -viesti ilmestyy uudelleen, siirry Asetuksiin ja laita Lentotila päälle.
  4. Käynnistä ExpressVPN-sovellus. Napauta Valinnat.
  5. Valitse Asetukset > VPN-protokolla.
  6. Valitse Lightway – UDP tai Lightway – TCP.
  7. Siirry iOS-laitteesi Asetuksiin ja laita Lentotila pois päältä.
  8. Avaa ExpressVPN-sovellus ja jatka sen käyttöä tavalliseen tapaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukeen saadaksesi apua pikimmiten.