Contact ExpressVPN Support if you need help.
Te verward om deze hele pagina te lezen?
Met een mens praten

Deze handleiding laat u zien wat u moet doen als de ExpressVPN app op uw apparaat:

• Te lang erover doet om de verbinding te verbreken
  • Blijft hangen op “verbinding verbreken”

Controleer na elke stap of het probleem is opgelost. Als het probleem is opgelost, kunt u de rest van de stappen overslaan.

Ga naar…

1. De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden
2. Uw VPN protocol wijzigen
3. Uw apparaat opnieuw opstarten
4. De ExpressVPN app opnieuw installeren
5. Contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk

1. De nieuwste versie van ExpressVPN downloaden

Controleer of u de nieuwste versie van de ExpressVPN app gebruikt. Is dit niet het geval, download dan de nieuwste versie op uw apparaat.

Stel uw ExpressVPN app in:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

2. Uw VPN protocol wijzigen

VPN protocollen zijn de methoden waarmee uw apparaat verbindt met een VPN server. Voor de beste ervaring raadt ExpressVPN aan de optie Automatisch protocol te gebruiken. Deze is standaard geselecteerd en kiest automatisch het protocol dat het meest geschikt is voor uw netwerk.

Als u problemen ondervindt bij het verbreken van de verbinding met de VPN, probeer dan uw VPN protocol in de volgende volgorde te wijzigen (indien beschikbaar):

1. Lightway – TCP
  2. Lightway – UDP
  3. OpenVPN – TCP
  4. OpenVPN – UDP
  5. IKEv2
  6. L2TP/IPsec
Belangrijk: L2TP/IPsec biedt geringe veiligheidsvoordelen en moet alleen worden gebruikt voor anonimisering of verandering van locatie.

Hoe wijzigt u het protocol voor de…

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

3. Uw apparaat opnieuw opstarten

1. Start uw apparaat opnieuw op.
  2. Start de ExpressVPN app.
  3. Probeer te verbinden en de verbinding te verbreken om te zien of het probleem is opgelost.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

4. De ExpressVPN app opnieuw installeren

1. Verwijder uw app.
  2. Installeer en configureer uw ExpressVPN app:

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

5. Contact opnemen met de ExpressVPN helpdesk

Als u alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd, maar uw internetsnelheid is nog steeds traag, neem dan contact op met de ExpressVPN helpdesk voor onmiddellijke ondersteuning.

U kunt ook uw diagnostische informatie, die de oorzaak van uw probleem kan onthullen, via de ExpressVPN app indienen. De ExpressVPN helpdesk zal contact met u opnemen na ontvangst van uw informatie.

Windows of Mac

1. Klik op Menu icon. > Hulp & ondersteuning > Diagnostische informatie.
  2. Klik op Contacteer de helpdesk.
  3. Geef in het tekstvak informatie over het probleem dat u ondervindt.
  4. Vink het vakje aan naast Voeg details toe over recente verbindingsfouten of Voeg diagnostische informatie toe.
  5. Klik op Stuur naar helpdesk.
  6. Wacht op een antwoord van de ExpressVPN helpdesk via e-mail.

Android

1. Tik op Hulp > Stuur ons een e-mail.
  2. Geef in het tekstvak informatie over het probleem dat u ondervindt.
  3. Schakel Diagnostische informatie opnemen aan.
  4. Tik op Send icon.
  5. Wacht op een antwoord van de ExpressVPN helpdesk via e-mail.

iOS

1. Tik op Hulp > Stuur ons een e-mail.
  2. Geef in het tekstvak informatie over het probleem dat u ondervindt.
  3. Schakel Diagnostische informatie opnemen aan.
  4. Tik op Indienen.
  5. Wacht op een antwoord van de ExpressVPN helpdesk via e-mail.