Get ExpressVPN on iOS.
Want ExpressVPN on your iOS?
Get the App for iOS
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Stuck and need some help?
Talk to a Human

Hvis ExpressVPN ikke er tilgængeligt i dit lands App Store, kan du downloade det ved at ændre din App Stores placering.

Denne vejledning viser dig to måder at ændre din App Store-placering på: Ved at ændre din eksisterende Apple ID’s placering eller ved at oprette et nyt Apple ID med en anden placering. I nedenstående trin ændrer vi App Store-placeringen til USA.

Du skal oprette et nyt Apple ID med en anden placering på din iOS-enhed eller i iTunes til Windows eller Mac, hvis du vil:

• holde App Store-placeringen af dit eksisterende Apple-ID uændret
  • holde dine eksisterende abonnementer uændrede

Spring til…

Skift dit eksisterende Apple ID’s placering
Opret et nyt Apple ID med en anden placering
Ofte stillede spørgsmål

Skift dit eksisterende Apple ID’s placering

Bemærk: Disse trin blev testet på iOS version 13.5.1.

Gå til App Store på din enhed.

Tryk på profilikonet, der findes øverst til højre.

Tap the profile icon at the top right corner.

Tryk på dit profilikon eller dit Apple ID øverst på skærmen.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din Apple ID-adgangskode og trykke på Log ind).

Tryk på Land/region.

Tap “Country/Region.”

Tryk på Skift land eller region. Vælg USA. Læs Vilkår og betingelser, og tryk derefter på Jeg accepterer. Tryk på Jeg accepterer igen.

Indtast følgende oplysninger:

Betalingsmetode

Vælg en betalingsmetode. (Vælg Ingen, hvis du ikke har et U.S.-kreditkort. Hvis Ingen ikke vises som en mulighed, skal du følge trinnene forslået af Apple for at finde en løsning, eller indtaste en gyldig betalingsmetode).

Faktureringsnavn

• Fornavn: Indtast dit fornavn.
  • Efternavn: Indtast dit efternavn.

Faktureringsadresse

• Gade: Skriv U.S.
  • By: Indtast en by (fx Juneau).
  • Stat: Indtast en stat (fx Alaska).
  • Postnummer: Indtast et postnummer (fx er et i Alaska 99501).
  • Telefon: Indtast et telefonnummer.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Tryk på Næste, og tryk derefter på Udført.

Du kan nu downloade ExpressVPN med din ændrede placering.

Brug for hjælp? Kontakt supportteamet fra ExpressVPN for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret et nyt Apple ID med en anden placering

Du kan oprette et nyt Apple ID på din iOS-enhed eller med iTunes på Windows eller Mac.

Opret et nyt Apple ID på iOS

Bemærk: Disse trin blev testet på iOS version 14.1.

Gå til App Store på din enhed. Tryk på profilikonet, der findes øverst til højre.

Tryk på dit profilikon eller dit Apple ID øverst på skærmen.

Tap your profile icon or your Apple ID.

(Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din Apple ID-adgangskode og trykke på Log ind).

Du vil nu blive bedt om at vælge Skift land eller region. Vælg USA (du kan ændre det senere).

En boks dukker op og spørger, om du vil logge ind med dit nuværende Apple ID. Tryk på Brug et andet Apple ID.

Rul ned, og tryk på Opret dit Apple ID.

Tap "Create your Apple ID."

Indtast dit navn. Indstil Land/region til USA. Indtast derefter din fødselsdag og en gyldig e-mailadresse (det kan ikke være den, der er knyttet til din originale Apple ID-konto) for at modtage en bekræftelseskode for at afslutte din tilmeldingsproces.

Indtast dine adgangskoder. Vælg derefter din region, indtast et telefonnummer og vælg Tekstbesked eller Telefonopkald til bekræftelse.

Select "Text message" or "Phone call" to verify your account.

Indtast de tegn, du ser på billedet, og klik derefter på Fortsæt.

Tjek din e-mail for en bekræftelseskode fra Apple. Indtast koden, og tryk på Næste.

Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til dit telefonnummer, og tryk på Næste.

Du har nu oprettet et nyt Apple ID.

Du kan nu logge ud af dit nuværende Apple ID og logge på dit nye. Gå til App Store på din enhed. Tryk på profilikonet, der findes øverst til højre. Rul til bunden, og tryk på Log ud.

Rul tilbage op, og log ind med dit nye Apple ID. Tryk på Log ind.

Tap "Sign In."

Indtast bekræftelseskoden, der er sendt til dit telefonnummer.

Du får vist en meddelelse, der siger, at Dette Apple ID endnu ikke er brugt i iTunes Store. Tryk på Gennemse.

Tap "Review."

Læs Apple Media Services og vilkår og betingelser, og bekræft derefter, at du har accepteret vilkår og betingelser. Tryk på Næste.

Indtast følgende oplysninger:

Betalingsmetode

Vælg en betalingsmetode. (Vælg Ingen, hvis du ikke har et U.S.-kreditkort. Hvis Ingen ikke vises som en mulighed, skal du følge trinnene forslået af Apple for at finde en løsning, eller indtaste en gyldig betalingsmetode).

Faktureringsnavn

• Fornavn: Indtast dit fornavn.
  • Efternavn: Indtast dit efternavn.

Faktureringsadresse

• Gade: Skriv U.S.
  • By: Indtast en by (fx Juneau).
  • Stat: Indtast en stat (fx Alaska).
  • Postnummer: Indtast et postnummer (fx er et i Alaska 99501).
  • Telefon: Indtast et telefonnummer.

Tryk på Næste.

Fill in the payment method and tap “Next.”

Der vises en meddelelse om, at Apple ID er oprettet. Du kan nu downloade ExpressVPN på din iOS-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt supportteamet fra ExpressVPN for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret et nyt Apple ID med iTunes på Windows eller Mac

Bemærk: TDisse trin kræver brug af iTunes på Windows 10, MacOS 10.13 eller tidligere.

På din computer skal du åbne App Store.

Hvis du er logget ind med et eksisterende Apple ID, skal du klikke på Konto> Log ud.

For at oprette et nyt Apple ID skal du klikke Konto > Log ind > Opret nyt Apple ID.

Click “Create New Apple ID.”

Klik Fortsæt.

Indtast din e-mail-adresse og adgangskode to gange. Indstil landet/regionen til USA, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for Vilkår og betingelser. Klik på Fortsæt.

Click “Continue.”

Indtast de ønskede oplysninger, bl.a. dine sikkerhedsspørgsmål og svar. Klik på Fortsæt.

Click "Continue."

Indtast følgende oplysninger:

Betalingsmetode:

Vælg en betalingsmetode. (Vælg Ingen, hvis du ikke har et amerikansk kreditkort. Hvis Ingen ikke vises som en mulighed, så følg disse trin til en løsning forslået af Apple, eller indtast en gyldig betalingsmetode).

Betalingsadresse:

• Gade: Indtast et gadenavn (f.eks. Fireweed Ln).
  • By: Indtast en by (fx Juneau).
  • Stat: Indtast en stat (fx Alaska).
  • Postnummer: Indtast et postnummer (fx er et i Alaska 99501).
  • Områdekode: Indtast en områdekode (fx 907)
  • Telefon: Indtast et amerikansk telefonnummer.

Tryk på Fortsæt.

After entering your payment method, click "Continue."

Du bliver bedt om en bekræftelseskode, der sendes til den e-mailadresse, du har indtastet. Indtast koden, der sendes til din e-mail, og klik derefter på Bekræft.

Click “Verify.”

Du skal se meddelelsen “Apple ID er fuldført.” Klik på Fortsæt.

Du kan nu logge ud af dit nuværende Apple ID og logge ind på dit nye. Gå til App Store på din enhed. Tryk på profilikonet øverst til højre. Rul ned til bunden, og tryk på Log ud.

Rul op igen, og log ind med dit nye Apple ID. Tryk på Log ind.

Tap "Sign In."

Når du modtager meddelelsen om, at din App Store skal ændres til USA, skal du trykke på OK > Fortsæt.

Du kan nu downloade ExpressVPN på din iOS-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt supportteamet fra ExpressVPN for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret et nyt Apple ID på Apples officielle side

Besøg Apples officielle side for at oprette et nyt Apple ID.

Indtast følgende oplysninger:

• Fornavn: Indtast dit fornavn.
  • Efternavn: Indtast dit efternavn.
  • Land/region: Vælg USA.
  • Fødselsdato: Indtast din fødselsdato.
  • E-mail: Indtast din e-mail. Dette vil være dit nye Apple ID.
  • Adgangskode: Indtast din adgangskode.
  • Bekræft adgangskode: Indtast din adgangskode igen.
  • Telefonnummer: Indtast dit telefonnummer. (Du skal bruge dette for at modtage en bekræftelseskode senere).
  • Bekræftelse: Vælg SMS eller Telefonopkald.

Klik på Fortsæt.

Click "Continue."

Indtast koden sendt til din e-mailadresse. Klik på Fortsæt.

Click "Continue."

Indtast koden sendt til dit telefonnummer. Klik på Fortsæt.

Click "Continue."

Du har nu oprettet et nyt Apple ID. Du kan nu logge ud af dit nuværende Apple ID og logge ind på dit nye.

Gå til App Store på din enhed. Tryk på profilikonet øverst til højre. Rul ned til bunden, og tryk på Log ud.

Rul op igen, og log ind med dit nye Apple ID. Tryk på Log ind.

Tap "Sign In."

Når du modtager meddelelsen om, at din App Store skal ændres til USA, skal du trykke på OK > Fortsæt.

Du kan nu downloade ExpressVPN på din iOS-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt supportteamet fra ExpressVPN for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg skifte tilbage til mit originale Apple ID, når jeg har downloadet ExpressVPN?

Ja. Når du først har downloadet ExpressVPN på din enhed, fungerer appen, uanset hvilket land din Apple ID er tilknyttet.

Hvordan holder jeg ExpressVPN opdateret?

Hvis du vil opdatere en hvilken som helst iOS-app, skal du bruge det samme Apple ID, som du brugte til at downloade appen.

Hvis du skiftede tilbage til dit originale Apple ID efter at have downloadet ExpressVPN med et nyt Apple ID, skal du logge på dit nye Apple ID for ExpressVPN-appopdateringerne.

Brug for hjælp? Kontakt supportteamet fra ExpressVPN for øjeblikkelig hjælp.