Merk: Hvis du er tilkoblet internett, men kan ikke få tilgang til bestemte nettsteder eller nettservere, vennligst kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for direkte assistanse.

Hvis enheten din er tilkoblet ExpressVPN men du ikke kan få tilgang til internett (du kan f.eks. ikke få tilgang til noen nettsteder i det hele tatt, inkludert nettsteder som du får tilgang til når ExpressVPN ikke er tilkoblet), følg disse feilsøkingsstegene:

Hopp til …

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN
2. Koble til en annen serverlokasjon
3. Bytt VPN-protokollen din
4. Juster proxy-innstillingene dine
5. Send inn ExpressVPN-diagnostikkinformasjonsfilen din

1. Last ned den nyeste versjonen av ExpressVPN

For å laste ned den nyeste versjonen av ExpressVPN.

1. Avslutt ExpressVPN-appen.
  2. Avinstaller appen din.
  3. Installer og konfigurer ExpressVPN-appen.