Get ExpressVPN on your streaming console.
Gratis apps krijgen
ExpressVPN heeft een nieuwe app interface. Als uw app interface niet lijkt op wat hieronder wordt weergegeven, weet dat de instructies nog steeds van toepassing zijn tenzij anders weergegeven.

Deze handleiding toont u hoe u de ExpressVPN app instelt op uw Amazon Fire TV Stick en Fire TV.

De ExpressVPN app voor Android is niet beschikbaar voor:

• First TV Stick, ook wel Fire Stick (1e generatie) genoemd

De ExpressVPN Android app is beschikbaar voor:

• Fire TV (alle versies)
  • Fire Stick (2e generatie en hoger)

U kunt de ExpressVPN Android app op twee manieren downloaden op uw Fire apparaat. U kunt:

Belangrijk: Als u Amazon Fire apparaat content wilt kunnen streamen uit een bepaald land, zorg er dan voor dat uw VPN serverlocatie en uw Amazon account op hetzelfde land staan ingesteld. Uw Amazon landinstelling kunt u vinden onder Uw account > Uw inhoud en apparaten > Voorkeuren > Land/Regio.

Nog geen klant?
Lees meer over VPN voor Amazon Fire TV en Fire Stick.

Ga naar…

De ExpressVPN app voor Android downloaden
De ExpressVPN app APK laden
De ExpressVPN app voor Android activeren
Verbinden met een VPN serverlocatie
Verbinding met een VPN serverlocatie verbreken
Een andere locatie kiezen
ExpressVPN van uw Fire apparaat verwijderen
Scherm van uw apparaat op Amazon Fire casten of spiegelen

De ExpressVPN app voor Android downloaden

Ga op uw Fire apparaat naar de Zoekfunctie en zoek naar ExpressVPN.

Search for "ExpressVPN" in the store.

Select the ExpressVPN app.

Select "ExpressVPN."

Klik op downloaden en wacht totdat het downloaden voltooid is.

Select "Download."

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app APK laden

Als u de ExpressVPN niet in de Amazon Appstore kunt krijgen, kunt u de stappen hieronder volgen om contact op te nemen met de helpdesk voor een link naar het APK-bestand en de APK via een derde te downloaden. In dit voorbeeld gebruiken we de Downloader app.

NB: ExpressVPN is niet verbonden met apps van derden.

Op uw Fire apparaat, ga naar Instellingen > Mijn Fire TV > Opties voor developers.

Toggle "Apps from Unknown Sources” on.

Gebruik de zoekfunctie en zoek naar Downloader. Selecteer Downloaden.

Select "Download' to get the Downloader app.

Selecteer Toestaan om Downloader toegang te geven tot uw foto’s, media en bestanden. Selecteer OK om door te gaan.

Select "Allow" to allow Downloader to access photos, media and files.

Voer de URL van de ExpressVPN APK installer in en selecteer Gaan. (Neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN voor de URL.)

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Selecteer Installeren om de installatie te voltooien.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

De ExpressVPN app voor Android activeren

Gebruik uw afstandsbediening om in te loggen.

Select "Sign In."

Voer met uw afstandsbediening het e-mail en wachtwoord van uw ExpressVPN account in.

Enter your email and password.

Selecteer Inloggen. Dit activeert de app.

Uw app zal vragen of u anoniem gegevens wilt delen om te helpen ExpressVPN sneller en betrouwbaarder te maken. Selecteer uw voorkeur om door te gaan.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Selecteer OK om de app te configureren.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Wanneer gevraagd wordt om ExpressVPN verbindingspogingen te accepteren, selecteer OK.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Verbinden met een VPN serverlocatie

Om verbinding te maken met een VPN serverlocatie, klik op On button.. Standaard stelt ExpressVPN een Smart Location voor, dat is de locatie die u de optimale beleving biedt.

Connect to a Smart Location.

Zodra u het bericht Verbonden ziet kunt u vrij en veilig het internet op!

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Verbinding met een VPN serverlocatie verbreken

Om de verbinding met de VPN server te verbreken, klikt u op On button. terwijl de VPN verbonden is.

Select the On Button to disconnect.

U weet dat de verbinding verbroken is wanneer u het bericht “Niet verbonden” ziet.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Een andere locatie kiezen

Om een andere locatie te kiezen, klik op More icon. en kies een VPN locatie uit de lijst.

Select the location picker.

Standaard ziet u twee tabbladen, AANBEVOLEN en ALLE LOCATIES.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

Om verbinding te maken met een locatie, selecteert u deze met uw afstandsbediening. U kunt ook een locatie toevoegen aan uw lijst met favorieten door de knop “Selecteren” van die locatie in te drukken. Uw favoriete locaties worden toegevoegd op een tabblad met de naam FAVORIETEN.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.

Hulp nodig? Neem voor onmiiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

ExpressVPN van uw Fire apparaat verwijderen

1. Ga op uw apparaat naar Instellingen > Applicaties > Geïnstalleerde applicaties beheren.
  2. Scroll in de lijst naar beneden om ExpressVPN te vinden.
  3. Selecteer Verwijderen en Verwijderen.

U hebt nu de app van uw Fire apparaat verwijderd.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Hoe verwijdert u ExpressVPN van uw Fire apparaat

1. Op uw Fire apparaat, ga naar Instellingen > Applicaties > Geïnstalleerde applicaties beheren.
  2. Scroll naar de lijst door om ExpressVPN te vinden.
  3. Klik op Verwijderen en Verwijderen.

De app is nu van uw Fire apparaat verwijderd.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de ExpressVPN helpdesk.

Terug naar boven

Scherm van uw apparaat op Amazon Fire casten of spiegelen

Castn en spiegelen zijn draadloze technologieën waarmee u content van uw apparaat op een TV met Amazon Fire TV kunt uitzenden.

Als u vanaf uw apparaat (met VPN) op een TV wilt streamen waarmee, hieronder vindt u de compatibele opties voor casten en spiegelen:

Casten Spiegelen
Android (met VPN)✘ Niet ondersteund✔ Ondersteund
Windows (met VPN)✔ Ondersteund (in browsers gebaseerd op Chromium)✘ Niet ondersteund
Chromebook (met VPN)✘ Niet ondersteund✘ Niet ondersteund
Linux (met VPN)✘ Niet ondersteund✘ Niet ondersteund

(Het is niet mogelijk om content te casten of spiegelen vanaf iOS of macOS op uw Amazon Fire TV.)

Als alternatief kunt u uw Amazon Fire TV met een
VPN router, een handmatig ingestelde VPN of een virtuele VPN router verbinden. Met deze optie is het niet nodig om content van uw apparaat op Amazon Fire TV te casten of spiegelen. U hebt simpelweg een Amazon Fire TV met VPN optie nodig om de content te streamen.