Get ExpressVPN on your streaming console.
Hanki sovelluksia ilmaiseksi
ExpressVPN on julkaissut uuden käyttöliittymän sovellukseen ja verkkosivuille. Jos alla näkyvät kuvat eivät vastaa viimeisintä sovellusta tai verkkosivuston käyttöliittymää, huomaa että ohjeet ovat silti voimassa jollei toisin mainita.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten asennat ja otat käyttöön ExpressVPN-sovelluksen laitteissa Amazon Fire TV Stick ja Fire TV.

ExpressVPN:n Android-sovellus ei ole saatavilla seuraaville laitteille:

• Ensimmäinen TV Stick, tunnetaan myös nimellä Fire Stick (1. sukupolvi)

ExpressVPN:n Android-sovellus on saatavilla seuraaville laitteille:

• Fire TV (kaikki versiot)
  • Fire Stick (2. sukupolvesta eteenpäin)

On olemassa kaksi tapaa ladata ExpressVPN Android-sovellus Fire-laitteellesi. Voit:

Tärkeää: Jos haluat, että Amazon Fire -laitteesi suoratoistaa sisältöä tietystä maasta, varmista, että VPN-palvelinsijaintisi on sama kuin Amazon-tilisi maa. Amazonin maa-asetukset löytyvät kohdasta Tilin tiedot > Sisältösi ja laitteesi  > Asetukset > Maa/Alue.

Etkö ole vielä asiakas? Lue lisää VPN:stä Amazon Fire TV:lle Fire Stickille.

Siirry osioon

ExpressVPN-Android-sovelluksen lataaminen
ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston lataaminen
ExpressVPN:n Android-sovelluksen aktivoiminen
VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen
Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin
Toisen sijainnin valitseminen
ExpressVPN:n poistaminen Fire-laitteeltasi
Laitteelta toistaminen tai peilaaminen Amazon Firelle

ExpressVPN-Android-sovelluksen lataaminen

Käytä Fire-laitteesi hakua ja etsi ExpressVPN.

Etsi "ExpressVPN" kaupasta.

Valitse ExpressVPN-sovellus.

Valitse "ExpressVPN."

Klikkaa Lataa ja odota, että lataus on suoritettu.

Select "Download."

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston lataaminen

Jos et saa ExpressVPN-sovellusta ladattua Amazon Appstoresta, voit seurata alla olevia vaiheita tai ottaa yhteyttä tukeen saadaksesi linkin APK-tiedostoon ja ladataksesi sen kolmannen osapuolen sovelluksen kautta. Käytämme tässä esimerkissä Downloader-sovellusta.

Huom: ExpressVPN ei ole kolmansien osapuolten sovellusten kumppani.

Siirry Fire-laitteellasi kohtaan Asetukset > Oma Fire TV > Kehittäjän asetukset.

Laita päälle "Sovellukset tuntemattomista lähteistä” on.

Siirry hakukenttään ja käytä hakusanaa Downloader. Valitse Lataa.

Valitse "Lataa' hankkiaksesi Downloader-sovelluksen.
Valitse Salli antaaksesi Downloaderille pääsyn kuviisi, mediaasi ja tiedostoihisi. Valitse OK jatkaaksesi.

Valitse "Salli" antaaksesi Downloaderille pääsyn kuviisi, mediaasi ja tiedostoihisi.

Syötä ExpressVPN-sovelluksen APK-tiedoston asentajan URL-osoite ja valitse Siirry. (Ota yhteys ExpressVPN:n tukeen saadaksesi tämän URL-osoitteen.)

Syötä linkki ladataksesi ExpressVPN:n APK.

Valitse Asenna suorittaaksesi asennuksen.

ExpressVPN:n Android-sovelluksen aktivoiminen

Käytä kaukosäädintäsi ja klikkaa kohtaa Kirjaudu sisään.

Select "Sign In."

Käytä kaukosäädintäsi syöttääksesi ExpressVPN-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

Enter your email and password.

Klikkaa Kirjaudu sisään. Sovellus aktivoituu.

Sovellus kysyy, haluatko jakaa tietoa anonyymisti ja auttaa ExpressVPN:ää kehitymään nopeammaksi ja vakaammaksi. Valitse jatkamalla jompikumpi vaihtoehto.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Valitse OK asentaaksesi sovelluksen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Kun sinua pyydetään hyväksymään ExpressVPN:n yhdistämispyynnöt, valitse OK.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

VPN-palvelinsijaintiin yhdistäminen

Valitse On button. yhdistääksesi palvelinsijaintiin. ExpressVPN ehdottaa oletuksena Älykästä sijaintia eli sijaintia, jota käyttämällä saat parhaan kokemuksen.

Connect to a Smart Location.

Kun näet Yhdistetty-viestin, voit alkaa surffata vapaasti ja turvallisesti.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Yhteyden katkaiseminen VPN-palvelinsijaintiin

Jos haluat katkaista yhteyden VPN-palvelimeen, valitse On button. VPN-yhteyden ollessa päällä.

Select the On Button to disconnect.

Tiedät, että yhteys on katkaistu, kun ruudulla lukee ”Ei yhdistetty”.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Toisen sijainnin valitseminen

Jos haluat valita toisen sijainnin, paina More icon. ja valitse VPN-sijainti listalta.

Select the location picker.

Näet oletusasetuksena kaksi osiota: SUOSITELLUT ja KAIKKI.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

Valitse kaukosäätimellä sijainti luodaksesi siihen yhteyden. Voit myös lisätä sijainnin suosikkilistaasi pitämällä pohjassa ”valitse”-nappia sen kohdalla. Suosikkisijaintisi lisätään SUOSIKIT-osioon.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

ExpressVPN:n poistaminen Fire-laitteeltasi

1. Siirry Fire-laitteellasi kohtaan Asetukset > Sovellukset > Hallinnoi asennettuja sovelluksia.
  2. Selaa listaa alas löytääksesi ExpressVPN:n.
  3. Valitse Poista ja Poista.

Sovellus on nyt poistettu Fire-laitteeltasi.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.

Takaisin ylös

Laitteelta toistaminen tai peilaaminen Amazon Firelle

Toistaminen (casting) ja peilaaminen ovat langattomia teknologioita, joiden avulla voit suoratoistaa sisältöä laitteeltasi TV:llesi, jossa on Amazon Fire TV.

Jos haluat suoratoistaa laitteeltasi (jossa on VPN) televisioon Amazon Fire TV:n kautta, näet alta yhteensopivia toistamis- ja peilaamisvaihtoehtoja:

ToistaminenPeilaaminen
Android (jossa VPN)✘ Ei tuettu✔ Tuettu
Windows (jossa VPN)✔ Tuettu (Chromium-pohjaisissa selaimissa)✘ Ei tuettu
Chromebook (jossa VPN)✘ Ei tuettu✘ Ei tuettu
Linux (jossaVPN)✘ Ei tuettu✘ Ei tuettu

( iOS- tai macOS-laitteilta ei ole mahdollista suoratoistaa tai peilata sisältöä Amazon Fire TV:lle.)

Vaihtoehtoisest voit yhdistää Amazon Fire TV:n  VPN-reitittimeenmanuaalisesti konfiguroituun VPN:ään, tai virtuaaliseen VPN-reitittimeen. Jos käytätä tätä ratkaisua, sinun ei tarvitse suoratoistaa tai peilata sisältöä laitteeltasi Amazon Fire TV:lle. Tarvitset vain VPN:ään yhdistetyn Amazon Fire TV:n toistaaksesi sisältöä.

Tarvitseko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN-tukitiimiin saadaksesi apua välittömästi.