Get ExpressVPN on your streaming console.
Få apps gratis

ExpressVPN har frigivet et nyt interface til app og website. Hvis billederne, du ser nedenfor, ikke afspejler det nyeste app- eller websiteinterface, så gælder instruktionerne stadig, medmindre andet er angivet.

Denne guide vil vise dig hvordan du sætter ExpressVPN-appen op på din Amazon Fire TV Stick og Fire TV.

ExpressVPN Android-app er ikke tilgængelig til:

• First TV Stick, også kendt som Fire Stick (1. generation)

ExpressVPN Android-app er tilgængelig til:

• Fire TV (alle versioner)
  • Fire Stick (2. generation og alt derefter)

Der er to måder at downloade ExpressVPN Android-appen på din Fire-enhed. Du kan:

Vigtigt: Hvis du vil have din Amazon Fire-enhed til at streame indhold fra et bestemt land, så sørg for at din VPN-serverplacering og din Amazonkonto er sat til det samme land. Din Amazon landeindstillinger kan findes under Din konto > Dit indhold og enheder > Præferencer > Land/Region.

Ikke kunde endnu?
Læs mere om VPN til Amazon Fire TV og Fire Stick.

Gå til sektion

Download ExpressVPN Android-appen
Download ExpressVPN-app APK
Aktiver ExpressVPN-appen
Opret forbindelse til en VPN-serverplacering
Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering
Vælg en anden placering
Sådan afinstalleres ExpressVPN fra din Fire-enhed
Spejl skærm fra dine enheder til Fire TV

Download ExpressVPN Android-appen

På din Fire-enhed, gå til Søgefunktionen og søg efter ExpressVPN.

Search for "ExpressVPN" in the store.

Vælg ExpressVPN-appen.

Select "ExpressVPN."

Klik på Download og vent til, downloaden er færdig.

Select "Download."

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Download ExpressVPN-app APK

Hvis du ikke kan hente ExpressVPN-appen fra Amazon Appstore, kan du følge nedenstående trin for at kontakte Support for et link til APK-filen og downloade APK gennem en tredjepartsapp. I dette eksempel bruger vi appen Downloader.

Bemærk: ExpressVPN er ikke tilknyttet apps fra tredjepart.

På den Fire-enhed skal du gå til Settings > My Fire TV > Developer Options.

Toggle "Apps from Unknown Sources” on.

Gå til søgefunktionen, og søg efter Downloader. Vælg Download.

Select "Download' to get the Downloader app.

Vælg Allow for at give Downloader adgang til dine billeder, medier og filer. Vælg OK for at fortsætte.

Select "Allow" to allow Downloader to access photos, media and files.

Indtast URL-adressen til ExpressVPN APK-installationsprogrammet, og vælg Start. (Kontakt ExpressVPN-supportteam for URL).

Enter the URL to download the ExpressVPN APK.

Vælg Install for at fudlføre installationen.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Aktiver ExpressVPN Android-appen

Brug din fjernbetjening til at klikke på Log ind.

Select "Sign In."

Brug din fjernbetjening til at indtaste e-mail og adgangskode til din ExpressVPN-konto.

Enter your email and password.

Vælg nu Log ind. Appen vil blive aktiveret.

Din app spørger, om du gerne vil dele anonyme oplysninger for at gøre ExpressVPN hurtigere og mere pålidelige. Vælg din præference for at fortsætte.

Select your preference for whether you want to help improve ExpressVPN.

Vælg OK for at konfigurere appen.

Select "OK" to set up ExpressVPN.

Når du bliver bedt om at acceptere anmodninger om ExpressVPN-forbindelse, skal du vælge OK.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Opret forbindelse til en VPN-serverplacering

For at oprette forbindelse til en VPN-serverplacering skal du klikke på On button.. Som udgangspunkt vil ExpressVPN foreslå en Smartplacering, som er den placering, der vil give dig den mest optimale oplevelse.

Connect to a Smart Location.

Når du ser beskeden med Forbundet, så kan du benytte internettet frit og sikkert!

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Afbryd forbindelsen til en VPN-serverplacering

For at afbryde forbindelsen til VPN-serveren, så klik på On button., imens VPN’en er forbundet.

Select the On Button to disconnect.

Du ved, at forbindelsen er afbrudt, når du ser beskeden, der siger Ikke forbundet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Vælg en anden placering

For at vælge en anden placering, skal du åbne More icon. og vælge en VPN-placering fra listen.

Select the location picker.

Som standard vil du se to faner: ANBEFALET og ALLE PLACERINGER.

The RECOMMENDED tab on the ExpressVPN app.

For at oprette forbindelse til en placering skal du vælge den med din fjernbetjening. Du kan også tilføje en placering til din liste over favoritter ved at holde Vælg-knappen på den placering. Dine favoritplaceringer vil blive tilføjet i fanen FAVORITTER.

The FAVOURITES tab on the ExpressVPN app.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan afinstalleres ExpressVPN fra din Fire-enhed

1. På din Fire-enhed skal du vælge Indstillinger > Applikationer > Administrer installerede applikationer.
  2. Scroll ned af listen, indtil du finder ExpressVPN.
  3. Vælg Afinstaller og Afinstaller.

Appen er nu slettet fra din Fire-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Spejl skærm fra dine enheder til Amazon Fire TV

Spejling viser i princippet din enheds skærm på dit tv. Den enkleste måde at bruge din VPN til at streame til et tv er at spejle din enhed til Amazon Fire TV.

Hvis du vil streame fra din enhed (med VPN) til et tv via dit Amazon Fire TV, kan du her se mulighederne for casting og spejling:

Casting Spejling
Android (med VPN)✘ Ikke understøttet✔ Understøttet
Windows (med VPN)✔ Understøttet(i Chromium-baserede browsere)✘ Ikke understøttet
Chromebook (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet
Linux (med VPN)✘ Ikke understøttet✘ Ikke understøttet

(Det er ikke muligt at caste eller spejle indhold fra iOS eller macOS til dit Amazon Fire TV).

Alternativt kan du forbinde dit Amazon Fire TV til en VPN-router, en manuelt konfigureret VPN eller en virtuel VPN-router. Med denne mulighed behøver du ikke at caste eller spejle indhold fra din enhed til dit Amazon Fire TV. Du har simpelthen brug for et Amazon Fire TV forbundet til en VPN for at streame indholdet.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.