Get ExpressVPN on your streaming console.
Skaffa appar gratis

Den här guiden visar hur du installerar ExpressVPN:s app på din Amazon Fire TV Stick och Fire TV.

ExpressVPN:s app är kompatibel med:

• Fire TV: alla versioner
  • Fire Stick: 2:a generationen och senare

Du kan ladda ner ExpressVPN:s app via Amazon App Store. Om du inte hittar appen där eller inte kommer åt Amazon App Store kan du sidoladda appen.

Viktigt: ExpressVPN: app är inte kompatibel med 1:a generationens Fire TV Sticks.
Viktigt: Om du vill streama innehåll från ett specifikt land på din Amazon-enhet, se till att din serverposition och ditt Amazon-konto (gäller endast Amazon Prime) är inställda på samma land. Landsinställningar för ditt Amazon-konto hittar du under Mitt konto > Mitt innehåll och enheter > Inställningar > Land/region.

Inte kund än?
Läs mer om VPN för Amazon Fire TV och Fire Stick.

Gå till …

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android
Aktivera ExpressVPN:s app
Anslut till en serverposition
Frånkoppla en serverposition
Välj en annan position
Så avinstallerar du ExpressVPN från din Fire-enhet
Casta eller skärmspegla från dina enheter till Amazon Fire

Ladda ner ExpressVPN:s app

Viktigt: Ifall du inte kommer åt Amazon Appstore, sidoladda ExpressVPN:s app till din Fire-enhet.

Gå till "Search" icon. på din Fire-enhet. Sök efter ExpressVPN.

Enter "ExpressVPN."

Välj ExpressVPN.

Select "ExpressVPN."

Viktigt: Ifall du inte kommer åt Amazon Appstore, sidoladda ExpressVPN:s app till din Fire-enhet.

Klicka på Download.

Select “Download.”

Välj Open.

Gå vidare till att aktivera ExpressVPN:s app.

Så sidoladdar du ExpressVPN:s app-APK

Viktigt: Följ endast stegen nedan för att sidoladda ExpressVPN:s app-APK ifall ExpressVPN:s app inte går att ladda ner direkt till din Fire-enhet.

Observera: ExpressVPN samarbetar inte med några tredjepartsappar.

På din Fire-enhet, gå till Settings > My Fire TV > Developer Options.

Aktivera alternativet Apps from Unknown Sources.

Gå till "Search" icon. i huvudmenyn. Sök efter Downloader.

Välj Download.

Select "Download' to get the Downloader app. Välj Allow för att ge Downloader åtkomst till dina foton, media och filer.

Select "Allow" to allow Downloader to access photos, media and files. Välj OK för att fortsätta.

Fyll i URL till installationsprogrammet för ExpressVPN APK (contact the ExpressVPN Support Team för att få rätt URL.)

Välj Go.

Enter the URL to download the ExpressVPN APK. Välj Install för att slutföra installationen.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Aktivera ExpressVPN:s app

Klicka på Logga in.

Select “Sign In.”

Ange e-post och lösenord för ditt ExpressVPN-konto. Välj Logga in.

Select “Sign In.”

Appen kommer sedan att fråga dig fall du vill dela anonym information för att hjälpa ExpressVPN att bli snabbare och mer påltligt. Välj din preferens för att fortsätta.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.

Välj OK.

To set up your VPN, select "OK."

Välj OK när du ombeds acceptera ExpressVPN:s anslutningsförfrågningar.

Select “OK.”