Get ExpressVPN on your streaming console.
Skaffa appar gratis
ExpressVPN har lanserat ett nytt gränssnitt för appen och webbplatsen. Om bilderna du ser nedan inte återspeglar det senaste gränssnittet i appen eller webbplatsen gäller fortfarande instruktionerna om inget annat anges.

Den här guiden visar hur du installerar ExpressVPN:s app på din Amazon Fire TV Stick och Fire TV.

ExpressVPN:s app för Android är inte tillgänglig för:

• First TV Stick, även känd som Fire Stick (1:a generationen)

ExpressVPN:s app för Android är tillgänglig för:

• Fire TV (alla versioner)
  • Fire Stick (2:a generationen och senare)

Det finns två sätt att ladda ner ExpressVPN:s app för Android till din Fire-enhet. Du kan:

Viktigt: Om du vill streama innehåll från ett specifikt land på din Amazon-enhet, se till att din serverposition och ditt Amazon-konto (gäller endast Amazon Prime) är inställda på samma land. Landsinställningar för ditt Amazon-konto hittar du under Mitt konto > Mitt innehåll och enheter > Inställningar > Land/region.

Inte kund än?
Läs mer om VPN för Amazon Fire TV och Fire Stick.

Gå till …

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android
Ladda ner ExpressVPN:s app-APK
Aktivera ExpressVPN:s Android-app
Anslut till en serverposition
Frånkoppla en serverposition
Välj en annan position
Hur du avinstallerar ExpressVPN från din Fire-enhet
Hur du castar eller skärmspeglar från dina enheter till Amazon Fire

Ladda ner ExpressVPN:s app för Android

Gå till sökfunktionen på din Fire-enhet och sök efter ExpressVPN.

Sök efter "ExpressVPN" i butiken.

Välj ExpressVPN:s app.

Välj "ExpressVPN."

Klicka på Ladda ner och vänta tills nedladdningen är klar.

Välj "Ladda ner".

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Ladda ner ExpressVPN:s app-APK

Ifall du inte kan hämta ExpressVPN:s app från Amazon Appstore kan du följa stegen nedan för att kontakta kundtjänst och få en länk till APK-filen och ladda ner APK via en tredjepartsapp. I det här exemplet använder vi Downloader-appen.

Observera: ExpressVPN samarbetar inte med några tredjepartsappar.

På din Fire-enhet, gå till Inställningar > Min Fire TV > Utvecklaralternativ.

Aktivera "Appar från okända källor".

Gå till sökfunktionen och sök efter Downloader. Välj Ladda ner.

Välj "Ladda ner" för att hämta Downloader-appen

Välj Tillåt för att ge Downloader tillgång till dina foton, media och filer. Välj OK för att fortsätta.

Välj "Tillåt" för att ge Downloader åtkomst till foton, media och filer.

Ange URL för ExpressVPN:s APK-installatör och välj Kör (kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få URL:en).

Ange URL:en för att ladda ner ExpressVPN:s APK.

Välj Installera för att slutföra installationen.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Aktivera ExpressVPN:s app för Android

Klicka på Logga in med din fjärrkontroll.

Välj "Logga in".

Använd fjärrkontrollen för att ange e-post och lösenord för ditt ExpressVPN-konto.

Ange din e-post och lösenord.

Klicka på Logga in med fjärrkontrollen. Appen kommer att aktiveras.

Appen kommer sedan att fråga dig fall du vill dela anonym information för att hjälpa ExpressVPN att bli snabbare och mer påltligt. Välj din preferens för att fortsätta.

Välj din preferens om du vill hjälpa till att förbättra ExpressVPN.

Välj OK för att konfigurera appen.

Välj "OK" för att ställa in ExpressVPN.

Välj OK när du ombeds acceptera ExpressVPN:s anslutningsförfrågningar.