Get ExpressVPN on your streaming console.
Hent appene gratis

Denne veiledningen viser deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på din Amazon Fire TV Stick eller Fire TV.

ExpressVPN-appen er kompatibel med:

• Fire TV: Alle versjoner
  • Fire TV Stick: 2. generasjon og nyere

Du kan laste ned ExpressVPN-appen via Amazon Appstore. Hvis du ikke finner appen eller ikke får tilgang til Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte.

Viktig: ExpressVPN-appen er ikke kompatibel med 1. generasjon Fire TV Stick.
Viktig: Om du ønsker at Amazon-enheten din skal strømme innhold fra et bestemt land, forsikre deg om at VPN-serverlokasjonen din og Amazon-kontoen din (gjelder bare Amazon Prime) er satt til samme land. Amazon-landinnstillingene dine kan du finne under Your Account > Your Content and Devices > Preferences > Country/Region.

Ikke en ExpressVPN-kunde enda?
Les mer om VPN for Amazon Fire TV og Fire Stick.

Hopp til …

1. Last ned ExpressVPNs Android-app
2. Sett opp ExpressVPN-appen
3. Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en a VPN-serverlokasjon
Velge en annen VPN-serverlokasjon
Hvordan avinstallere ExpressVPN fra Fire-enheten din
Speile eller caste fra enheten din til Amazon Fire

1. Last ned ExpressVPN-appen

Viktig: Hvis du ikke får tilgang til Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte på Fire-enheten din.

På Fire-enheten din, gå til Søkeikon.. Skriv inn ExpressVPN.

Skriv inn «ExpressVPN». Velg ExpressVPN.

Velg «ExpressVPN».

Viktig: Hvis du ikke finner ExpressVPN-appen på Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte på Fire-enheten din.

Klikk Download.

Velg «Last ned».

Velg Open.

Gå videre til aktivering av ExpressVPN-appen.

Slik installerer du ExpressVPNs app-APK direkte.

Viktig: Følg stegene nedenfor for å installere ExpressVPNs app-APK direkte hvis ExpressVPN-appen ikke er tilgjengelig for nedlasting direkte til Fire-enheten.

Merk: ExpressVPN er ikke tilknyttet noen tredjepartsapper.

På din Fire-enhet, gå til Settings > My Fire TV > Developer Options.

Slå på Apps from Unknown Sources.

Slå på «Apps from Unknown Sources».

Gå til Søkeikon. Skriv inn Downloader.

Velg Download.

Velg «Download» for å hente Downloader-appen.

Velg Allow for å gi Downloader tilgang til dine bilder, media og filer.

Select "Allow" to allow Downloader to access photos, media and files.

Velg OK for å gå videre.

Angi URL-adressen til installasjonsprogrammet for ExpressVPNs APK. (Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for å få URL-adressen.)

Velg Go.

Skriv inn URL-adressen for å laste ned ExpressVPNs APK.

Velg Install for å fullføre installasjonen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

2. Sett opp ExpressVPN-appen

Velg Logg inn.

Velg «Logg inn».

Skriv inn e-postadressen og passordet ditt for ExpressVPN-kontoen din. Velg Logg inn.

Velg «Logg inn».

Appen din vil spørre deg om du ønsker å dele anonym informasjon for å bidra til å gjøre ExpressVPN raskere og mer driftsikker. Velg preferansene dine for å gå videre.

Velg om du vil bidra til å gjøre ExpressVPN bedre.

Velg OK.

Velg «OK» for å sette opp VPN-et ditt.

Velg OK når du blir spurt om å godta ExpressVPNs tilkoblingsforespørsel.

Velg «OK».