Denne veiledningen viser deg hvordan du konfigurerer ExpressVPN-appen på din Amazon Fire TV Stick eller Fire TV.

ExpressVPN-appen er kompatibel med:

• Fire TV: Alle versjoner
  • Fire TV Stick: 2. generasjon og nyere

Du kan laste ned ExpressVPN-appen via Amazon Appstore. Hvis du ikke finner appen eller ikke får tilgang til Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte.

Viktig: ExpressVPN-appen er ikke kompatibel med 1. generasjon Fire TV Stick.
Viktig: Om du ønsker at Amazon-enheten din skal strømme innhold fra et bestemt land, forsikre deg om at VPN-serverlokasjonen din og Amazon-kontoen din (gjelder bare Amazon Prime) er satt til samme land. Amazon-landinnstillingene dine kan du finne under Your Account > Your Content and Devices > Preferences > Country/Region.

Ikke en ExpressVPN-kunde enda?
Les mer om VPN for Amazon Fire TV og Fire Stick.

Hopp til …

1. Last ned ExpressVPNs Android-app
2. Sett opp ExpressVPN-appen
3. Koble til en VPN-serverlokasjon
Koble fra en a VPN-serverlokasjon
Velge en annen VPN-serverlokasjon
Hvordan avinstallere ExpressVPN fra Fire-enheten din
Speile eller caste fra enheten din til Amazon Fire

1. Last ned ExpressVPN-appen

Viktig: Hvis du ikke får tilgang til Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte på Fire-enheten din.

På Fire-enheten din, gå til Søkeikon.. Skriv inn ExpressVPN.

Skriv inn «ExpressVPN». Velg ExpressVPN.

Velg «ExpressVPN».

Viktig: Hvis du ikke finner ExpressVPN-appen på Amazon Appstore kan du installere ExpressVPN-appen direkte på Fire-enheten din.

Klikk Download.

Velg «Last ned».

Velg Open.

Gå videre til aktivering av ExpressVPN-appen.

Slik sidelaster du ExpressVPN-appens APK

Viktig: Følg kun stegene under for å sidelaste ExpressVPN-appens APK hvis ExpressVPN-appen ikke er tilgjengelig for å lastes direkte ned på Fire-enheten din.

Merk: ExpressVPN er ikke tilknyttet noen tredjepartsapper.

På Fire-enheten din, gå til Settings > My Fire TV > Developer Options.

Viktig: Developer Options vil kanskje ikke være tilgjengelig på Fire TV-enheten din som standard. For å aktivere Developer Options:

1. Gå til My Fire TV > About.
  2. Velg det første alternative på listen. Dette skal være navnet på Fire TV-enheten din.
  3. Trykk på Select-knappen på Fire TV-fjernkontrollen syv ganger.

Du skal nå se en melding som sier you’re already a developer. Du kan nå få tilgang til Developer Options fra My Fire TV.

Slå på Apps from Unknown Sources.

Slå på «Apps from Unknown Sources».

Gå til Søkeikon. Skriv inn Downloader.

Velg Download.

Velg «Download» for å hente Downloader-appen.

Velg Allow for å gi Downloader tilgang til dine bilder, media og filer.

Select "Allow" to allow Downloader to access photos, media and files.

Velg OK for å gå videre.

Angi URL-adressen til installasjonsprogrammet for ExpressVPNs APK. (Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for å få URL-adressen.)

Velg Go.

Skriv inn URL-adressen for å laste ned ExpressVPNs APK.

Velg Install for å fullføre installasjonen.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPN kundestøtteteam for umiddelbar hjelp.

Tilbake til toppen

2. Sett opp ExpressVPN-appen

Velg Logg inn.

Velg «Logg inn».

ENTEN

1. Skann QR-koden med smarttelefonen din for å logge på.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for ExpressVPN-kontoen din. Trykk på Logg på.
  3. Trykk på Bekreft.
Viktig: Hvis alternativet for å skanne QR-koden ikke vises, gå tilInnstillinger-ikon.> Applikasjoner > Administrer installerte applikasjoner > ExpressVPN > Slett data > OK. Når du har slettet de lagrede dataene, start ExpressVPN-appen på nytt. QR-koden skal nå være synlig.

ELLER

1. Velg Logg på med fjernkontroll.
  2. Skriv inn e-postadressen og passordet for ExpressVPN-kontoen din. Velg Logg på.

Velg «Logg inn».

Velg OK.

To set up your VPN, select "OK."

Når du blir bedt om å godta ExpressVPNs tilkoblingsforespørsel, velger du OK.

Velg «OK».
Appen vil spørre om du vil dele anonym informasjon for å gjøre ExpressVPN raskere og mer pålitelig. Velg preferansen din for å fortsette.

Select your preference for helping improve ExpressVPN.