Belangrijk: ExpressVPN Keys is momenteel beschikbaar in bèta op Windows, Mac en Linux via een Chrome browserextensie en in de ExpressVPN app voor iOS en Android.

U heeft uw ExpressVPN accountgegevens en het primaire wachtwoord van ExpressVPN Keys nodig om toegang te krijgen tot uw inloggegevens.

Zorg ervoor dat u bent ingelogd op de ExpressVPN app. Als u niet kunt inloggen op de ExpressVPN app, zult u het wachtwoord van uw account moeten resetten.

Als u uw primaire wachtwoord voor ExpressVPN Keys niet meer weet, kunt u uw primaire wachtwoord alleen resetten op de ExpressVPN Keys Chrome extensie:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome extensie.
  2. Klik op de ExpressVPN Chrome extensie.
  3. Op het ontgrendelscherm klikt u op Hulp nodig?
  4. Klik op Gebruik herstelcode.
  5. Voer uw herstelcode in. Klik op Enter.
  6. Voer een nieuw primair wachtwoord in. Klik op Primair wachtwoord instellen.
  7. Ontgrendel met uw nieuwe primaire wachtwoord.

Indien u uw primaire wachtwoord en herstelcode kwijt bent: neem contact op met de helpdesk van ExpressVPN om uw wachtwoordmanager account te herstellen.

Belangrijk: ExpressVPN gebruikt kennisloze encryptie en kan daarom uw versleutelde gegevens niet inzien of herstellen. Als u dit doet bent u uw opgeslagen inloggegevens dus kwijt.