Als je ExpressVPN Keys niet kunt ontgrendelen omdat je je primaire wachtwoord niet meer weet, volg dan deze stappen om je primaire wachtwoord opnieuw in te stellen. Voor het opnieuw instellen van je primaire wachtwoord heb je je herstelcode nodig.

ExpressVPN Keys Chrome-extensie:

1. Installeer de ExpressVPN Keys Chrome-extensie en stel deze in.
  2. Klik op de ExpressVPN Keys Chrome-extensie.
  3. Op het ontgrendelingsscherm klik je op Primaire wachtwoord vergeten?
  4. Klik op Herstelcode gebruiken.
  5. Volg de instructies.

ExpressVPN voor Android of iOS:

1. Tik in de app op Opties.
  2. Tik op Instellingen > Veiligheid > Primair wachtwoord wijzigen.
  3. Tik op Primaire wachtwoord vergeten? > Herstelcode gebruiken.
  4. Volg de instructies.

Als je je primaire wachtwoord of herstelcode kwijt bent, neem contact op met de helpdesk om het account van je wachtwoordmanager opnieuw in te stellen.

Belangrijk: ExpressVPN gebruikt zero-knowledge encryptie en kan daarom jouw gecodeerde data niet zien of herstellen. Je zult je inloggegevens verliezen.