VIGTIGT: ExpressVPN Keys bliver løbende rullet ud til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Du skal bruge dine ExpressVPN-loginoplysninger og din primære adgangskode til ExpressVPN Keys for at tilgå dine logins.

Sørg for, at du er logget ind på ExpressVPN-appen. Hvis du ikke kan logge ind på ExpressVPN-appen, skal du nulstille din kontoadgangskode.

Hvis du ikke kan huske din primære adgangskode til ExpressVPN Keys, kan du kun nulstille den i ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome:

1. Installér ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.
  2. Klik på ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.
  3. På låseskærmen skal du trykke på Har du brug for hjælp?.
  4. Klik på Brug gendannelseskode.
  5. Angiv din gendannelseskode. Tryk på Enter.
  6. Angiv en ny primær adgangskode. Tryk på Angiv primær adgangskode.
  7. Lås op med din nye primære adgangskode.

Hvis du har mistet din primære adgangskode og din gendannelseskode: Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at nulstille kontoen til din adgangskodeadministrator.

Vigtigt: ExpressVPN bruger vidensfri kryptering og kan derfor ikke se eller gendanne dine krypterede data. Du mister dine gemte logins.