Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut for alle brukere av Windows, Mac og Linux via en Chrome-utvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Du trenger innloggingsdetaljene for ExpressVPN-kontoen din og hovedpassordet ditt til ExpressVPN Keys for å få tilgang til innloggingene dine.

Pass på at du er innlogget i ExpressVPN-appen. Hvis du ikke kan logge inn i ExpressVPN-appen, må du tilbakestille kontopassordet ditt.

Hvis du ikke kan huske hovedpassordet for ExpressVPN Keys, kan du bare tilbakestille passordet i Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys:

1. Installer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klikk på Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.