Hvis du ikke klarer å låse opp ExpressVPN Keys fordi du ikke kan huske hovedpassordet ditt, følg disse stegene for å tilbakestille hovedpassordet. Tilbakestilling av hovedpassordet krever gjenopprettingskoden.

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse:

1. Installer og konfigurer ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse.
  2. Trykk på Chrome-utvidelsen for ExpressVPN Keys.
  3. På opplåsingsskjermen klikker du på Glemt hovedpassord?
  4. Trykk Bruk gjenopprettingskode.
  5. Følg instruksjonene.

ExpressVPN for Android eller iOS:

1. I appen trykker du på Alternativer.
  2. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet > Endre hovedpassord.
  3. Trykk på Glemt hovedpassord? > Bruk gjenopprettingskode.
  4. Følg instruksjonene.

Hvis du har mistet hovedpassordet og gjenopprettingskoden: Kontakt ExpressVPNs kundestøtte for å tilbakestille passordlagringskontoen din.

Viktig: ExpressVPN bruker null-kunnskapskryptering og kan derfor ikke se eller gjenopprette dine krypterte data. Du vil miste de lagrede påloggingene dine.