Viktigt: ExpressVPN Keys rullas gradvis ut till alla användare på Windows, Mac och Linux via ett Chrome-tillägg, och i ExpressVPN:s app för iOS och Android.

>Du kommer behöva dina inloggningsuppgifter till ExpressVPN och ditt primära lösenord till ExpressVPN Keys för att komma åt din inloggning.

Se till att du är inloggad i ExpressVPN:s app. Om du inte kan logga in behöver du återställa kontots lösenord.

Ifall du inte minns ditt primära lösenord till ExpressVPN Keys kan du bara återställa det via Chrome-tillägget för ExpressVPN Keys:

1. Installera ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.
  2. Klicka på ExpressVPN Keys webbläsartillägg för Chrome.