Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Saat käyttöoikeuden kirjautumistietoihisi käyttämällä ExpressVPN-tilisi tunnuksia sekä ExpressVPN Keys -pääsalasanaasi.

Varmista, että olet kirjautuneena ExpressVPN-sovellukseen. Jos sisäänkirjautuminen ei onnistu, sinun täytyy nollata salasanasi.

Jos et muista ExpressVPN Keys -pääsalasanaasi, voit nollata pääsalasanan ainoastaan ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksessa:

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa avausnäytöllä Tarvitsetko apua?
  4. Klikkaa Käytä palautuskoodia.
  5. Syötä palautuskoodi. Klikkaa Syötä.
  6. Syötä uusi pääsalasana. Klikkaa Luo pääsalasana.
  7. Käytä uutta pääsalasanaa käyttöoikeuden avaamiseen.

Jos olet kadottanut pääsalasanasi ja palautuskoodisi, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen nollataksesi salasanatilisi.

Tärkeää: ExpressVPN käyttää nollatietotodistukseen perustuvaa salausta eikä siksi voi nähdä tai palauttaa salattuja tietoja. Menetät tallentamasi kirjautumistiedot.