Jos et saa ExpressVPN Keysiä auki, koska olet unohtanut pääsalasanasi, seuraa näitä ohjeita pääsalasanan nollaamiseen. Pääsalasanan nollaamiseen tarvitaan palautuskoodiasi.

ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus:

1. Asenna ja ota käyttöön ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin Chrome-selainlaajennusta.
  3. Klikkaa avausnäytöllä Unohditko pääsalasanan?
  4. Klikkaa Käytä palautuskoodia.
  5. Seuraa annettuja ohjeita.

ExpressVPN Androidille tai iOS:lle:

1. Napauta sovelluksessa Valinnat.
  2. Napauta Asetukset Turvallisuus Vaihda pääsalasana.
  3. Napauta Unohditko pääsalasanan? Käytä palautuskoodia.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.

Jos olet kadottanut pääsalasanasi ja palautuskoodisi,ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen, joka auttaa nollaamaan salasanaohjelman tilisi.

Tärkeää: ExpressVPN käyttää nollatietotodistukseen perustuvaa salausta, joten et voi nähdä tai palauttaa salattua tietoa. Menetät tallennetut kirjautumistietosi.