Jos olet yhdistämässä palvelinsijaintiin, saatat nähdä yhdistämisen keskeytyvän puolivälissä pitkäksi aikaa:

ExpressVPN-sovellus pysähtyy, kun yritetään yhdistää.

Jos näet näin käyvän:

1. Jos olet paikassa, jossa on tunnetusti ongelmia VPN-yhteyden luomisessa, odota yhdistämisen onnistumista noin 30 sekuntia Jos se ei toimi, yritä yhdistää toiseen sijaintiin.
  2. Katkaise ExpressVPN-yhteys laitteellasi ja yritä päästä internettiin. Jos huomaat ongelmia myös silloin, kun VPN-yhteys on katkaistu, ongelma liittyy internet-yhteyteen jota käytät.
  3. Poistu Express-VPN-sovelluksesta tai sulje se laitteellasi ja sen jälkeen avaa sovellus uudelleen. Yritä yhdistää toiseen palvelinsijaintiin sovelluksen uudelleenkäynnistämisen jälkeen. Jos pystyt yhdistämään toiseen sijaintiin, yritä yhdistää alkuperäiseen sijaintiin uudelleen. Jos se ei onnistu, ongelma saattaa olla alkuperäisessä sijainnissa, johon yritit yhdistää.
  4. Uudelleenkäynnistä laitteesi ja avaa ExpressVPN-sovellus uudelleen. Yritä yhdistää toiseen palvelinsijaintiin sovelluksen uudelleenkäynnistämisen jälkeen. Jos pystyt yhdistämään toiseen sijaintiin, yritä yhdistää alkuperäiseen sijaintiin uudelleen. Jos se ei onnistu, ongelma saattaa olla aluperäisessä sijainnissa, johon yritit yhdistää.
  5. Kirjaudu ExpressVPN-tilillesi ja valitse Asenna ExpressVPN ladataksesi ExpressVPN:n viimeisimmän version. Asenna ExpressVPN seuraavaksi ja yhdistä sitten palvelinsijaintiin.
  6. Tarkista, onko lisenssisi voimassa. Jos tarvitset apua, lue tämä opas päättyneen lisenssin tai tilauksen uusimiseen.

While carrying out these steps, you can contact the ExpressVPN Support Team for direct assistance at any time. Kun käyt läpi näitä vaiheita, voit ottaa yhteyttä ExpressVPN:n tukitiimiin saadaksesi välitöntä apua milloin tahansa.